adorable Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 11 минути, pacho каза: Чуй, чуй. Оу, любимата ѝ песен за 2022, направена с "вещачка интелигенция"... но в куплетите е със синузит малко и с "р"-то на Елена Паришева. Хочемо дует. Аз бях чул още миналата година в ТикТок такива неща, представяш ли си колко песни биха звучали добре и в изпълнение на друг... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Траклиста за албума на Теодора Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 22 часа , adorable каза: Между Брена и Прия имало тиха омраза - аз си знаех, че и там има нещо, отдавна надъхва. Как, защо, къде 😐 Нали все реват като пеят заедно и се прегръщат..или викаш то за пред хората може много неща да правят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 До вчера успеха й беше заради Брена, днеска се мразели, утре кой знае какво ще измислят. Някои не могат да преглътна успеха на Сашка и много им горчи. Нека, и по-горчиво ще им става! Скоро 2ра част от албума на Барбара Бобак. Жалко, че и тук не се правят такива кавъри: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 8 минути, DrAkO каза: До вчера успеха й беше заради Брена, днеска се мразели, утре кой знае какво ще измислят. Някои не могат да преглътна успеха на Сашка и много им горчи. Нека, и по-горчиво ще им става! Скоро 2ра част от албума на Барбара Бобак. Жалко, че и тук не се правят такива кавъри: poslednata j pesen e FLOP 😘 шляс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 😃 9 млн за 4 месеца без грам реклама определено не е флоп. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 преди 3 часа , Just_Me каза: Как, защо, къде 😐 Нали все реват като пеят заедно и се прегръщат..или викаш то за пред хората може много неща да правят. Ами не знам, чета го насам-натам, може и да са спекулации. Усещам го преиграно. Нормално е едно толкова актуално лице да предизвиква интерес от утвърдените, да искат да се отъркат в него, да се направят колко я подкрепят на общоприетия фон... Всеки иска да хване вълната. Като цяло аз на Брена много не вярвам, малко е скрита лимонка и го е доказвала. Сашка ми се струва добродушна и възприемчива, възползва се максимално от успеха си и това, че я подкрепят, но ми се губят нейната индивидуалност и характер. Иска да се има с всички, ама това в техния бранш ми е немислимо. Във всеки случай, по-добре така, отколкото със скандали. Не е моето, вече съм казвал, но събира хора. И ще й е трудно, за да задържи тоя хайп, двойно повече работа от другите ще трябва. Дано не изгърми сега всички патрони и да досади преждевременно, че и такива случаи познава историята. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ама Mc Stojan и Зорана Мичанович наистина са заедно 😄 Мислех че е ПР покрай дуета, който пуснаха, ама не 😂 Много ги плюят за разликата в годините.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Цеца е посрещнала третото си внуче Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Барбара Бобак пусна 5 нови песни. Всички звучат много добре,както първите от албума 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Teodora с нов албум Zena bez adrese Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Много повече ми хареса от новите на Милица и Теодора. В стила на Прийович е 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Skotina е много ретро и зарибява страшно. Този Ljuba е направил големи извращения с някои от клиповете. Сега е много модерно графиката да изглежда като от 1995-та - нескопосана и с пиксели. Edip също ми харесва горе-долу, но са й доста странни песните като цяло. По-трудно влизат. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 На Теодора песните са ми малко като на конвейер, няма някоя запомняща се или някоя, за която да си кажа "уау". Запазих си в плейлиста 3 песни, които стават - Zena bez adrese, Ostavljas и Bruka. На Барбара и Сандра Африка..нищо не ме грабна от новите им песни. Изгледах сега клипа на "Ljubavi" на Емир Джулович - ма то някво евтино копие на "Да си тук" на Меди Блузата му даже е същата 😅 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 На 24ти май идва албума на Теа Таирович, така че усилията на всички ще отидат в коша. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 ❤️❤️❤️ Izgledaš bruka, kralj si među trista dileja Buka, sitni sati Kô pravi drugar, ne bi bila loša ideja Iz kluba da me pratiš ❤️❤️❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 20 часа , DrAkO каза: На 24ти май идва албума на Теа Таирович, така че усилията на всички ще отидат в коша. Саня Вучич я издаде в интервю - много сладка, разсмя ме 😂 вика "изрежете го това", но водещата каза че няма 🤣🤣🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Да чуем какво българско и румънско е напазарувала този път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Много яка песен, но Йелена прилича на мъж: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 То мина 1 година от тоя албум, тя тепърва ще го промотира.... голям флоп се оказа. Поне плочите изглеждат яко. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 2 часа , Balkandji1 каза: Много яка песен, но Йелена прилича на мъж: препоръчвам ти и тези: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 много е яка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 И аз харесвам Йелена, но от няколко дни не спирам да слушам целия албум на Теодора. Поне 5 любими песни си намерих в него! Брутална! Това се казва музика! Преславо, бързо взимай албума и го прави на български! Чудесно продължение като текст на "Последен адрес" - "Жена без адрес" ! ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Ама защо не казвате, че това момиче има толкова яки песни? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.