Willy Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Сега ми излезе и това в препоръчани. Ах, сръбската музика до 2012!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Аз много ги слушам последните години, вярно е това за новата вълна, има комерс, но е много различен, например на Едита нещата също са ми много любими. Галена единствено се доближава до тези проекти тук, но пак зее пропаст, нямам представа дали биха имали почва в България. Но не само музиката, текстовете също са много оригинални. Напоследък обаче са взели да пускат песни по 2 минути, изобщо много чупят рамките и това ме кефи, също и не омръзват бързо. Наред с това правят прекрасни балади, на Милица Тодорович последната, на Северина, Джейла както казах и преди това, текстове, дето все очаквам и тук някой да напише. Таня Савич каква ера направи миналата година в момент, в който YouTube вече не е същата платформа, аз не съм и много запознат с всички нови имена и от кои страни са точно, за мен всички са си сърби като навремето, но постоянно кликам на някое непознато за мен име и се зарибявам, като добавя и старите легенди, които не се отказват, а напротив плюс техния си естраден или поп стил, в който също имат невероятни неща и няма база за сравнение с това тук, което ни предлаагат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Чекича не се спря с тези дуети. Николия изгуби индивидуалноста си, последните и' песни не стават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Тази жена ги прави луди калинки, какво завръщане, тази трета песен вече ме разби, сигурно ще я слушам с години. "BILO JE LEPO" от друга страна дали ще направи 10 милиона за 2 седмици, струва ми се възможно. Поклон! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ти да видиш, обаче едва ли това е било на стадиона. Иначе знам, че в този период е обиколила доста малки градове у нас и е направила концерти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Лийкнали са песни от албума на Анастасия и става скандално! Днес са били с Цеца при Дарко в Скопие, сигурно по-скоро да ги пускат. https://mobile.twitter.com/savke_davke/status/1232642820105699331 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Това е извънземно, не го спирам. И за видеото нямам думи, толкова да ми е по вкуса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 45 минути, Alter Ego каза: Къде са другите или само тази е лийкната? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 25 минути, stereoto_ каза: Къде са другите или само тази е лийкната? Не знам, до мен не бяха стигнали, но от коментари това ХЕРОИНА и НЯМИ НЯМИ се коментираше. За всичко е виновен фризиора на Анастасия, същия е и на Ана Николич. Пращал е песни на други хора да чуят (сигурно така са лийкнали и песните на Ана) и те на други и така се е вртяло от човек до човек. Анастасия била много разочарована, ще заснела и клип до месец дена. пп. Сенида и Дино Мерлин са записали дует - ДУЕТА НА СТОЛЕТИЕТО ИДВА! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Какво е станало? Не ме кефи парчето иначе. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 И Александра е избухнала с хит, много, ама много ми харесва, техният трендинг сигурно се сменя всеки ден, колко хубави песни изкарват, нашите нищо не правят, ако ги сравним. Какви текстове и мелодии, колко са различни всички. Иначе новата на щерката на Цеца вече не ме кефи, прекалено ми е. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 От 29.02.2020 г. от 10:33, Born to Die каза: И Александра е избухнала с хит, много, ама много ми харесва, техният трендинг сигурно се сменя всеки ден, колко хубави песни изкарват, нашите нищо не правят, ако ги сравним. Какви текстове и мелодии, колко са различни всички. Иначе новата на щерката на Цеца вече не ме кефи, прекалено ми е. Брутална е тая жена! А музиката ееееее.... алкйгфнлсдгнклдск! Пак мачка! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Силна балада Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 От 2.03.2020 г. от 13:17, mitak_94 каза: Брутална е тая жена! А музиката ееееее.... алкйгфнлсдгнклдск! Пак мачка! Яка е, но музиката много прилича на тази песен и още една на Цеца - смесица между двете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 преди 13 часа , pacho каза: Яка е, но музиката много прилича на тази песен и още една на Цеца - смесица между двете. Ооо, да. И аз намерих прилика, но точно това ме кефи супер много. Не приликата, а мелодията. Гали ми ушетата.🤣 Искам и от наще нещо такова. Преслава постоянно коментира снимки на Александра. Да вземе да се вдъхнови от нея за някоя песен.😌 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Весна току-що се накани да направи концерт и разпродаде за много кратко време, мора да го откаже заради коронавируса. В АмиДжи посочи че Милица Павлович я вижда за неина наследница. В Балканска улица говори как никога не е имала 100% самочувствие и винаги е ходила да пробва концертите преди да са започнали. Просто Камелия е еквивалент на нея - хитове+влагане в клипове и визии+еротика, Глория - Лепа Брена, Драгана - Деси Слава, Цеца - Ивана. 😄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Все пак клипирала е друга песен, излиза точно на годишнината от Ране - 24.03 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 От 22.03.2020 г. от 17:21, Alter Ego каза: Все пак клипирала е друга песен, излиза точно на годишнината от Ране - 24.03 Денят дойде, нямам търпение! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Рядко коментирам, а редовно следя какво сте писали. Понеже малко имам възможност да следя какво се случва на сръбския пазар ще ми е любопитно да кажете какви информации за музиката на следните, които главно ХАРЕСВАМ от южната ни съседка: Цеца Щерка й- харесва ми новата й песен от днес и се радвам, че пусна нея ,а не Хероина като видеоклип Какво се случва с Милан Станкович и с наследника на Шабан Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 преди 1 час , Alter Ego каза: Топааааа! Някой да даде и линк към песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 От 15 минута натам Djogani family fight... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Последната на Анастасия ми е доста странна. Като цяло не усещам никаква емоция в гласа на това момиче. Мая Берович кога ще пуска останалите песни? Съседите и тях ги удари вируса, нищо не се случва в техния бизнес. Звезде гранда даже не пускат епизод, а май трябва да имат 1 заснет преди извънредното положение? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.