Alter Ego Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Добре че не е "Нови дечко" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 И според мен прекалява но виж сравнението с Ким как добре и' се получи :1000 (30): О,ДА! Буквално я изтреля нагоре и световните медии писаха доста за нея. Иначе как би стигнала до Седмицата на модата в Ню Йорк. Много добре й се получи това без съмнение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Много добре изглежда Драгана този път.... направо не вярвам какво виждам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Sladja ме кефи като глас, но ме дразнеше факта, че се издигна с кавъри на наши песни. Определено и симпатизирам след live изпълненията,който изгледах и определено пее зверски яко. Гледайки подобни клипове се чудя, "КОГАААА" нашите пачи ще започнат да си провеждат участията по този начин?!? Музика с бенд и пеене на живо, носи много повече емоция и настроение. Кога Преслава ще спре да я мързи, кога Галена ще спре да се прави на актриса и да мисли кой профил и е по-добър пред камера. Ако искат жанра да върне позиции, трябват такива участия и ПЕЕНЕ на живо. Когато престанат да получават хиладярки за бутафорните си участия от 40 минути. Сладжа има талант, но е супер надменна, дръпната и неартистична. Дори на интервютата си не може да се държи нормално и човешки, все някаква враждебна и сепната. Да е благодарна, че Шаран прави чудеса от храброст тая да има кариера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Севе май наистина изгубила бебето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Тази пролет няма по-качествена песен от тази! Няма! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Стефан на Брена как пее, направо бомба пусна, май е на РД на някой и е пял песен на Саша Матич. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Жестока е. Има интересни песни и бленда. Роби, какво мислиш за нея? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Жестока е. Има интересни песни и бленда. Роби, какво мислиш за нея? Последните и' песни са катастрофа, последната която ми харесва е Udajem se. Иначе тя е основната конкурентка на Севе, двете най-известни хърватици извън Хърватия. Преди бяха в добри отнощения, сега май не са. Драгана следващите 3 седмици ще осъствала и от премиерата на дуета и от ПЗ. Мъжа и' ще се оперирал. Карлууууууууууууу Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Айде, честито - първият сръбски клип с 100 милиона Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Айде, честито - първият сръбски клип с 100 милиона Втория ще е факт за месец-два до три Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 (Й)Едерлезии Карлеушлезии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Сърбската Ваня ( на Дамян ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Винаги доста се бях чудил и тази вечер най-сетне получих отговор на въпроса си. Към днешна дата, "Трепни" е гледана 13 357 072 пъти от България. Иначе казано, 30,6% от гледанията ѝ са генерирани от България. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Винаги доста се бях чудил и тази вечер най-сетне получих отговор на въпроса си. Към днешна дата, "Трепни" е гледана 13 357 072 пъти от България. Иначе казано, 30,6% от гледанията ѝ са генерирани от България. Откъде разбра? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Винаги доста се бях чудил и тази вечер най-сетне получих отговор на въпроса си. Към днешна дата, "Трепни" е гледана 13 357 072 пъти от България. Иначе казано, 30,6% от гледанията ѝ са генерирани от България. Само толкова?! Аз мислех, че поне половината й гледания са от Бг! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Откъде разбра? Youtube Insights, доста интересен сайт, може да видиш най-гледаните песни на всеки изпълнител и да ограничаваш статистиката по локация и времеви диапазон. Бих публикувал и класация и т.н., но не мисля, че включва всичко все още, затова дадох само бройката на Трепни. Български изпълнители засега няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Youtube Insights, доста интересен сайт, може да видиш най-гледаните песни на всеки изпълнител и да ограничаваш статистиката по локация и времеви диапазон. Бих публикувал и класация и т.н., но не мисля, че включва всичко все още, затова дадох само бройката на Трепни. Български изпълнители засега няма. Ааа, супер яко. Лирик видеата на Jadna ti je moja moc и Nevinost са наравно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Дамир започна да зацикля яко. Катарина Грујич каза че се е разделила с Буха (момчето с което ходеше) и че Дамир и' e продуцент, всички песни от албума които подготвя били негови а текстовете били от различни текстописци. В ПЗ следващите седмици вместо Драгана в журито ще е Кемиш (мъжа на Зорица) а вместо Шабан - Дамир Ханданович. Youtube Insights, Знам го това, преди време го открих и пишеше че Хабиби е гледана 2 милиона от Македония което малко не ми е вярно, но възможно е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 двоен пост Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 троен пост Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Слушаме ли тъжни балади Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Maлко офф топик, но ако ви интересува вижте подземния град на Тито, колко е само бил подготвен на всичко, евала! Taм са били всички таини на Yu. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Подготвен да спасява своята кожа, това са комунистите... а пък и с държавна пара всеки може. Кажи, че мен ме вълнува :1000 (29): , за какво служат тези двете високи сгради в Белград, източна и западна порта. С каква цел са построени, ако знаеш. Изумявам се колко по-голям е града като територия от нашата столица и не мога да хвана логиката защо е така. Иначе като численост на населението ни водят с около 100-200 хил. души. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Подготвен да спасява своята кожа, това са комунистите... а пък и с държавна пара всеки може. Кажи, че мен ме вълнува :1000 (29): , за какво служат тези двете високи сгради в Белград, източна и западна порта. С каква цел са построени, ако знаеш. Изумявам се колко по-голям е града като територия от нашата столица и не мога да хвана логиката защо е така. Иначе като численост на населението ни водят с около 100-200 хил. души. Не знам за тези порти нищо, но има един остров на Хърватското приморие - Голи Оток се казва, Тито е пращал там всеки които е правил/говорил против него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.