Alter Ego Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Oт септември Драгана в журито на Пинкове звезде на мястото на Цеца. Цеца ще бъде заета с промотиране на новият си албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Oт септември Драгана в журито на Пинкове звезде на мястото на Цеца. Цеца ще бъде заета с промотиране на новият си албум. E, за цял сезон ли? Тя последните години ходи за еднократни участия в такива предавания - примерно в Tvoje lice zvuci poznato и в коледните програми на Пинк. Я за нова песен, я за жури. Как се е навила сега, не знам. Колко време продължава това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 E, за цял сезон ли? Тя последните години ходи за еднократни участия в такива предавания - примерно в Tvoje lice zvuci poznato и в коледните програми на Пинк. Я за нова песен, я за жури. Как се е навила сега, не знам. Колко време продължава това? Да, следях и ТЛЗП, македонец спечели. Ми не знам, но сигурно цял сезон от септември до юли следващата година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Да, следях и ТЛЗП, македонец спечели. Ми не знам, но сигурно цял сезон от септември до юли следващата година. Къде го прочете това иначе? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Къде го прочете това иначе? В Скандал. И Зорица Брунслик се намеква като члан на журито на Пинкове звезде, и Сека но тя само няколко епизоди щото трябва да се породи в октомври. Само не знам Драгана и Сека как ще се съгласят да са в едно и също жури, нали бяха БФФ, след това се скараха та Драгана чак забрани Сека на ДМ САТ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 В Скандал. И Зорица Брунслик се намеква като члан на журито на Пинкове звезде, и Сека но тя само няколко епизоди щото трябва да се породи в октомври. Само не знам Драгана и Сека как ще се съгласят да са в едно и също жури, нали бяха БФФ, след това се скараха та Драгана чак забрани Сека на ДМ САТ. Тъкмо това щях да ти пиша, като фиксирах първото изречение - и после видях, че си го споменал хах. Ама в едно интервю Драгана казва, че Сека един вид сама се е забранила на телевизията й. Не знам по каква причина, тя й се радва иначе. Със Зорица имат дует обаче, много готина песен, но самата тя ми е била странна винаги. И тя напълни Арена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Цеца казва че планувала УШЧЕ 3 за 2018г. за да прослави 30 години на сцената. Но казва нека видим как ще мине този албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Цеца казва че планувала УШЧЕ 3 за 2018г. за да прослави 30 години на сцената. Но казва нека видим как ще мине този албум. Сто процента ще направи пак. Що няма коментари под тая песен - или на мен нещо не ми излизат? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Тази песен вече колко кавъри има Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Саша Ковачевич снимал клип с реж. на Bailando на Енрике. Очаква се клипа тази седмица. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Той да почне с композитори да работи, че е Мара 2 - само на гръцки кавъри живее. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Той да почне с композитори да работи, че е Мара 2 - само на гръцки кавъри живее. Тези новите две били компонирани от него и брат му Раде, с които ходеше Милица Тодорович преди. Ми последните песни не станаха толкова голями хитови не се толкова много откроиха като предните му. Само "Gde si moja ljubavi" се открои, и това че всичките клипове си приличат в Таиланд са снимани. И имат още един клип и половина не пуснати, снимени в Таиланд миналата година. Новите два(?) клипа са снимани на Карибите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Тя и Мара снимаше тук-там и мъжа й фалирa, да не му фалира и на него спонсора Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Айде, Драганооо, к'во стана с тия песни... :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Опаа. Кой е чукал носа скоро. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 На Гага само клиповете са пуснати, не е там Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Мега зарибяваща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Македонец спелечи Пинкове звезде. В Nikad nije kasno македонец спечели победител от вота на публиката. В Neki novi klinci македонец взе второ място. А в ЗГ нямаме македонец в топ 20 тази година Цеца по-красива отдавна не съм я виждал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Опаа. Кой е чукал носа скоро. :1000 (29): Същият й е носът като гледам клиповете от Звезда Гранда. Не знам защо на снимката излиза така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Успоредно с премиерата на новия дългоочакван албум „Autogram“ примата на балканската музика CECA обяви, че ще се завърне у нас, за да зарадва българските си почитатели с още по-грандиозен и разтърсващ концерт. Датата е 17 март (петък) 2017 г., а мястото – най-голямата зала в София „Арена Армеец“. По-впечатляващ обаче е уникалният жест, който сръбската мега звезда ще направи единствено към българските си почитатели. СЕСА лично е взела решение албумът да не се разпространява в търговската мрежа в България. Кралицата на Балканите вече категорично е отказала всички запитвания от страна на родните дистрибутори за правата на „Autogram“. Идолът на няколко поколения българи, останала разтърсена от любовта на публиката на предишните й два грандиозни концерта у нас – в „Арена Армеец“ и стадион „Несебър“ в едноименния град, е изявила желание да върне поне частица от получената обич по време на двете събития. Сега СЕСА ще зарадва любимите си фенове у нас, като подари за всеки един закупен билет за шоуто й в София, реализиралият само за уикенд рекордни продажби от 100 000 копия в западната ни съседка албум „Autogram“. Жестът е изключителен, тъй като новият албум в звездната колекция на певицата, няма да бъде достъпен по никакъв друг начин у нас. „Autogram“ вече е със сериозна заявка да разбие и всички музикални рекорди. Премиерата на 11-те песни, включени в проекта, бе едва преди 3 дни, а вече имат общо над 20 000 000 гледания в сайтовете за видео споделяне. Концертът на CECA, на който дивата ще изпълни за първи път на живо песни от новия албум, както и най-големите си хитове от началото на кариерата си, ще е на 17 март в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билетите са събитието ще бъдат пуснати в продажба от 8 юли (петък) в мрежата на Eventim в цялата страна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Много ясно, тя видя че всички си го изтеглихме от нета...дори и Преслава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Много ясно, тя видя че всички си го изтеглихме от нета...дори и Преслава Сигурно феновете са и дали линк :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Роби, какво ще кажеш за новите песни на Гагич? :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Роби, какво ще кажеш за новите песни на Гагич? :1000 (19): Lepi moj e ок, но не ме впечатли много. Има си аудитория която си я харесва. Тази другата с много ретро звучение. Славица и Ена ми липсват много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.