DrAkO Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Тази зима е без мегахитове, засега. :1000 (21): Нормално, като уеднаквиха всичко и доят 3ма композитора като тука. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тази година се завърща Беовизия. Там се бира представител на СРБ на Евровизия. В понеделник ще се разберат всички участници. Говори се че дуета на Emina Jahovic i Zeljko Joksimovic - Dva aviona ще участва. Мая Николич искала да ходи, Александра Радович искала много пари за да ходи, Карлеуша искала тотална свобода в избирането на песен. Всички помним скандала от Беовизията 2006 когато СРБ остана без участник заради скандала с Черногорското жури, тогава нали бяха една държава. Тази Беовизия сигурно ще роди нови СКАНДАЛИ а дали и МЕГАхитове ? #soon #soon #soon Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Нищо няма да роди, неслучайно бавят обявяването на участниците 2 месеца. Ще е ниво последното издание през 2013 когато спечелиха дъното Мойе 3. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Тази песен много ми се заби в главата..много зарибява! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 ЧРД на Гаги-то, честит юбилей, да е жива и здрава и да остане все така уважавана! Ето кво получила Гага за рд-то от Тони, автомобил като на Kanye West https://www.instagram.com/p/BeLSu4hHlyf/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Ето кво получила Гага за рд-то от Тони, автомобил като на Kanye West https://www.instagram.com/p/BeLSu4hHlyf/ Мисля, че е безкрайно банално в техния случай вече, но... да са живи и здрави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 А тя Драгана кара ли ги тези коли? :1000 (29): Май не съм я виждал да шофира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 А тя Драгана кара ли ги тези коли? :1000 (29): Май не съм я виждал да шофира. В Идемо яко клипа има любителски кадри от някакво рали, там е шофирала, но по принцип казва, че предпочита да я возят. И май цял автопарк си имат. Не знам за какво им е чак толкова, уж не е материалистка. Иначе скъпата кола е и по-сигурна, бърза - от тая гледна точка е предимство и необходимост. http://www.alo.rs/dragana-mirkovic-proslav...rodendan/142012 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 утре... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Като те гледам колко си те бива... Как ми се иска да ми купиш нива... С просо да я засееш цялата направо... И през просото, да покарам здраво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 ХОТ ХОТ ХОТ! Дара публикувала в иг видео където Карлеуша я подкрепя за концерта и казва това че Сека заказала концерт седмица преди този на Дара говорило достатъчно каква приятелка била Сека. След това Карлеуша коментирала и Дара се заблагодарила. Сега и чрез Карлеуша си прави реклама за концерта. Ако Карли е гост на концерта на Дара тогава сигурно няма да е провал и Сека ще е в сянката. За концерта (декори на сцената) Дара работила с ЕMOTION (същите които работеха за концертите на Карлеуша). https://www.instagram.com/p/BeTvXZgg0mU/ пс. Емина надмина очакванията Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Какво ви е мнението за Ана Николич ? Подготвя албум за края на пролетта. Албума и' от 2013 ми е един от онеези албуми в които буквално всички песни ми харесват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Беше яка, после се пропи и пропадна. Сега изглежда като лелята на предишното си аз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Беше яка, после се пропи и пропадна. Сега изглежда като лелята на предишното си аз. Но досега не е имала категорични провали. Нещасна беше приватно, добре че роди поне детето да и' краси живота. Работеше с Мили в началото на кариерата. Ромале ромали е най-скъпата песен (25.000 евра само за песента) писана от Кики Лесендрич, Марина и' даде най-личният си текст - Мишо мой (писан за сина на Марина които почина през 2008 които се казваше Милош). Едни от най-хубавите и' песни Автобиографичната и' песен. Песен посветена на баща и' които е починат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Те и нашите не са много щастливи, ама не изпадат в такива публични колапси. Не знам, аз вече не мога да я приема както преди, компрометирала се е с изцепки и не ми е симпатична. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Страхотна е в това видео. Ненагледна. Песента една такава.... тъжна и меланхолична. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Невероятен албум от Zeljko Samardzic! :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Поне на мен ми изглежда, че тия двете си правят съвместен и не особено успешен пи ар, в смисъл - изтъркани номера са това, тип Весна и Брена. Нооо... щом им се занимава... Само не знам защо си мислят, че хората им вярват на "скандала"... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Циците на Сека са супер странни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Циците на Сека са супер странни. Страхотен коментар. :1000 (29): Чак сега ли ти правят впечатление? На Дара и Цеца не са по-различни, както и ханшовете им. Като цяло това ми е далеч от естетиката, но сърбите явно са повече цицомани и от българите. :1000 (29): Но нищо, нека има мръвка. :1000 (29): Не вярвах, че ще коментирам някога цици тук. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Уникално и' пасват песни в този стил, дано запише някоя слична Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Страхотен коментар. :1000 (29): Чак сега ли ти правят впечатление? На Дара и Цеца не са по-различни, както и ханшовете им. Като цяло това ми е далеч от естетиката, но сърбите явно са повече цицомани и от българите. :1000 (29): Но нищо, нека има мръвка. :1000 (29): Не вярвах, че ще коментирам някога цици тук. :1000 (29): То на някои само циците стават за коментиране Исках да кажа, че в това видео са странни, преди си бяха нормални цомби (при това истински) Преди Сега Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Преди Сега Нормално, преди е 6 месеци след раждането, сега е 15-16 месеци след раждането. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Много по-яки са й сега. Но най-хубавите са на Мина Костич. :1000 (19): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Когато сме при гърдите и Мая Николич кандидатства с тях за Eвровизия. Останалите песни тук Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.