FikLena Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Слушате ли хита ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 7 минути, FikLena каза: Слушате ли хита ? Йессс! А чу ли коледната версия, която скандализира доста хора? 😂 Последно Мария Шерифович гледах как й се възмущава хахх 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 1 минута, Just_Me каза: Йессс! А чу ли коледната версия, която скандализира доста хора? 😂 Последно Мария Шерифович гледах как й се възмущава хахх не ! я дай линк Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 3 минути, FikLena каза: не ! я дай линк "Sijam kao božićna jelka, spremna da popijem litru Jacka" 🤣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 31 минути, Just_Me каза: Йессс! А чу ли коледната версия, която скандализира доста хора? 😂 Последно Мария Шерифович гледах как й се възмущава хахх Това нещо още Октомври излезе ..... 23mb flac .. :) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 1 час, ribaton каза: Това нещо още Октомври излезе ..... 23mb flac .. Аз не съм казала кога е излязло Коледна версия е - пее се за Божич/Коледа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Пръсна! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Яшааа на хита Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kalpazanin Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 От 6.01.2022 г. от 23:23, pacho каза: Националната им телевизия много добра програма направили, без бутафории, всички на живо, сцени на няколко локации. Изглежда сякаш предават на живо. Само да си оправят обложката, че този стопкадър не е от тая програма. Драгана я снимали на Кале мегдан. Всъщност от нея е, ам,а Цеца нали е окупирала тубата и не дава никой да й качва песните... сакън. Манджа с грозде беше програмата на РТС ... вярно пеят и свирят на живо ... но миналата година беше по-яко . Гледах Пинк ... въпреки, че микса е почти един и същ всяка година . Някак си ме вдигат повече . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 На мен ми допада програмата на РТС. Да, хаотична е, но е красиво направена като местоположения. Цеца е направила страхотна програма също, уникални мултимедии и сценография, но е мега тромава. Несъобразени с нейната фигура тоалети, задникът ѝ върви пет метра след нея, а циците - пет метра пред нея. Никаква емоция не пресъздава. А дъщеря ѝ е толкова нехаризматична, че... не знам. Но се радвам, че е изпяла тези две песни, макар да не харесвам нея, много харесвам точно този албум: Как се е сетила, не знам, но евала - в това отношение и българите можем да се поучим и за програми, и за избор на песни. Много хубаво интервю и визия: И това е приятно интервю и стайлинг, без ръкавиците само. Понякога е наистина много стилна, друг път - изобщо. Ето такива тоалети ѝ пасват много добре. Но какво става с нейния канал, тя на практика вече няма такъв?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Много силна песен извади Чекич. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 ❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Вижте какво е концерт 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 От 8.01.2022 г. от 10:21, FikLena каза: Слушате ли хита ? преди седмица бях на един ски-резорт и гърмеше отвсякъде! Денем и нощем! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 От 6.03.2022 г. от 11:31, Kriminal каза: Вижте какво е концерт Продължавам със следващият част! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Чак пък толкова..луда ли е?! 😳 Клипът наистина го няма в официалните канали. Преди 3 седмици са го качили в автоматичен канал "Various artists - topic" и дотам.. Жалко 🤦♀️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Той Лукас така изтри и последния дует с Ивана Селаков. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Теодора освен клип на песен с Криско е снимала и реклама на Ефбет с него. Чува се за фон лека модификация на "Тръпката". Интересно ми е в Сърбия с тази песен ли я въртят рекламата 😅 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Номер 2 дали не е "Бой, бой" на Цвети Янева 🤣🤣🤣 А като нищо и номер 9 да е кавър на Преса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 От 15.05.2022 г. от 16:26, Just_Me каза: Номер 2 дали не е "Бой, бой" на Цвети Янева 🤣🤣🤣 А като нищо и номер 9 да е кавър на Преса. Според дискогс, половината е с български песни. Има една гръцка, албанска, и сръбска песен. Опеределението на "Балкания." Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 преди 6 часа , bleron каза: Според дискогс, половината е с български песни. Има една гръцка, албанска, и сръбска песен. Опеределението на "Балкания." Да, да, това съм го писала преди да излязат и тийзърите 😁 Трябваше да има повечко авторски песни, но пък е супер, че се правят кавъри на бг песни 😅 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Hurricane се разделят!? 😭 https://www.klix.ba/magazin/showbiz/razilaze-se-clanice-srbijanske-grupe-hurricane-planiraju-zapoceti-solo-karijeru/220504066 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 1 Report Share Публикувано Юни 1 Те много групи там така се разделиха. Май нещо в днешно време не вървят групите в световен мащаб. Скоро открих тая хитачка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Maшалла, сестро! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Малеее, Карлеуша и Лукас голям цирк спретнаха 🤣🤣🤣 И дуетът им изтрит от Ютуб, но Карла се зарича да го върне 😄 Няма скука при сърбите 😆 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.