Senhor Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Обложката е брутална. Една от най-добрите на Цеца. А тази мелодия от рекламата дали не е от някоя от песните? Определено е доста модерна. Изглежда Цеца иска да става клубна терминаторка. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Харесва ми този път обложката. Нямам търпение да ги чуя, макар че от предния не ги слушам много чест, писват с времето, за разлика от старите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 А тази мелодия от рекламата дали не е от някоя от песните? Определено е доста модерна. Изглежда Цеца иска да става клубна терминаторка. :1000 (29): Е да, 100% е. :1000 (29): Доколкото разбрах, повечето песни са бързи. Децата й (96 и 98 набор) са й помагали в подбора. Даже дъщеря й е пяла беквокалите, а синът й е рапирал в една от песните. И аз нямам търпение. Очаквам нещо комерсиално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Предният ѝ албум беше невероятен, не минава ден напоследък, без да слушам Dobro sam prosla поне веднъж. Ime i prezime, Da raskinem sa njom, Poziv също са страшно добри. Общо взето само 1 песен е смотана - Vidimo se daso и може би Udace se suze moje. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Предният ѝ албум беше невероятен, не минава ден напоследък, без да слушам Dobro sam prosla поне веднъж. Ime i prezime, Da raskinem sa njom, Poziv също са страшно добри. Общо взето само 1 песен е смотана - Vidimo se daso и може би Udace se suze moje. За мен няма слаба песен в "Poziv" "Udace se suze moje" я смятах за тъпа, а сега я слушам постоянно.. Може би "Mrzi me" най-малко съм слушал .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 На CECA албума като излиза на 25, на 25 песните ще бъдат ли качени в YOUTUBE канала й или .. ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Мен любим албум от Цеца ми е Gore od ljubavi, и като обложка и като песни и посебен белег остави тогава.... Иначе и в Цеца 2000 тотално всички песни харесвам От Идеално лоша много малко песни харесвам, но пък е един от най-успешните и от последните албуми... Ljubav zivi не успяа да го реализира добре заради ареста, но беше си и баладичен албума, като Gore od ljubavi... Toгава двете с Брена пуснаха албуми и двете не уцелиха много добре... Oт Poziv, съгласен съм че Vidimo se daso i Udache se suze moje са най-тъпите песни... Трябваше да клипира Mrzi me, според мен това е много силна песен докато Тurbulentno е песен като и за обикновен дебютант от Звезде Гранда Очаквах много по-добър текст за Autogram, дано песента е по-добра и добре се вписва с текста. Последните и клипове са много зле, но не искам и с Миличевич да работи и той прави много скучни клипове, но навремето най-доброто е било за Цеца. Едвама чаках да пуснат този клип на телевизията, класика за времето си, любимият ми нейн клип Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Наистина от всичките сръбски певици, Драгана Миркович изглежда по - така женствена, докато има някои, които приличат, като травестити и с големи дупета, като тази Дара Бубамара и яко наблъскани със силикон. Онази русата, сръбската Камелия дето има дразги за Цеца и тя прилича на мъж..а бе страшна работа са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Онази русата, сръбската Камелия дето има дразги за Цеца и тя прилича на мъж..а бе страшна работа са. Кoя визираш тук ? ЈК ли ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Кoя визираш тук ? ЈК ли ? Същата, а през 90-те беше с къса коса тогава пък беше много плашеща.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Същата, а през 90-те беше с къса коса тогава пък беше много плашеща.. http://www.svetestrade.com/a22633-fotograf...u-estradne-dame :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Мен в момента ми харесва JK, еднакво ги харесвам с Цеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Индира на нищо не е приличала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Индира на нищо не е приличала. Тук има и бръкове :1000 (29): Индира направи револуция с Zmaj. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Мале Индира колко е плашеща... добре де, а защо между тях имало дразги Цеца и онази Карлеуша? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Мале Индира колко е плашеща... добре де, а защо между тях имало дразги Цеца и онази Карлеуша? Аркан е виновен, но не в любовен смисъл Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Не разбирам, така, че обясни на бързо, както също така и с Драгана, каква е причината да е така. Към днешна дата уважават ли се и трите? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Не разбирам, така, че обясни на бързо, както също така и с Драгана, каква е причината да е така. Към днешна дата уважават ли се и трите? Драгана, Брена и Цеца се уважават помежду си. ЈК само с Цеца не се уважава от горе наведените три. Ми проблема е че Аркан искал всичко най-хубаво за Цеца, Цеца да работи с най-добрите композитори,текстописци,реж. А на сметка на това всички други певици/певци страдали. И на всички това им е болна тема, само че ЈК не се страхува да говори за това. В началото на кариерата на ЈК, Цеца и казала че хубаво пее но няма да стане звезда щото е много грозна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 имаме си "Кой ще му каже" на Сръбски Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Малко ми е странно какво се случва с Рада. Уж нали се бяха разделили с Гранд, а в описанието на клиповете в YT пише grand. Вече седмица мина а няма реклама на новият албум на Рада по ГРАНД ТВ. А и тя ги промотира в Амиджи шоу, което е на Пинк Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Малко ми е странно какво се случва с Рада. Уж нали се бяха разделили с Гранд, а в описанието на клиповете в YT пише grand. Вече седмица мина а няма реклама на новият албум на Рада по ГРАНД ТВ. А и тя ги промотира в Амиджи шоу, което е на Пинк под клиповете си и пише Management: +381 63 380 620 Label and copyright: Grand Production d.o.o and Rada Manojlovic Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 под клиповете си и пише Management: +381 63 380 620 Label and copyright: Grand Production d.o.o and Rada Manojlovic Не знам, може би работят по някои нов договор. И плус това е в журито на Неки нови клинци а и братът на Рада е в Звезде Гранда, стигна до финал а дали ще влезе в суперфинал-а ще видим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Не знам, може би работят по някои нов договор. И плус това е в журито на Неки нови клинци а и братът на Рада е в Звезде Гранда, стигна до финал а дали ще влезе в суперфинал-а ще видим. кой и е брат? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 кой и е брат? Този Ненад, има 39г. и миналата година беше в ЗГ но не стигна до финала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Драгана, Брена и Цеца се уважават помежду си. ЈК само с Цеца не се уважава от горе наведените три. Ми проблема е че Аркан искал всичко най-хубаво за Цеца, Цеца да работи с най-добрите композитори,текстописци,реж. А на сметка на това всички други певици/певци страдали. И на всички това им е болна тема, само че ЈК не се страхува да говори за това. В началото на кариерата на ЈК, Цеца и казала че хубаво пее но няма да стане звезда щото е много грозна. Те Йелена и Цеца се и съдиха нещо. Този Аркан е бил много ограничен човек. Ама влиятелен тогава. Парица е царица. Ако не беше Аркан, Цеца щеше да си крета на едно посредствено ниво, да не говорим пък колко я мразят в Сараево и къде беше още. Иначе очаквам да чуя новите й песни, добри парчета прави в последните години и даже имам последния й албум. Почти няма слабо вътре. Но доста тъпо е постъпвала с колегите си тогава. Даже Драгана имаше едно интервю, където говори за Аркан и 90-те и го изтриха. Мисля, че беше за Гламур за Хепи тв. Кефя се на Карлеуша колко е откровена и иновативна. Нещо нова песен при нея? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.