Alter Ego Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Много слабо. Имайки предвид Симона Загорова какви силни балади извади като автор дори... Тази девойка ми е много изкуствена. Отново не усещам емоция. Майка ѝ дори на лайв вкарва повече чувство на песни, които е пяла хиляди пъти. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 На пък ми е такъв топ, обожавам я, "Volim te" се превърна в тотален хит, както всяко едно от предложенията й досега, новата балада също е много силна и като текст, и като музика, за видео не говоря, толкова класа. Изобщо и тя, и Ана направо разбиват, толкова има какво да учат нашите, особено за текстовете и цялостните им концепции. Освен това колко концерти, колко изяви online, особено Саша Ковачевич ме е убил, бруталния сладур, стоях и гледах един цял час като гръмнат и от тогава постоянно слушам песните му, не че не ги знам наизуст. Нашите кога? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Цеца за арестуването срещу онзи които я арестува! 2020s new 90s? Цеки Мафиотка is back! Утре цялото предаване ще е на yt, тази вечер е било на Пинк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Защо след убииството на премиера Зоран Джинджич полицията не е отишла при Лепа Лукич, а при вас? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 Цеца е и напуснала предаването. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Време е Цеца да пусне албум, ще ги помете всички в Ютубата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Цеца е истинската Балканска кралица, обожавам я! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 От 12.05.2020 г. от 17:16, Alter Ego каза: Ами Йелена Карлеуша има право тука. Дъщеря на Цеца просто няма талент. Със сигурност Йелена пее по-добре от нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Ето през ЈULY нов албум от МAYA 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 много искам да следя сръбската музика. дайте някви сайтове класации @Alter Ego Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 28 минути, Donatella каза: много искам да следя сръбската музика. дайте някви сайтове класации @Alter Ego Там е всичко скандали и риалити, но и качествена музика, текстове и добри клипове, но не добри като в БГ поп-фолка, разбира се. Няма класации, певици на години и подобни неща. Големите имена пускат албуми с всички клипирани песни през година-две или повече. В момента след Цеца е Мая, разби с двата последни албума и много вдигна левела, направи и самостоятелен концерт, сега чакаме да видим какво ще направи тази година и дали ще си запази мястото. Сръбите нямат форуми за музика или подобни групи, всичко около музиката се пише/коментира в twitter. Има и песен с 100+ милиона. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 4 часа , Donatella каза: много искам да следя сръбската музика. дайте някви сайтове класации @Alter Ego Още една песен на нея. Чакам този албум с нетърпение сега. Всеки албум е по-добър от предишните! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Мая е класа, не ми писват песните й. Тези Буба и Яла имат уникален стил. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Саша пак преподава, май трябва да излязат още две песни. И пак е снимал с Мартин Макариев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Това може би ще е online концерт на Карлеуша, нейн текст е цитиран в видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 От 18.05.2020 г. от 14:57, Alter Ego каза: Това може би ще е online концерт на Карлеуша, нейн текст е цитиран в видеото. Надявам да е нов албум и не някак концерт! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 преди 4 часа , bleron каза: Надявам да е нов албум и не някак концерт! През тази платформа online концерти се провеждат/приказват. Феновете пишат че ще е концерт и/или песен/kлип на La Bomba която е в дует с Pabllo Vitar - позната drag queen звезда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 17 часа , Alter Ego каза: През тази платформа online концерти се провеждат/приказват. Феновете пишат че ще е концерт и/или песен/kлип на La Bomba която е в дует с Pabllo Vitar - позната drag queen звезда. Жалко, че не е албум. има най-малко осем години! 😭 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 дайте линкове на ютуб канали, знам само IDJVideos.TV 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 37 минути, Donatella каза: дайте линкове на ютуб канали, знам само IDJVideos.TV https://www.youtube.com/user/bubara https://www.youtube.com/user/ToxicWorldTV https://www.youtube.com/user/vedadjasa https://www.youtube.com/user/bassivitydigital https://www.youtube.com/user/MinistarkeVIPPER 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 10 часа , Donatella каза: дайте линкове на ютуб канали, знам само IDJVideos.TV Препоръчвам и този канал на Senidah. Уникален глас и стил има. https://www.youtube.com/channel/UCoj4v3N2C8wKQTmMkW_kibg/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Страшна носталгия ме хвана за сръбската музика до 2012/13 когато всички песни бяха брутални. Знам че в момента цялата музика в световен мащаб е в застой, но сръбската стана тотално непоносима и ужасна с всякакви модерни песнички и ютубъри дето се имат за големи звезди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.