Senhor Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Аз съм още бесен от сравнителния флоп на уникалната Милица. Уникален албум, нито една слаба песен, такава огромна инвестиция, а накрая... Може би задуши песните с тези видеоклипове, колкото и да е добър крайния продукт. Трябваше да пусне "Хей жено" и "Тако ми и треба" като ко-пилотни сингли, март месец "Да ме волиш" и "Заувек" и за лятото "Не сечам се" или нещо такова, и може би щяха повече да се откроят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Наташа беше най-яка на наградите, обаче е непростимо, че бичеха плейбеци на конвейр. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Тук можете да чуете по-голями части от песните. Освен на 2 които липсват. Не е лош албума, има добри попадрния, но Мирна си остава моят фаворит. Предполагам че Кума ще е най-голямият хит от новите песни. https://play.google.com/store/music/album/S...4doh7jqfew5hblu Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Много е яка партията на Мина "Neeema dalje, neeema dalje....", oбаче е голяма боза нататък с Джей, какво му се е случило. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Какво ще кажете? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Какво ще кажете? Мисля че вече пазат най-доброто си за себе и за Мая. Вече не са толкова продуктивни за да не се изчерпат. Песните за Северина (освен Отрове) са ужас, за другите изпълнители също не са толкова добри, дори и отказали са да правят нов албум на Ана Николич. Да видим колко ще им е срока. Относно Милица Павлович, в Уторком в 8 е казала как Фивос и' дал „Могла сам“ на части да изплаща, снимала обложката за албума а нямала тази песен в този момент. Сигурно много и' е тежко че толко вложено в ZAUVEK не се оцени като трябва. Предполагам че са планували ако всичко мине как трябва да прави концерт в Арената. От друга страна си мисля че стана малко скучна на хората с това постояно питане и отговор че нямала гадже, едни и същи питанки и отговори. Сега като флопира този албум започна да говори как не се чувала с майка си 10 години, как плащала песни на рати, как Саша не вярвал че Фивос ще дойде в СРБ заради нея... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Много е яка партията на Мина "Neeema dalje, neeema dalje....", oбаче е голяма боза нататък с Джей, какво му се е случило. Бях на един панаир преди година или две и Джей трябваше да бъде главен гост, той дойде след 2 часа, напи се, изпя ужасно 3-4 песни и отиде. После с организаторите се караше защото искаше пари за 2 часа пеене 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Много е яка партията на Мина "Neeema dalje, neeema dalje....", oбаче е голяма боза нататък с Джей, какво му се е случило. Оооо, ама тая песничка е яка. Тези двамцата иначе ги чувам и виждам за сефте. На места бие на "La Miami". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Оооо, ама тая песничка е яка. Тези двамцата иначе ги чувам и виждам за сефте. На места бие на "La Miami". Как за сефте, Мина e голяма звездетина. Тази е най-известната й у нас: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Как за сефте, Мина e голяма звездетина. Тази е най-известната й у нас: Нещо не ми изглежда като голяма звездетина. :1000 (29): Тази втората песен май съм я чувал, напомня на песен на Индира от 2004. Ужас... тези дни всички песни, които чуя, ми напомнят на други. Аз като цяло със сръбската музика само малко като кон с капаци. Харесал съм си 7-8 изпълнители и не гледам много настрани. :1000 (29): Наша Пепи е минала 100 000. Искам пак да направи дует с Кеба, пак да отиде в ГРАНД и да насере яко Рена ненормалницата. :1000 (29): :1000 (29): Ще стане един хубав музикален балкански скандал. :1000 (29): Представям си заглавията в медиите: РЕНИ И ПРЕСЛАВА СЕ СБИХА ЗА СРЪБСКАТА СЦЕНА Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Време е за нещо ново! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Мисля че вече пазат най-доброто си за себе и за Мая. Вече не са толкова продуктивни за да не се изчерпат. Песните за Северина (освен Отрове) са ужас, за другите изпълнители също не са толкова добри, дори и отказали са да правят нов албум на Ана Николич. Да видим колко ще им е срока. Относно Милица Павлович, в Уторком в 8 е казала как Фивос и' дал „Могла сам“ на части да изплаща, снимала обложката за албума а нямала тази песен в този момент. Сигурно много и' е тежко че толко вложено в ZAUVEK не се оцени като трябва. Предполагам че са планували ако всичко мине как трябва да прави концерт в Арената. От друга страна си мисля че стана малко скучна на хората с това постояно питане и отговор че нямала гадже, едни и същи питанки и отговори. Сега като флопира този албум започна да говори как не се чувала с майка си 10 години, как плащала песни на рати, как Саша не вярвал че Фивос ще дойде в СРБ заради нея... И аз така мисля. На Мая песните са класи над другите, които пишат. Или просто тя ги прави добри. На Милица пък ми се струва че вървят добре клиповете, тя все пак пусна 8 навъднъж, какво очаква... интересът на публиката се разпределя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Нещо не ми изглежда като голяма звездетина. :1000 (29): Тази втората песен май съм я чувал, напомня на песен на Индира от 2004. Ужас... тези дни всички песни, които чуя, ми напомнят на други. Аз като цяло със сръбската музика само малко като кон с капаци. Харесал съм си 7-8 изпълнители и не гледам много настрани. :1000 (29): Наша Пепи е минала 100 000. Искам пак да направи дует с Кеба, пак да отиде в ГРАНД и да насере яко Рена ненормалницата. :1000 (29): :1000 (29): Ще стане един хубав музикален балкански скандал. :1000 (29): Представям си заглавията в медиите: РЕНИ И ПРЕСЛАВА СЕ СБИХА ЗА СРЪБСКАТА СЦЕНА Миналия месец Сърбия стана 8. държава с най-много гледания за Преслава😍 А Белград около 30-то място от градове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Време е за нещо ново! Потвърдено е:Цеца готви албум! Надява се тази година да го публикува и да направи Ушче 3! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 В новия албум щяло да има много балади като от началото на кариерата й. Дано под "начало на кариерата" се има предвид периодите с Фута и Мили, а не баш най-ранния. Няколко пъти качва цитати на Брая в Инстаграм. Може да е работила с него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 В новия албум щяло да има много балади като от началото на кариерата й. Дано под "начало на кариерата" се има предвид периодите с Фута и Мили, а не баш най-ранния. Няколко пъти качва цитати на Брая в Инстаграм. Може да е работила с него. Няма да има песни от Мили със сигурност, но се надявам да е работила с Брая, той е страхотен композитор! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Дано Цеца изкара един истински фолк албум, като през 90те и направи ретрото модерно и в Сърбия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 NEW Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Кога се очаква Цеца? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Не и' прилича да пуска толкова слаби клипове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Може ли мп3-ка за този хит? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Може ли мп3-ка за този хит? Изтегли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Каква ирония Мая Берович не успя да продаде най-голямата зала "Зетра" в родната си Босна, премести концерта в по-малка зала. Дали наричането Цеца за майка я костваше много? Концерта на Дара. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Починал е Шабан Шаулич. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.