Jump to content

Всичко за сръбската музика

Препоръчани коментари

При нас примерно кратенка от Мария е Маре, а от Мимоза е Миме, при вас Миме се използва за Мария a доколко знам "Маре" звучи обидно при вас или не ? :scratch: . :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

CECA - два концерта

16 Март 2017 г., Четвъртък, 20:00 ч;

17 Март 2017 г., Петък, 20:00 ч.

Зала ''Арена Армеец'', София

Най-голямата музикална звезда в тази част на света и неслучайно наричана Богинята на балканската музика – Светлана (Цеца) Величкович - Ражнатович, отново ще гостува в България. Цеца ще изнесе два поредни грандиозни концерти в зала ''Арена Армеец'' в София на 16-ти и на 17-ти Март 2017 г.

ииии концертите официално стават 2 !!! Представете си колко билети е продала за да напълни 2 пъти Арена Армеец.... :Vishenka_05: САМО ЦЕЦА ГО МОЖЕ !

Сподели в други сайтове

Изглежда умопомрачително тук. Защо ѝ трябваше да се прави на гъз след това? Такава хубава жена, а сега в лице направо е грозна.

Сподели в други сайтове

Аз обаче като я гледам сега не мога да преценя какво е пипала по лицето, освен джуките. Може би нещо в скулите и челюстта й.

Иначе задникът й е много изкуствен, особено си личеше и на последния й концерт в Арената.

Сподели в други сайтове

Аз обаче като я гледам сега не мога да преценя какво е пипала по лицето, освен джуките. Може би нещо в скулите и челюстта й.

Иначе задникът й е много изкуствен, особено си личеше и на последния й концерт в Арената.

Искала да и изглежда, като стегнато дупе, но нещо не и се получило и прилича на чувал..

Сподели в други сайтове

Скулите ѝ стоят като някакви торби, сложени накриво. Отделно си е правила нещо и по носа, между веждите има някаква много странна бръчка, все едно целият ѝ нос е сложен и не са замазали около него. :1000 (29): Изобщо цялото ѝ лице в момента е едно такова грубо, изглежда на кърпено, все едно всяка част е сама за себе си.

Сподели в други сайтове

Скулите ѝ стоят като някакви торби, сложени накриво. Отделно си е правила нещо и по носа, между веждите има някаква много странна бръчка, все едно целият ѝ нос е сложен и не са замазали около него. :1000 (29): Изобщо цялото ѝ лице в момента е едно такова грубо, изглежда на кърпено, все едно всяка част е сама за себе си.

"Лице назаем". :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Тази жена ми пълни сърцето (Драгана Миркович) остана вярна на стила си и не изневери нито веднъж. Албума е страхотен! :Vishenka_05:

Разкошен албум наистина. :phpgrin2:

Кои са ти фаворитите от него? Трябва да се направи анкета.

Сподели в други сайтове

Разкошен албум наистина. :phpgrin2:

Кои са ти фаворитите от него? Трябва да се направи анкета.

На първо място е "Zagrli opet" заради тази песен си направих диск и си я слушам в колата..много ме кефи звученето и самото изпяване.. :Vishenka_05: клипа не съм се заглеждал, но песента е трепач, втора е "Zasto me trazis" мелодия убиец, като чуя акордеоните и се сещам за старото звучене от първите и песни с Южни ветър. :Vishenka_05: лятото повече нея слушах, отколкото "Lepi moj", която я нареждам на трето място.

Сподели в други сайтове

На първо място е "Zagrli opet" заради тази песен си направих диск и си я слушам в колата..много ме кефи звученето и самото изпяване.. :Vishenka_05: клипа не съм се заглеждал, но песента е трепач, втора е "Zasto me trazis" мелодия убиец, като чуя акордеоните и се сещам за старото звучене от първите и песни с Южни ветър. :Vishenka_05: лятото повече нея слушах, отколкото "Lepi moj", която я нареждам на трето място.

При мен са Zagrli opet, Trebas mi ti, Nismo uspeli mi, заглавната и Zoro (невероятна, одеве я чух за първи път и ми се насълзиха очите).

От бързите - Samo mi je dobro най-вече.

Сподели в други сайтове

При мен са Zagrli opet, Trebas mi ti, Nismo uspeli mi, заглавната и Zoro (невероятна, одеве я чух за първи път и ми се насълзиха очите).

