Alter Ego Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 При нас примерно кратенка от Мария е Маре, а от Мимоза е Миме, при вас Миме се използва за Мария a доколко знам "Маре" звучи обидно при вас или не ? . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 CECA - два концерта 16 Март 2017 г., Четвъртък, 20:00 ч; 17 Март 2017 г., Петък, 20:00 ч. Зала ''Арена Армеец'', София Най-голямата музикална звезда в тази част на света и неслучайно наричана Богинята на балканската музика – Светлана (Цеца) Величкович - Ражнатович, отново ще гостува в България. Цеца ще изнесе два поредни грандиозни концерти в зала ''Арена Армеец'' в София на 16-ти и на 17-ти Март 2017 г. ииии концертите официално стават 2 !!! Представете си колко билети е продала за да напълни 2 пъти Арена Армеец.... САМО ЦЕЦА ГО МОЖЕ ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Изглежда умопомрачително тук. Защо ѝ трябваше да се прави на гъз след това? Такава хубава жена, а сега в лице направо е грозна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Цеца преди пластичните операции е имала детско лице, а сега изглежда толкова груба и направо и аз и се чудя, а тази песен ми е любима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Аз обаче като я гледам сега не мога да преценя какво е пипала по лицето, освен джуките. Може би нещо в скулите и челюстта й. Иначе задникът й е много изкуствен, особено си личеше и на последния й концерт в Арената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Аз обаче като я гледам сега не мога да преценя какво е пипала по лицето, освен джуките. Може би нещо в скулите и челюстта й. Иначе задникът й е много изкуствен, особено си личеше и на последния й концерт в Арената. Искала да и изглежда, като стегнато дупе, но нещо не и се получило и прилича на чувал.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 new new new Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Aleksandra Prijovic & Aco Pejovic - "Litar vina, litar krvi" #soon Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Аз обаче като я гледам сега не мога да преценя какво е пипала по лицето, освен джуките. Може би нещо в скулите и челюстта й. Иначе задникът й е много изкуствен, особено си личеше и на последния й концерт в Арената. Скулите ѝ стоят като някакви торби, сложени накриво. Отделно си е правила нещо и по носа, между веждите има някаква много странна бръчка, все едно целият ѝ нос е сложен и не са замазали около него. :1000 (29): Изобщо цялото ѝ лице в момента е едно такова грубо, изглежда на кърпено, все едно всяка част е сама за себе си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Скулите ѝ стоят като някакви торби, сложени накриво. Отделно си е правила нещо и по носа, между веждите има някаква много странна бръчка, все едно целият ѝ нос е сложен и не са замазали около него. :1000 (29): Изобщо цялото ѝ лице в момента е едно такова грубо, изглежда на кърпено, все едно всяка част е сама за себе си. "Лице назаем". :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Още една от новите песни, изтекла е и вероятно ще я изтрият. Много е хубава. Днес излиза албумът всъщност. 'Айдеее! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Тази жена ми пълни сърцето (Драгана Миркович) остана вярна на стила си и не изневери нито веднъж. Албума е страхотен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Тази жена ми пълни сърцето (Драгана Миркович) остана вярна на стила си и не изневери нито веднъж. Албума е страхотен! Разкошен албум наистина. Кои са ти фаворитите от него? Трябва да се направи анкета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Разкошен албум наистина. Кои са ти фаворитите от него? Трябва да се направи анкета. На първо място е "Zagrli opet" заради тази песен си направих диск и си я слушам в колата..много ме кефи звученето и самото изпяване.. клипа не съм се заглеждал, но песента е трепач, втора е "Zasto me trazis" мелодия убиец, като чуя акордеоните и се сещам за старото звучене от първите и песни с Южни ветър. лятото повече нея слушах, отколкото "Lepi moj", която я нареждам на трето място. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 На първо място е "Zagrli opet" заради тази песен си направих диск и си я слушам в колата..