Alter Ego Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Много нежна и тъжна. Посветена на Велко и Анастасия, за времето, когато е била в затвора: "a ako me vetar zivota odnese, gde nesrecni stoje svi jedno uz drugo, cekaj me i pati samo ne, nemoj dugo". Аз съм пристрастна - почти не се сещам за нейна балада, която да не харесвам. Даа, и аз разбрах че е посветена на децата и' когато беше в жури на ПЗ и една пееше тази песен. И Dunja Ilic има уникални текстове ( балади ). Тя сама си пишеше текстовете, освен на тази Nekad ljubav nije dovojna (текста е на Марина). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Одеве слушах "Vidimo se daso". Много здрава. Иначе и аз цял ден от вчера балади и до днес... имах си поводи, но преди малко нещо ми прищрака и рязко минах на друга вълна. Принцесо, не знам от Венера ли е, от Юпитер ли е... ама от някоя от двете падам със сигурност. Аз съм на Египет фараона? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 И няма как да пропуснем Дино Мерлин в вечерният Ballad Jukebox Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Одеве слушах "Vidimo se daso". Много здрава. Иначе и аз цял ден от вчера балади и до днес... имах си поводи, но преди малко нещо ми прищрака и рязко минах на друга вълна. Принцесо, не знам от Венера ли е, от Юпитер ли е... ама от някоя от двете падам със сигурност. :1000 (29): :1000 (29): Мен много ме е зарибила на тази неадекватница новата. :1000 (29): От новите слушам Lom, Delo, Dzek i dzoni, Burj Khalifa, Prostakusa, на Милица Павлович албума. Сега излезе на Раста първата част от албума, с не толкова комерсиални песни. Втората с комерсите щяла да излезе есента. И няма как да пропуснем Дино Мерлин в вечерният Ballad Jukebox Класика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 И тази балада е с уникален текст - Ръкуваме се като приятели. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Тука е много яка и така поднесена песента е супер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Тука е много яка и така поднесена песента е супер Разбира се, че е яка... и тоалетът е супер. Малко ме притесняват аксесоарите, с които го е комбинирала. В горната част можеше да си сложи нещо по-семпло или пък коланът да е по-стилен. Червилото да го коментирам ли - според теб добре ли й стои такъв цвят? И на кого би стоял добре всъщност? Тези гримьори усещат ли се? Иначе е страхотна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Радвам се, че е решила да ги снима всичките си песни, но тези нейните гримьори и там както му се вика наистина има нужда от нов екип... Ето я моята песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 От коя година е тази тв версия? Понеже си спомням, че някой от вас беше казал, че Аркан на времето е обръснал главата на Цеца...да не би да е било в този период, защото 1994 година на всичките си клипове е с перуки.. а чак през 1995 година се вижда ясно, че вече е с къса момчешка прическа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Според теб кой е с по-голям ханш - тя или репортерът? Няма ли да качват Пинкове звезде, беее... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Разбира се, че е яка... и тоалетът е супер. Малко ме притесняват аксесоарите, с които го е комбинирала. В горната част можеше да си сложи нещо по-семпло или пък коланът да е по-стилен. Червилото да го коментирам ли - според теб добре ли й стои такъв цвят? И на кого би стоял добре всъщност? Тези гримьори усещат ли се? Иначе е страхотна. Наистина е отвратително това лилаво червило, трябваше по-слаб и пастелен нюанс на лилавото да използват. Отделно е модерен по-лекият и изчистен грим, или поне да бяха акцентирали само върху очи или устни, този грим е прекалено тежък за мен. Иначе относно визията - нямам претенции аз, хубав й е тоалета, но огърлицата можеше да я спести. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Според теб кой е с по-голям ханш - тя или репортерът? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Очевидно е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Разбира се, че е яка... и тоалетът е супер. Малко ме притесняват аксесоарите, с които го е комбинирала. В горната част можеше да си сложи нещо по-семпло или пък коланът да е по-стилен. Червилото да го коментирам ли - според теб добре ли й стои такъв цвят? И на кого би стоял добре всъщност? Тези гримьори усещат ли се? Иначе е страхотна. Червилото не е подходящо за тънки устни, на Дара снощи й седеше супер https://www.instagram.com/p/BQkndznlmTJ/ https://www.instagram.com/p/BQjmphdlA8A/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Как не им омръзна 1 година да пеят една и съща песен. Вторият им дует съвсем са го отсвирили. Той е и по-слаб де. :1000 (29): Edit: Сега видях, че са ги направили в микс. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Как не им омръзна 1 година да пеят една и съща песен. Вторият им дует съвсем са го отсвирили. Той е и по-слаб де. :1000 (29): Edit: Сега видях, че са ги направили в микс. :1000 (29): Много ме кефят Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 new Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Червилото не е подходящо за тънки устни, на Дара снощи й седеше супер https://www.instagram.com/p/BQkndznlmTJ/ https://www.instagram.com/p/BQjmphdlA8A/ Не че са й тънките устните, ами просто самият нюанс в комбинация с цвета на кожата... не. В деня на прошката: https://www.youtube.com/watch?v=gfMEndSrU4o. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Naomi loves JK https://twitter.com/karleusastar/status/836102318135336960 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Тази ще представя Сърбия на Евровизия, песента щяла да бъде от същите автори които написали If love was a crime на Поли Генова. / аз за първи път чувам за нея/ https://www.instagram.com/bogicevic_t/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Нов хит, кога? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Тази ще представя Сърбия на Евровизия, песента щяла да бъде от същите автори които написали If love was a crime на Поли Генова. / аз за първи път чувам за нея/ И аз не я знам, била е беквокалистка на Чаробан. Клюката твърди, че и вашата песен ще е от същия екип Леко офф топик, но някой знае ли от къде да си сваля продължението на Зона Замфирова - Врати се Зоне. Приемете, че ме интересува музиката от филма Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 На Сека албумът бил почти готов. Излизал април. Заслужава повече гледания - звучи супер хитово. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.