Alter Ego Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Уникални балади! Мен всички негови балади ми харесват! Но "Moj grad" ми е една от най-любимите И брат му има уникални песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Стига сте коментирали сръбските травестити Розга е Хърватица Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Това е онази която напусна ЗГ, миналата година, заради коментара на М.Шерифович. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Трябваше да имат дует с Милица Тодорович, но нищо не стана. След като записали песента Розга искала да сменя аранжимента а Милица казала че няма време. Мен Dobitna kombinacija ми е фаворит, след това Okus mentola и Nirvana от соло кариерата и'. Иначе песните с Магазин са много по-добри от соловите и'. И по-добре, че го няма дуета с Милица, според мен не си пасват много. Розга е друга класа - лично мнение. Все едно Деси Слава да направи дует с Теди Александрова... Еми, не си го представям! Може и да бъркам, не знам. Поздрав с една от любимите ми песни. Розга е Хърватица Zanima te kako ljubi DALMATINKA.... Opasne žene, не трябва да си играеш с тях.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Стига сте коментирали сръбските травестити Ти ако на това секси миньонче му викаш травестит, Алал ти вера... И е далеч от сръбкините, това е далматинско чадо! Във видеото има и 3-ма за тебе, ако не си падаш по Розга де... Приятно... гледане... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Уникални балади! Мен всички негови балади ми харесват! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Цеца ще има дует със Саша Матич ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Сашка няма да се връща в ПЗ, а? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Narkomančinu jedna, Silikonku, Lezbača po horoskopu, mastne brkove... HE, HE, HE, HE........ :roll1: :roll1: https://www.facebook.com/domacarepcugabalka...52682511448336/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 какви глупости пишат тия идиоти в коментарите, не ги е срам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 ето и една сравнително нова песен, която наскоро открих и ми харесва много. а иначе и аз преоткривам старите сръбски песни, като тази на Goga Filipovic от 2002-ра, която ми е страшно любима!покрай нея открих останалите песни в албума и от същата година, и те също са много добри!През тия години(между 1999та и 2003та) имаше един специфичен стил на почти всички сръбски песни, които се издаваха и този стил ми харесва много.Особено песните на Goran Ratkovic - Rale и на Srdjan Jovanovic - Srki Boy. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 ЈК : Надявам се че сте си пазили портфейлите на сигурно, Наногицата знае да краде. А знае и да оргaнизира и отвличане, така че добре сте прекарали. Наистина това което пише вече не е смешно . Вече прекалява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ето ви я Гага, албума в продажба от 25/01. City Records Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 ЈК : Надявам се че сте си пазили портфейлите на сигурно, Наногицата знае да краде. А знае и да оргaнизира и отвличане, така че добре сте прекарали. Наистина това което пише вече не е смешно . Вече прекалява. Снежана е изтрила снимката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Снежана е изтрила снимката Като Прийович. :1000 (29): Според Орхан Мурад "Видимо се, дасо" на Цеца била крадена от неговата "Гурбетчии". http://hotarena.net/orhan-murad-sas-skanda...chitelno-i-ceca Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 ЈК : Надявам се че сте си пазили портфейлите на сигурно, Наногицата знае да краде. А знае и да оргaнизира и отвличане, така че добре сте прекарали. Наистина това което пише вече не е смешно . Вече прекалява. Ххахахаха много ме забавлява Карлеушица, но вярно вече прекалява. Не се ли притеснява, че може да изяде дървото? И всъщност нещо напоследък ставало ли е, та още повече се е засилила "войната" им? Ето ви я Гага, албума в продажба от 25/01. City Records Готина обложка. Чакаме албумеца. Има още пет нечути песни наред с другите нови. Като Прийович. :1000 (29): Според Орхан Мурад "Видимо се, дасо" на Цеца била крадена от неговата "Гурбетчии". http://hotarena.net/orhan-murad-sas-skanda...chitelno-i-ceca Орхан е велик музикант, но на тая възраст развиват някакъв особен вид нарцисизъм и параноя. Тоя го крал, оня го крал. Като е така, да си потърси правата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Гагица оня ден навъртя 49 години милата. Жива и здрава. Спретнали са й страхотна изненада от Пинкове и мъжа й. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ххахахаха много ме забавлява Карлеушица, но вярно вече прекалява. Не се ли притеснява, че може да изяде дървото? И всъщност нещо напоследък ставало ли е, та още повече се е засилила "войната" им? Е, нали реши да се събуди от 6-7 годишния си сън и най-сетне да припомни на хората, че аджеба и музикална кариера има. Трябва някак си да прикове вниманието към нея, а как по друг начин, освен с махленски коментари за най-голямата сръбска звезда. Супер прозрачна е Йеца, бахти селската пръчка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ххахахаха много ме забавлява Карлеушица, но вярно вече прекалява. Не се ли притеснява, че може да изяде дървото? И всъщност нещо напоследък ставало ли е, та още повече се е засилила "войната" им? Аз лично не се сещам. Тя така си я кълве чат-пат. След РД на Анастасия пак нещо я нареждаше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Back in time Ето ви превод на EN, такъв намерих на google Once my father came out of work early and dressed me up in my best and took me at square I was still a child Only five years old but I remember everybody smiling, the solemn and happy town I didn't understand the flagging crowd, I only knew that something important was going on, and then I felt my father's strong embrace and he said: "My son, look and remember this!" Ref. And I saw Marshal Tito this legend, the Liberator this man, Comrade and the Fighter It was then that I saw Tito first time At the school we were taught everything about him, but only the life explained us what kind of a man Broz was. I was just a young guy Before I started to play the gig, I heard the news what might be happening. There I stood with my guitar in the front of a crowd I saw my childhood, liberty, peace, brotherhood, unity, in the front of me, smiling eternally Ref. It was then that I saw Tito second time On May 5th, all the way from Skopje every train station was full of people everywhere, just silence, no misery Bitola, Maribor, Rijeka Niksic, Zenica, Bol And every one and every house mourned for his soul But I saw the blast furnaces the factory chimney smoke, thriving fields and the cities of freely living children, peace and flocks of birds. And once again I saw Marshal Tito this legend, the Liberator this man, Comrade and the Fighter, and once again I saw Tito everywhere. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Гага разцепва с милионите. Добър албум ще е, но нещо ме съмнява/притеснява промотирането. По бързата процедура ги кара нещата вече. Доста тържествена емисия. Талантливи са ги избрали. Много ларж бяха тоя път. btw, първият в "баража" е много добър. Шабан тъпо постъпи, че не гласува за него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Въй, ужас, колко малко гледания, Цеца ги направи за едно денонощие толкова с новите песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Едно не ми е ясно, защо на Драгана Миркович и викат ГАГА много тъпо е това.. иначе новите песни ме кефят и очаквам другите сингли да пусне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Едно не ми е ясно, защо на Драгана Миркович и викат ГАГА много тъпо е това.. иначе новите песни ме кефят и очаквам другите сингли да пусне. На Драганите в Сърбия на галено им викат Гаги. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.