Senhor Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Страшен глас има тая жена, голяма е. Веднага настръхнах на припева. Първа песен от 7 години насам, направо не е за вярване. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Някой може ли да даде превод на цялата песен? Сърбите имат голям усет за силни текстове. Ja imala bih šta da ti kažem za kraj Za kraj Al' plašim se da imam loš predosećaj Da i najlepše reči ove noći bi pale u ludo Da te njima zadržim, kraj nje je krajnje suludo Ja imala bih još toga, znam, da ti dam Za kraj Al' kasno je sad, kasno je da pokušam Kad svih godina ovih samo sebe sam svesno lagala Lagala da ne mogu i ono što sam mogla i morala [Refren] Sad da ti pokažem ljubav Ti bi se naglas smejao Mislio da sam luda Mislio da si sanjao Sad da ti pokažem ljubav To više ne bi bilo to Ma ni ti me takvu nikada Više ne bi voleo Ja imala bih još toga, znam, da ti dam Za kraj Al' kasno je sad, kasno je da pokušam Kad svih godina ovih samo sebe sam svesno lagala Lagala da ne mogu i ono što sam mogla i morala Sad da ti pokažem ljubav Ti bi se naglas smejao Mislio da sam luda Mislio da si sanjao Sad da ti pokažem ljubav To više ne bi bilo to Ma ni ti me takvu nikada Višе ne bi voleo Ali ti me takvu nikada Višе ne bi voleo Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Пълнежите й от миналите албуми са били по-хубави.. боза 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 преди 44 минути, boy_07 каза: Много я вузхваляват. Вероятно песните в албума ще са в тоя стил и наистина тая година ще има нов голвм концерт на Усче Braja и Ханданович правят новият й албум. Надяваме се да е нещо по-лирично, а да не е клубна терминаторка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Песента е тежка, има драматизъм, изисква повече време и усилие за възприемане... така че не е за всеки вкус и не е и направена с тази цел. Сърбите се уважават и са колегиални въпреки всичко - тук такава песен за някого кога ще направим? Честно казано, ако Цеца пусне сносен албум с прилични песни - без такива като "Дидуле", бих го слушал, аз последните ѝ два ги имам. Колкото и да не я издържам като човек, не мога да не призная, като издаде хубава песен. Само те двете с Драгана запазиха гласовете си и ако пуснат балада, удря в сърцето. Брена също, но на нея не всичко ѝ лежи, много провлачено вибрато докарва вече. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 След като Кучкетина изтряска 20 милиона гледания в тубата, вече всяка ера на Мили П. има минимум по един 20 милионов хит: Govor Tela era (2012-2014): Seksi Senorita Boginja era (2015-2016): Mogla sam; Boginja; Lujbi, lujbi; Baja Papaja; Selfie; Jos se branim cutanjem; Zauvek era (2017-2019): Operisan od ljubavi, Tako mi i treba; Standalone singles era (2020): Papi Posesivna bivsha era (2021-2022): Seceru, Provereno; Lav era (2023-2024): Kucketina; 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Истината е, че на Милица ще й е много трудно да настигне Александра Прийович. Да не кажа, че няма никога да успее.. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 преди 14 часа , stereoto_ каза: Истината е, че на Милица ще й е много трудно да настигне Александра Прийович. Да не кажа, че няма никога да успее.. Не знам коя е тази? Някоя слугиня на Цуца или Карли? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Милица преди влагаше във видеа, а в последните 2 албума са тотал щета. И е свръх артистична, сърбите май не се кефят на толкова пренавити певачки, те си искат статичната Цеца. Карла коя беше? Тотален флоп с този албум при все, че не беше издавала 13 години. Много зле се получи. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Рада с бг кавър на песен от 2019 година Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 От 22.01.2024 г. от 19:55, pacho каза: Милица преди влагаше във видеа, а в последните 2 албума са тотал щета. И е свръх артистична, сърбите май не се кефят на толкова пренавити певачки, те си искат статичната Цеца. Карла коя беше? Тотален флоп с този албум при все, че не беше издавала 13 години. Много зле се получи. абсолютен флоп, дам, дам.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ако някой търси билет за първия концерт на Драгана в Арена Белград през февруари, да каже. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Тия от Хайп са много подмолни с подобни подвеждащи и манипулативни заглавия. Тя дори каза, че "изведба"-та на Цеца ѝ харесва... Явно и там медиите са дъно. И като цяло няма начин да не се спомене нещо за Цеца или Прийович с цел провокацийка. Вместо да я поздравят за благотворителността или да я питат нещо за новите песни, албум... или за канала ѝ, който е скрила, защото се съди с Миле Бас... и не само тя, а всички от Южни ветар са го погнали, и най-вече жената на Синан. Не знам точно каква е драмата, но става дума за ютуб отчисления. Успех на концертите, не се съмнявам! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Какво се случва с Вук МОБ? Имаше прилични предложения в годините. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Някой ще ходи ли на участието на Карлеуша в София? 😄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Рекорда виси на косъм! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 От 23.01.2024 г. от 22:54, Andrew Cunanan. каза: абсолютен флоп, дам, дам.... Когато си поръчаш извънземно от АлиЕкспрес... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 преди 7 часа , DenFevgo каза: Когато си поръчаш извънземно от АлиЕкспрес... Поне си я поръчват заразлика от Баба ти, дето с 300 зора пълни НДК-то на културата цяла година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 На Драгана леко са й претопляли манджата през 1999-та. Лепа Лукич се била простила със сцената с концерт. Вече не я слуша и главата много, иначе пее по-дълго и от Лили Иванова. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Тужни су извори... TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Много яко интро, но ми се струва, че предишният концерт беше малко по-добър. Тоалетите й този път са абсурдни повечето, танцьорите под всякаква критика. А на "Nije tebi do mene" излязоха в народни носии и с флага на Сърбия - абсурдно изглеждаше на тази песен... има доста песни, които биха ходили на подобно представяне, но не и тази. Ако бях на нея щях да си оправя старите видеа и да включа части и от тях. Много е хубаво от нейна страна, че се сеща за колегите си, които не са между живите и прави трибют. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Гост на вторият концерт била Мира Шкорич, която е пяла “Ne računaj na mene”. Ама и Драгана си пада по селските закачки?!🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Страхотни концерти... сцена, осветление, мултимедия, шоу... Няма друга такава там, само Милица се доближава до тоя маниер и креативност. Не като само да разхождаш по сцената като някои други, по които има огромен хайп в момента и които си вадят домочадието на сцената. Уважение към починалите колеги, благотворителност, пищен спектактъл - голямо сърце има тая жена. На "Волела бих да те видим" направо пресъздаде клипа... и на "За мене си ти". Имаше препратки към шоу от концертите в Хала пионир 1998. Много енергия. Аца Лукас къде беше да си изпеят дует, Вук Моб, Даниел Джокич? И на "великата плава другарица" Брена короната ли ѝ щеше да падне, ако беше отишла да я подкрепи? Или на Ана Бекута и Рада, които уж много близки с нея, пък предпочетоха Александра да уважат... щото сега е на мода, нали? Много са зле. Както и да е. Масово в интернет пишат за костюмите хора, които имат на профилните си снимки кучета, котки и хризантеми, или празни профили, които вместо да поздравят за шоуто и благотворителността, се заяждат. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 1 час, stereoto_ каза: Гост на вторият концерт била Мира Шкорич, която е пяла “Ne računaj na mene”. Ама и Драгана си пада по селските закачки?!🤣 Селските закачки са патент на Цеца и Мая. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.