Jump to content

Всичко за сръбската музика

Препоръчани коментари

И според мен прекалява но виж сравнението с Ким как добре и' се получи :1000 (30):

О,ДА! :3fdb8960598fa63e: Буквално я изтреля нагоре и световните медии писаха доста за нея. Иначе как би стигнала до Седмицата на модата в Ню Йорк. Много добре й се получи това без съмнение.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Sladja ме кефи като глас, но ме дразнеше факта, че се издигна с кавъри на наши песни.

Определено и симпатизирам след live изпълненията,който изгледах и определено пее зверски яко.

Гледайки подобни клипове се чудя, "КОГАААА" нашите пачи ще започнат да си провеждат участията по този начин?!? Музика с бенд и пеене на живо, носи много повече емоция и настроение.

Кога Преслава ще спре да я мързи, кога Галена ще спре да се прави на актриса и да мисли кой профил и е по-добър пред камера.

Ако искат жанра да върне позиции, трябват такива участия и ПЕЕНЕ на живо.

Когато престанат да получават хиладярки за бутафорните си участия от 40 минути.

Сладжа има талант, но е супер надменна, дръпната и неартистична. Дори на интервютата си не може да се държи нормално и човешки, все някаква враждебна и сепната. Да е благодарна, че Шаран прави чудеса от храброст тая да има кариера.

Сподели в други сайтове

Жестока е. Има интересни песни и бленда.

Роби, какво мислиш за нея?

Последните и' песни са катастрофа, последната която ми харесва е Udajem se. Иначе тя е основната конкурентка на Севе, двете най-известни хърватици извън Хърватия. Преди бяха в добри отнощения, сега май не са. :3fdb8960598fa63e:

Драгана следващите 3 седмици ще осъствала и от премиерата на дуета и от ПЗ. Мъжа и' ще се оперирал.

Карлууууууууууууу

Сподели в други сайтове

Винаги доста се бях чудил и тази вечер най-сетне получих отговор на въпроса си. Към днешна дата, "Трепни" е гледана 13 357 072 пъти от България. Иначе казано, 30,6% от гледанията ѝ са генерирани от България.

Сподели в други сайтове

Винаги доста се бях чудил и тази вечер най-сетне получих отговор на въпроса си. Към днешна дата, "Трепни" е гледана 13 357 072 пъти от България. Иначе казано, 30,6% от гледанията ѝ са генерирани от България.

Откъде разбра?

Сподели в други сайтове

Само толкова?! Аз мислех, че поне половината й гледания са от Бг!

Сподели в други сайтове

Откъде разбра?

Youtube Insights, доста интересен сайт, може да видиш най-гледаните песни на всеки изпълнител и да ограничаваш статистиката по локация и времеви диапазон. Бих публикувал и класация и т.н., но не мисля, че включва всичко все още, затова дадох само бройката на Трепни.

Български изпълнители засега няма.

Сподели в други сайтове

Youtube Insights, доста интересен сайт, може да видиш най-гледаните песни на всеки изпълнител и да ограничаваш статистиката по локация и времеви диапазон. Бих публикувал и класация и т.н., но не мисля, че включва всичко все още, затова дадох само бройката на Трепни.

Български изпълнители засега няма.

Ааа, супер яко. :phpgrin2: Лирик видеата на Jadna ti je moja moc и Nevinost са наравно.

Сподели в други сайтове

Дамир започна да зацикля яко.

Катарина Грујич каза че се е разделила с Буха (момчето с което ходеше) и че Дамир и' e продуцент, всички песни от албума които подготвя били негови а текстовете били от различни текстописци.

В ПЗ следващите седмици вместо Драгана в журито ще е Кемиш (мъжа на Зорица) а вместо Шабан - Дамир Ханданович.

Youtube Insights,

Знам го това, преди време го открих и пишеше че Хабиби е гледана 2 милиона от Македония което малко не ми е вярно, но възможно е.

Сподели в други сайтове

Подготвен да спасява своята кожа, това са комунистите... а пък и с държавна пара всеки може.

Кажи, че мен ме вълнува :1000 (29): , за какво служат тези двете високи сгради в Белград, източна и западна порта. С каква цел са построени, ако знаеш.

Изумявам се колко по-голям е града като територия от нашата столица и не мога да хвана логиката защо е така. Иначе като численост на населението ни водят с около 100-200 хил. души.

Сподели в други сайтове

Подготвен да спасява своята кожа, това са комунистите... а пък и с държавна пара всеки може.

Кажи, че мен ме вълнува :1000 (29): , за какво служат тези двете високи сгради в Белград, източна и западна порта. С каква цел са построени, ако знаеш.

Изумявам се колко по-голям е града като територия от нашата столица и не мога да хвана логиката защо е така. Иначе като численост на населението ни водят с около 100-200 хил. души.

Не знам за тези порти нищо, но има един остров на Хърватското приморие - Голи Оток се казва, Тито е пращал там всеки които е правил/говорил против него.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...