adorable Публикувано Юли 10 Report Share Публикувано Юли 10 Пачо, виж: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Да, гледах още като го беше качила. Драгана ми е топ, все едно е модел на Версаче и е слязла от модния подиум току що. А виж Бабич каква парцалеса е. :1000 (29): Мира също е разбивала по това време. Абе личи си къде е имало шоубизнес. И са толкова отпуснати, личи им, че им е кеф да я изработят тази новогодишна емисия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Таса пристига утре, Лимонадата за лято 2018? Кия излиза следващата седмица в дует с Министарке. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Подозирам, че няма да ми хареса като певица. Гласът й е особен, а тя преиграва дори в интервютата си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Подозирам, че няма да ми хареса като певица. Гласът й е особен, а тя преиграва дори в интервютата си. Ако говориш за Таса, тя се дефинира певчески като стилът на Николия само с вложена емоция. Аз очаквам да ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Нещо нямам очаквания за щерката на Цеца...като съм гледал клипчета където пее, няма въздействието на майка си, ама ще видим! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 Ако говориш за Таса, тя се дефинира певчески като стилът на Николия само с вложена емоция. Аз очаквам да ми харесва. Жалко, аз Николия не я харесвам. Никак даже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Дружките от септември заедно в жури на ЗГ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Дружките от септември заедно в жури на ЗГ. Ооо Дара е топ! Още помня това. Вики ли ще си тръгва или Аца? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Ооо Дара е топ! Още помня това. Вики ли ще си тръгва или Аца? Дара е проста, но за кариерата и' е добре че се завърща в Гранд. Иначе все още не се знае, и нов концепт ще има, така че може и да са повече в жури, нз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Няма и' равна в клиповете за тази ера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 Щерката на Цеца разби обаче, песента е убиец! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Някой да дава мастър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Севе не е сигурна в албума, и на 21-ви не го пусна. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Някой да дава мастър. Много зарибява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Миляна роди първото бебе направено в РИАЛИТИ. Бебето се казва Желко, говори се че от септември с него ще са част от Задруга 2. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 На 71 година днес е починал Оливер Драгоевич, от рак. Замина си още един велик артист, кантавтор и творец. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Много зарибява. Да, тази и "Jedna gore, jedna dole" са му страшни. Май имаше още една песен, но не ми хареса. А на Рада след албума "Metropola" нищо не ми е харесвало. Да се стяга. Но пък включването ѝ в песента на Харис е супер якото, нищо че е 1 секунда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 И това го може! Саши Живоинович бременна в втор месец (все още няма официално потвърждение)! Честито! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Да, тази и "Jedna gore, jedna dole" са му страшни. Май имаше още една песен, но не ми хареса. А на Рада след албума "Metropola" нищо не ми е харесвало. Да се стяга. Но пък включването ѝ в песента на Харис е супер якото, нищо че е 1 секунда. Защо така, тази не ти ли хареса. Аз след "Татина принцеза" не й бях харесвал песен, може би само "Спавай мирно". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Рада тотално се срина, ни скъпите клипове не и помогнаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Рада тотално се срина, ни скъпите клипове не и помогнаха. Силно казано "срина", просто Милица и Саша Прийович са по-добри от нея. Кефи ме в последната година Таня Савич как мачка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Силно казано "срина", просто Милица и Саша Прийович са по-добри от нея. Кефи ме в последната година Таня Савич как мачка. Точната дума е "срина". Колко провали пусна в последните години? Колко хитове направи? Колко (без)интересна стана? Харесвам че говори откровено в последно време и казва истината но кариерните и' решения са и' мега тъпи. Изригна срещу Луна след това я подкрепи и си погази думите и получи огромен хеит, сега питат дали са раскинали с Харис, тя след месец ще казала. Предполагам да и' послужи като маркетинг за нова песен. Танчето с Oci boje viskija направи добра работа, тази втората колаборация не и' беше нужна. Но радва ме че е по-продуктивна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.