много ме кефи звученето и самото изпяване.. клипа не съм се заглеждал, но песента е трепач, втора е "Zasto me trazis" мелодия убиец, като чуя акордеоните и се сещам за старото звучене от първите и песни с Южни ветър. лятото повече нея слушах, отколкото "Lepi moj", която я нареждам на трето място. При мен са Zagrli opet, Trebas mi ti, Nismo uspeli mi, заглавната и Zoro (невероятна, одеве я чух за първи път и ми се насълзиха очите). От бързите - Samo mi je dobro най-вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 При мен са Zagrli opet, Trebas mi ti, Nismo uspeli mi, заглавната и Zoro (невероятна, одеве я чух за първи път и ми се насълзиха очите). От бързите - Samo mi je dobro най-вече. Все още не съм ги чул новите песни, и като ги чуя ще си изкажа мнението за тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Все още не съм ги чул новите песни, и като ги чуя ще си изкажа мнението за тях. Задължително сподели мнение. Драгана си ги прави песните с душа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Aleksandra Prijovic & Aco Pejovic - "Litar vina, litar krvi" #soon Аман от техните литражи да минат на грамажи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 http://store.picbg.net/pubpic/ED/6C/adfcb48d98aeed6c.jpg http://picbg.net/img.php?file=aab643329ae4a8d2.jpg Очевидно не само в замунда - http://www.zamunda.net/banan?id=497463 , а и по зимните курорти компилацията ни с Georgi92 за Драгана се радва на интерес, след като самият той я е фиксирал да се продава на някаква сергия. Все едно сме 90-те. Все още се правят и продават пиратски копия. Не очаквах обаче и на интернет компилации. Явно добре сме се справили - аз с подбора, а той - с обложката, но просто не е редно. Колкото е радващо, толкова е и тъпо, че някакви хора си правят пари на гърба на наша идея и труд. Само по тоя начин не ми се бе случвало да ми крадат идеите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Побъркал съм се с тази песен последните няколко дни. Преди Alter Ego да я постне в една от темите, изобщо не знаех за съществуването ѝ (интересно, че не е включена в нито един албум - Цеца не се сещам за друг случай да е пускала така песни?), но откакто я чух, няма спиране. Тази вечер я слушам сигурно за 10-ти път - не ми излиза от главата. БРУ-ТАЛ-НА, баси отсвира, баси припева, баси изпълнението. БАСИ ТЕКСТА, като чух "и бичемо можда стари за неке ствари, пред нама само празни календари" останах като гръмнат - кога ще чуем някога толкова поетични текстове в нашата чалга? Изобщо Цеца има ли слаба песен? Аз лично не се сещам. Това за мен е най-великия изпълнител, просто няма равна, няма и да има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Побъркал съм се с тази песен последните няколко дни. Преди Alter Ego да я постне в една от темите, изобщо не знаех за съществуването ѝ (интересно, че не е включена в нито един албум - Цеца не се сещам за друг случай да е пускала така песни?), но откакто я чух, няма спиране. Тази вечер я слушам сигурно за 10-ти път - не ми излиза от главата. БРУ-ТАЛ-НА, баси отсвира, баси припева, баси изпълнението. БАСИ ТЕКСТА, като чух "и бичемо можда стари за неке ствари, пред нама само празни календари" останах като гръмнат - кога ще чуем някога толкова поетични текстове в нашата чалга? Включена е в Ц Клуб заедно с Пробуди ме кад буде готово и няколко ремикса на песни от Любав живи. На Тони Дачева Мъжко момиче много прилича на Загърляй. Изобщо Цеца има ли слаба песен? Аз лично не се сещам. Това за мен е най-великия изпълнител, просто няма равна, няма и да има. :1000 (19): http://store.picbg.net/pubpic/ED/6C/adfcb48d98aeed6c.jpg http://picbg.net/img.php?file=aab643329ae4a8d2.jpg Очевидно не само в замунда - http://www.zamunda.net/banan?id=497463 , а и по зимните курорти компилацията ни с Georgi92 за Драгана се радва на интерес, след като самият той я е фиксирал да се продава на някаква сергия. Все едно сме 90-те. Все още се правят и продават пиратски копия. Не очаквах обаче и на интернет компилации. Явно добре сме се справили - аз с подбора, а той - с обложката, но просто не е редно. Колкото е радващо, толкова е и тъпо, че някакви хора си правят пари на гърба на наша идея и труд. Само по тоя начин не ми се бе случвало да ми крадат идеите. ОМГ, как им е дошло на акъла да продават фен компилация от интернет? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Да, в C-club са вклучени, само че Probudi me kad bude gotovo стана някакъв хит а Zagrljaj не се забележи. Мен Gore od ljubavi ми е любим Цецин албум Марина е казвала че най-трудно написала текстовте за този албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.