Alter Ego Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Цеца : "Луна лъже! С Анастасия бяха дружки само 4 години а не 13 както тя казва. С Велко никога не са били в истинска вързка, Анастасия е кърстница на Луна. Аз Луна не съм я виждала сигурно 5 години и аз не познавам тази Луна (в такво поведение). Фаворит ми е Кия - хубава, образована и силна жена." Браво Цеки Вижте как "дамата" Луна бие откраденият мъж. https://www.instagram.com/p/Bj8ykqfHmq7/ Обаче от продукцията всичко правят да изкарат Луна победител. Тотален хит! Севе винаги изненадва приятно. И мен ми харесва. Очакваме албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Милица Тодорович е напуснала Гранд, нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ама това колко продължава? Задруга. Нон стоп я дъвчат тая връзка. На Северина не ми допадна отново, подозирам, че никак не ми харесва гласът й, нито ми въздейства. Харесвам само "Тарапана" и горе-долу "Лола" + дуета с Министарке. Какво стана с клиповете на Брена, много ги проточи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Милица Тодорович е напуснала Гранд, нали? Не знам, ще видим как и къде ще промотира песента. Ама това колко продължава? Задруга. Нон стоп я дъвчат тая връзка. На Северина не ми допадна отново, подозирам, че никак не ми харесва гласът й, нито ми въздейства. Харесвам само "Тарапана" и горе-долу "Лола" + дуета с Министарке. Какво стана с клиповете на Брена, много ги проточи. На 20ти е финалът. Толкова популярно риалити досега не е имало. Жалко че не го следите. Е рано е октомври, предполагам че клиповете ще са реклама за концерта и'. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Дали случайно Цеца няма да пусне нещо по повод 30-ната й след няколко дни ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Дали случайно Цеца няма да пусне нещо по повод 30-ната й след няколко дни ? Не вярвам, догодина не' oчаква УШЧЕ и продължение на войната Ceca vs Jeca Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Не вярвам, догодина не' oчаква УШЧЕ и продължение на войната Ceca vs Jeca Половин София ще се изсипе на Ушче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Днес стават 5 години от скандалното Viva La Diva Show Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Кия спечели Задруга! Цеца и' пратила рокля като подарък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Кой може да ме снабди с албумите "Testament", новия на Брена и Цеца "Autogram". Не искам да поръчвам от сръбски сайтове. Който има такава възможност, да пише на ЛС, за да не спамим тук. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Наташа Джорджевич и Южни вятър разтърсиха северозападния балкан преди малко.... уникални ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Сложена е ужасна музика, все едно е била най-скучната сватба на света. Брена е яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Наташа Джорджевич и Южни вятър разтърсиха северозападния балкан преди малко.... уникални ! Пя ли АВАНТУРИСТА? :1000 (29): Много добра песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Тая Наташа Джорджевич има ебати резачките. Албумът от 2002 е абсолютен топ. :phpgrin2: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Aleksandra "no more" Prijovic https://www.instagram.com/aleksandrazivojinovicofficial/ Според мен това е много тъпо решение, от кариерна страна. Но все пак, новата Цеца трябва да следи всичко от старата, дори и промяната на второто име (Величкович/Ражнатович). Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Абе концертите на Сека и Дара, защо не са качени никъде? Примерно на Цеца веднага се качват и се излъчват по определени телевизии? Някой инфо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Абе концертите на Сека и Дара, защо не са качени никъде? Примерно на Цеца веднага се качват и се излъчват по определени телевизии? Някой инфо? На Цеца са на живо и по ТВ. Тези не бяха. Дариният щеше да е на живо по Пинк, но след като беше потвърдено че ЈК е гост, Пинк не позволиха. Би трябвало да има DVD, може би на есен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Цеца трябва да направи клип с такъв сюжет! Само да смени в началото Pioneer Corporation с Grand Production. Екс-Прийович да гледа как се прави! Всъщност тя сигурно го е гледала много пъти... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Саша Попович напомена че планува следващата година При... т.е Живоинович да пълни арената. Това бутане да не излезе на лошо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Саша Попович напомена че планува следващата година При... т.е Живоинович да пълни арената. Това бутане да не излезе на лошо. Тази година, защо финала на звезде гранда беше толкова слаб? Друг път концерти, повече премиери на песни, Брена пее.....Явно не им се занимава вече Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Тази година, защо финала на звезде гранда беше толкова слаб? Друг път концерти, повече премиери на песни, Брена пее.....Явно не им се занимава вече Много слабо беше и безинтересно. Този сезон Задруга (риалити) ги закопа. Попович планувал нова концепция от септември в които журито ще били в по-трудна ситуация. предполагам че може да направи музикално риалити като беше "Операция триумф" в СРБ през 2008-2009. Но пък Желко Митрович (собственика на Пинк) обещава по-силно риалити Задруга 2, с вложени 18 милиони средства в реализирането му. Град от 6 хектара налик на Фиренца и Венеция. И мене ми беше по-интересно да следя Задруга отколко ЗГ. Карлеуша имала готови 3 песни но време било за клипове, не за перформанси, така каза. Кия ще стане певица, получи песен от продукцията и с Джала и Буба ще колаборират. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Саша Попович напомена че планува следващата година При... т.е Живоинович да пълни арената. Това бутане да не излезе на лошо. С какъв репертоар? Трябват й още песни. Има 15 издадени засега и то не всички хитове. 1 час общо. Ако изкара още един албум догодина... Ама пак не виждам как ще събере 20 000. Евентуално без горните сектори и с гости... Първообразът й на нейната възраст вече има 1 Ташмайдан, 2 Пионира и 4 турнета в зали. Кия ще стане певица, получи песен от продукцията и с Джала и Буба ще колаборират. Ужас, тя е анти-талант в пеенето. :1000 (29): Да я влачат по медии и т.н. след предаването - ок, ама чак певица да я правят. :1000 (27): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 С какъв репертоар? Трябват й още песни. Има 15 издадени засега и то не всички хитове. 1 час общо. Ако изкара още един албум догодина... Ама пак не виждам как ще събере 20 000. Евентуално без горните сектори и с гости... Първообразът й на нейната възраст вече има 1 Ташмайдан, 2 Пионира и 4 турнета в зали. Ужас, тя е анти-талант в пеенето. :1000 (29): Да я влачат по медии и т.н. след предаването - ок, ама чак певица да я правят. :1000 (27): Да, планувапа Живоинович албум за догодина. Колко и да е анти-талент аз я обичам Кия Опята е вече и в песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Оф, новата фамилия на Саши е много завъртяна. Не мога да я прочета, какво остава да я изговоря. :1000 (29): Прийович е много по-добре, а и така стана известна. Можеше това да и остане като артистичен псевдоним. :1000 (29): Дано наистина скандализира догодина с албум, а и тази година да пусне една песничка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Пя ли АВАНТУРИСТА? :1000 (29): Много добра песен. Тази не, пя доста песни.. предимно стари. Със Голубе, Доктори и Алал вера ни размаза по 2 пъти ;д буквално размаза ;d тая я преодкрих, бях я забравил, а ми беше любима Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.