От бързите - Samo mi je dobro най-вече.

Все още не съм ги чул новите песни, и като ги чуя ще си изкажа мнението за тях. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Все още не съм ги чул новите песни, и като ги чуя ще си изкажа мнението за тях. :Vishenka_05:

Задължително сподели мнение.

Драгана си ги прави песните с душа.

Сподели в други сайтове

http://store.picbg.net/pubpic/ED/6C/adfcb48d98aeed6c.jpg

http://picbg.net/img.php?file=aab643329ae4a8d2.jpg

Очевидно не само в замунда - http://www.zamunda.net/banan?id=497463 , а и по зимните курорти компилацията ни с Georgi92 за Драгана се радва на интерес, след като самият той я е фиксирал да се продава на някаква сергия. Все едно сме 90-те. Все още се правят и продават пиратски копия. Не очаквах обаче и на интернет компилации. Явно добре сме се справили - аз с подбора, а той - с обложката, но просто не е редно. Колкото е радващо, толкова е и тъпо, че някакви хора си правят пари на гърба на наша идея и труд. Само по тоя начин не ми се бе случвало да ми крадат идеите.

Сподели в други сайтове

Побъркал съм се с тази песен последните няколко дни. Преди Alter Ego да я постне в една от темите, изобщо не знаех за съществуването ѝ (интересно, че не е включена в нито един албум - Цеца не се сещам за друг случай да е пускала така песни?), но откакто я чух, няма спиране. Тази вечер я слушам сигурно за 10-ти път - не ми излиза от главата. БРУ-ТАЛ-НА, баси отсвира, баси припева, баси изпълнението. БАСИ ТЕКСТА, като чух "и бичемо можда стари за неке ствари, пред нама само празни календари" останах като гръмнат - кога ще чуем някога толкова поетични текстове в нашата чалга?

Изобщо Цеца има ли слаба песен? Аз лично не се сещам. Това за мен е най-великия изпълнител, просто няма равна, няма и да има.

Сподели в други сайтове

Побъркал съм се с тази песен последните няколко дни. Преди Alter Ego да я постне в една от темите, изобщо не знаех за съществуването ѝ (интересно, че не е включена в нито един албум - Цеца не се сещам за друг случай да е пускала така песни?), но откакто я чух, няма спиране. Тази вечер я слушам сигурно за 10-ти път - не ми излиза от главата. БРУ-ТАЛ-НА, баси отсвира, баси припева, баси изпълнението. БАСИ ТЕКСТА, като чух "и бичемо можда стари за неке ствари, пред нама само празни календари" останах като гръмнат - кога ще чуем някога толкова поетични текстове в нашата чалга?

Включена е в Ц Клуб заедно с Пробуди ме кад буде готово и няколко ремикса на песни от Любав живи.

На Тони Дачева Мъжко момиче много прилича на Загърляй. :3fdb8960598fa63e:

Изобщо Цеца има ли слаба песен? Аз лично не се сещам. Това за мен е най-великия изпълнител, просто няма равна, няма и да има.

:1000 (19): :Vishenka_05:

http://store.picbg.net/pubpic/ED/6C/adfcb48d98aeed6c.jpg

http://picbg.net/img.php?file=aab643329ae4a8d2.jpg

Очевидно не само в замунда - http://www.zamunda.net/banan?id=497463 , а и по зимните курорти компилацията ни с Georgi92 за Драгана се радва на интерес, след като самият той я е фиксирал да се продава на някаква сергия. Все едно сме 90-те. Все още се правят и продават пиратски копия. Не очаквах обаче и на интернет компилации. Явно добре сме се справили - аз с подбора, а той - с обложката, но просто не е редно. Колкото е радващо, толкова е и тъпо, че някакви хора си правят пари на гърба на наша идея и труд. Само по тоя начин не ми се бе случвало да ми крадат идеите.

ОМГ, как им е дошло на акъла да продават фен компилация от интернет? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Да, в C-club са вклучени, само че Probudi me kad bude gotovo стана някакъв хит а Zagrljaj не се забележи.

Мен Gore od ljubavi ми е любим Цецин албум :Vishenka_05:

Марина е казвала че най-трудно написала текстовте за този албум.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...