adorable Публикувано Ноември 21 Report Share Публикувано Ноември 21 От 17.11.2024 г. от 16:05, Andrew Cunanan. каза: @adorable @pacho Драгойка с нов клип и песен. Хареса ми много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Някой знае ли дали тая песен е била хит в Сърбия? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Аз знам, че е една от популярните ѝ, не от най-най, но все пак е позната там. Хубав текст, между другото, запеваема е. Новата песен не е лоша, но не може вече да изнесе вокално такива динамики и диапазони. В крайна сметка, каквото и да пуснат, трите големи ще останат. И Весна беше голяма, ама остана на ниво стари лаври. Вчера гледам някакво клипче в местна кръчма там, разчекнала се на стола и мучи там нещо. Зорица е по на ниво, нали са около една възраст. Брена иначе визуално е в топ форма за годините си, снимките от Вог са страхотни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Голям човек е тая жена, голям изпълнител и голям човек: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 24 Report Share Публикувано Ноември 24 Tanja Savic e пръснала Арената в Белград снощи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 25 Report Share Публикувано Ноември 25 Яко е било. Поканила е и Злата Петрович, която й е любимка и имитираше през годините 1:1. Евала. Драгана явно е трябвало да присъства, но не е успяла и е записала поздрав - видео, а после Таня забива "Poslednje vece" - кралица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Дяволско желание 😅 Ама вече има сръбски версии, да беше взела друга песен 😅 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Карлеуша планира да се кандидатира за президент на Сърбия. Иска да махне безплатното висше образование. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Феновете на Цеца, когато Йелена каже нещо за любимката им: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 тая песен й е брутална. Дива е албум, изпреварил времето си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 23 часа , Andrew Cunanan. каза: тая песен й е брутална. Дива е албум, изпреварил времето си. Всяка втора песен на една Наташа Беквалац звучи така.... още преди Карла да е чула за този саунд. Ето тази е много яка: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Брутален концерт беше. Александра ще е следващата легенда на сръбската музика. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Мръсен топ. Янка с яка песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Колкото и добра продукция да предлага просто нещо липсва ... И това е всеки път.. Живото пеене не й е сила, толкова напъване, толкова отваряне на тази голяма уста .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 преди 6 часа , stereoto_ каза: Колкото и добра продукция да предлага просто нещо липсва ... И това е всеки път.. Живото пеене не й е сила, толкова напъване, толкова отваряне на тази голяма уста .. Еее бива ли такива приказки за бъдещата госпожа президент Луна 2 Да видим дали си държи на думите де. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Топ й е това, супер лимитирано. Музикантите, аранжиментите - всичко е на високо ниво. Пеенето си го е пооправила, но са вдигали тоналностите ми се струва. Все пак е за поздравления, такива концерти няма как а видим от която и да е сръбкиня. Чудя се само защо го е направила пред 50 души. Да си беше букнала някоя малка зала с поне 1000-2000 души. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Александра Прийович е бременна 😊 Дано пусне някоя друга песен преди да излезе в майчинство 😃 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 5 часа , Just_Me каза: Александра Прийович е бременна 😊 Дано пусне някоя друга песен преди да излезе в майчинство 😃 Ще станат 2 години от предния албум и след това успешно турне с над 50 концерта се надявам на нов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 преди 2 часа , fengergana каза: Ще станат 2 години от предния албум и след това успешно турне с над 50 концерта се надявам на нов Казала е че засега няма да има 😐 Поне Цеца преди Ушче 3 щяла да пуска нов албум. Време беше 😄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Карлеуша пак избухна от нищото с разни истории 😂 Визира мъжът на Брена и неговият син (Филип) + Прийович (жената на Филип) 😬 Не прави добра услуга на Милица Павлович. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Неделя в 15:52 Report Share Публикувано Неделя в 15:52 Когато Мадона сподели клипче за протестите в Сърбия, а ти я напсуваш и ти изтрият сторито 🤣 Карла не спря да лиже задните части на президента Вучич 🙄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.