adorable Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Не знам дали е от времето, но тя декември го отложи, точно заради слабите продажби. Видеостените горе не бяха пуснати и това също скапа малко настроението на седящите. Не само Брена, и другите сръбкини трябва да се поспрат с БГ, явно намаля интересът, от 2010-та доста пъти се изредиха. Слави е ужасен, едвам го изтраях. На всичкото отгоре се опита да я въвлече с прословутата тема, дето ще се дъвче още 10 години за конвенцията, бах Ганя си знае неговото. Държа се и със Стефан покъртително. Аз не бих му стъпил никога в предаването, ако съм на нейно място.... само простотии. Дори един Мон Дьо направи къде къде по-качествено интервю. Стана ми смешно накрая, когато Стефан го целуна за чао, Славчо не го очакваше, при сърбите явно си е голяма традиция, но ние сме чешити. :1000 (29): Малко по-далече сме от ядрото на Европа, но гледай дори такива незначителните жестове понякога ни играят лоша игра в някои ситуации и в манталитета като цяло. Просто на българския потребител/слушател бързо му омръзва всичко. Щом вече и сръбкините отсвирваме, дето сме такива дупедавци - смятай колко сме преситени от концерти в тая държава, особено откакто Арената отвори. Сигурен съм, че Брена се е постарала - тя е професионалист. Но пък, и аз да ти кажа, не бих ходил редовно на един и същ изпълнител, и Глория да е - то омръзва. Много малко от тях се променят, разчупват - най-вече като програма, то се пее все едно и също и се дефилира по сцената. И те искат всеки път, щом дойдат, тук да им козируваме. Не става. Да, чешити сме си. Както и Рени е казвала - българинът е най-капризният консуматор на музика. Ще има да те огледа, да те обсъди, а най-вече ме дразни, че сме като дървета по концертите. Стоим като паметници и нищо, никакви реакции. Отишли като на театър все едно. А това дори не е и от култура, защото всеки път има бом-бок и кочини на земята. Просто сме смотани, овчедушни. Какво пя от новите и на коя песен се изригна? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 От новите не се изригна на никоя... което беше странно. Пя Srecna zena, Sigurno, Kao nova, Bolje ne, Bolis i ne prolazis, Zar je vazno da l' se peva ili pjeva. Най-много се изригна на Ti si moj greh, Cik pogodi, Luda za tobom, Bato Bato, Seki, seki и странно за мен - Jugoslovenka. By the way взех автограф от сина й, но беше даден като че ли не с голямо желание, хахахах и седеше някак си далеч. :1000 (29): Той си изпя трите песни и по една на Лукас и Миле Китич май. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Жалко за Брена. В последния албум има супер песни и 3 хита което не всеки постига в днешно време. ''Сречна жена'' върви много добре, но очаквам със ''Сигурно'' да разбие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Грешката си е изцяло в Брена - толкова концерти за кратко време, едно и също, пее 6 песни на седмица, а те като цяло са много тъпи. Да прави през месец концерти в Белград, да видим колко ще й е пълна залата. Просто трябваше да се спре малко и да заложи на повече стари песни, ако ще да си кръсти концерта Златните хитове на Брена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Прекрасна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Рада нова песен ли ще пуска? Дано е нещо читаво, че след втория дует с Харис нищо нейно не ми харесва. А тази Сека защо се е разбълвала така? Нали миналата година пусна албум с нови песни!!? :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Рада нова песен ли ще пуска? Дано е нещо читаво, че след втория дует с Харис нищо нейно не ми харесва. А тази Сека защо се е разбълвала така? Нали миналата година пусна албум с нови песни!!? :1000 (29): :1000 (29): Защото ще прави концерт в най-голямата зала в Сърбия другия месец - трябва й реклама. Предполагам ще я напълни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Съмнявам се да я напълни, и тя не е каквото беше. И те в пика си не искат да инвестират, само обикалят кръчмите да взимат хонорар, а като останат без участия и хитове и почнат да правят концерти за престиж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Цеца с тая визия тип Драгана не я бях виждал. Или май май е било по едно и също време, макар че песента на Драгана сигурно има клип преди зимата на 1994-1995. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 ЈК на живо. Вики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Дара рекламира концерта на всички телевизии, ето я и в Гранд Специал. Сека на всички, освен Гранд и ДМ, но много колеги публикуват в социалните мрежи и канят феновете им на коцерта на Сека. Като наближава април, става все по-интересно. Саша Попович към Милица Павлович : Липсва ти още един албум да започнем да правим концерти. #ApriluBeogradu Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Стоим като паметници и нищо, никакви реакции. Отишли като на театър все едно На предишния концерт на Брена в София, направиха забележка на момиче от компанията, което стана да танцува.И тя попита дали сме на концерт или на театър и и казаха да "не си проявява селския манталитет".Зад нас стояха възрастни хора и те и направиха забележка.Тааа не знам дали всички стоят като дървета, защото искат така или защото все ще се намери някой, дето да се размрънка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 На предишния концерт на Брена в София, направиха забележка на момиче от компанията, което стана да танцува.И тя попита дали сме на концерт или на театър и и казаха да "не си проявява селския манталитет".Зад нас стояха възрастни хора и те и направиха забележка.Тааа не знам дали всички стоят като дървета, защото искат така или защото все ще се намери някой, дето да се размрънка Аз говоря цялостно. Дори и да не ставаме, сме супер статични, обрани, безизразни. Като уморени от живота или на партийно събрание или на домсъвета. И прекалено разглезени от концерти явно. Преди бяхме по-отворени. И не е до благосъстояние, а до манталитет и до поведенчески модели, осланящи се на нихилизъм в последно време. Много лошо направиха тия клубове също... Не знам, но наистина сръбските певици трябва да си дадат почивка у нас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Колко гледания е купила? 1 милион с 10к харесвания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Цеце скандализира! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Рада нова песен ли ще пуска? Дано е нещо читаво, че след втория дует с Харис нищо нейно не ми харесва. Да, дует с Леон. Не знам какво се случва но върви надолу с тези флопове, скъпите клипове не помагат. Поне решила че тази година ще си купи апартамент в Белград, една добра инвестиция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Слушаме ли пролетни песни ? Не знам какво недостигна на този албум да продължи гигантското властване на Индира, може би беше много рано за нови песни, не знам... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Април беше хит в България. https://www.youtube.com/watch?v=lbxUNBqiC1M Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Април беше хит в България. https://www.youtube.com/watch?v=lbxUNBqiC1M Нажалост Април е единственият хит от толкова хубав и модерен албум. Индира наблегна на YU носталгия с този албум, което реално не пасва точно на нея, може би на Брена или други звезди от времето на Yu. Купих си го тогава за рождения ми ден, хаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Индира има страшни песни. Не знам защо не е направила и тя голям концерт още в Сърбия?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Тя имаше концертно турне в всичките балкански републики с ерата Zmaj. И в Белград имаше тогава. Сега сигурно чака хит да намаже и предполагам че ще направи. Беше гост в ЗГ специал, струваше ми се леко тъжничка, Саша Попович каза че не очаквал точно тя да напусне Гранд, но тя каза че зодията и' била такава. Сега е отново в Гранд, планува и албум да пусне. Тя е баба, син и' се казва Северин - тои и' беше писал песни за последният и' албум. Беше в вързка с Рале и тои и' беше и основен композитор и менаджър, след като Цеца зададе хипер-удар с Идеално лоша, те започнаха хипер-продукция но нищо не раждаше хит. Когато се разделиха, около 2009-10, Рале беше казал че се показало че бил по-добър композитор отколко менаджър. През 2007 Сека срина рекордите които държеше Индира по продажби от началото на новотото столетие. Сигурно Zmaj остава албума на десетилетието ако не и на дваесетилетието. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Това пеене повече ми прилича на антиреклама отколко реклама за концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 К'во става с клипа на ''Сигурно''? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Това пеене повече ми прилича на антиреклама отколко реклама за концерт. Тя и на миналия си концерт пя отвратително - къдри, къдри само и само да не се разбере, че не уцелва тоновете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.