Alter Ego Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 преди 21 часа , adorable каза: Вероятно всичко това се случва, защото е прекрасен човек. Да подчертая, че не злорадствам - всичко това не променя качествата като изпълнител, но просто тя е и това име благодарение на всички тези си прояви... Роби, какво мислиш за емисията с Митрович и Чеда? Май се прави на "ни лук яла, ни лук мирисала"... Режимска певачица. Аркан казвал че ако ограбил банка първично би казал на сестрата на Цеца - Лидия, отколко на нея. тя била повече крими-джими. Иначе сестрата с семейството също живее в къщата на Цеца. Наташа Беквалац е продала апартамент за да плати концерта в арената, половина покрили от продажби на билети. Карлеуша скоро пуска снимки от концерта от УШЧЕ 2013 и след това започвала нова ера. Сина на Марина е писал текстове. Емина пуска дуетен албум - ще има още дуети с Теодора, Розга и други. Теодора и MC Stojan ще пускат два дуета. Мая, като и Емина, пуснаха beauty line. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Има ли по-жалка кариера от тази на Йеца? 10 години я чакат феновете й да пусне албум, за 8-9 години дали има и 5 песни пуснати? Смешница. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Ноември 16 Report Share Публикувано Ноември 16 Някой знае ли защп Цеца не я пее тази песен по концерти? Дано лято 2021 всичко е наред и да пръсне Ушче още веднъж като за последно, 2013 беше велико. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 Аз много се надявам за Ушче другата година, обезателно ще отида, но не знам дали юни месец вече ще има такива големи концерти. Дано предсказанията на експертите се сбъднат и наистина до април ваксината да е налична за всички. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 преди 22 часа , Senhor каза: Има ли по-жалка кариера от тази на Йеца? 10 години я чакат феновете й да пусне албум, за 8-9 години дали има и 5 песни пуснати? Смешница. Да, нищо не прави. Уж в тая година, дето пусна 2 дуета, щеше да пуска още неща, а тя нищо. Само скандализира в Звезде гранда - последния спор с Вики Милкович беше под всякаква критика. Много се излага Йелена, ама явно не може да се погледне отстрани. Тази песен имаме ли я в БГ? Много ми е позната, или просто ми прилича на някоя на Дино Мерлин. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Това коментирано ли е? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 преди 20 часа , DenFevgo каза: Това коментирано ли е? Аз го гледах още лятото. По принцип вече поназнайвам сръбски, но тук си говорят някои неразбираеми за мен неща на места, свързани може със Земунски клан - Роби да каже. Като цяло обаче тоя си я обвинява, че е знаела за убийството на премиера, тя пък се изкарва жертва на тях и на режима - на тоя, с когото спорят, също не му е чиста работата, де. Те затова и 90% от коментарите са двама криминалци спорят кой е по-голям. Цеца като цяло наистина е била забранена на Пинк, отделно и с Желко Митрович имаше драма - този от нейно ляво, който е и директор на Пинк. Злоупотреби с трансфер на футболисти и т.н. Е тук пишеше някакви неща - https://www.dnes.bg/muzika/2007/02/02/zabraniha-ceca-po-televiziiata-na-lepa-brena.32567. Отделно и Драгана каза доста неща в едно по-откровено интервю за Цеца. Просто... това е, аз съм си казал моето мнение отдавна и доста неща бях прочел, за да имам обективно такова по темата. Лично за мен те са по-важни от това кой каква музика прави. Така или иначе, хубава ли е песента или албумът - купувам си, както и в случая на Цеца имам последните два във фонотеката си. Това с напускането е доста демонстративно. Нищо чудно и пи ар да си правят. Но то си личи като цяло, че е тъмна личност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 19 Report Share Публикувано Ноември 19 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Тая е тръгнала и този човечец ли да съди? Защото говори истината? Ужас, толкова арогантна жена... Много скандали с нея тая година, те истините рано или късно излизат. Сигурно и този човек ще го изкара, че ѝ завижда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 6 Report Share Публикувано Декември 6 Джей е починал днес, поклон пред светлата му памет💔 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Много го харесвах Джей от малък. Да почива в мир. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Видим данас добро си, глумиш да ме не видиш Сетићеш се мене кад ти лоше крене Немој да се фолираш, лоша ти је тактика Крајем ока снимаш, желиш да ме имаш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 https://www.instagram.com/p/CIlqZoihGjj/?igshid=1ewc6zgvqxmat Много е сладка! 😅❤ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Звучи страхотно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Топ! 🔝❤ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Дара току-що е на лайв концерт във Юбокс https://youbox.rs/livestream/58/live-koncert# Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Сречна нова година! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 Дино е великан просто! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Сръбски кавър на една от най-известните песни на Никос Вертис Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 От 12.01.2021 г. от 17:43, zai4eto82 каза: Сръбски кавър на една от най-известните песни на Никос Вертис Той Саша Ковачевич има няколко кавъра на гръцки песни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 3 минути, Just_Me каза: Той Саша Ковачевич има няколко кавъра на гръцки песни Дори не го бях чувала, просто го засякох по DSTV. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Ооо, Саша ми е един от любимите, винаги изпипва всичко докрай, страхотен професионалист. Няма слабо нито при песните, нито при клиповете. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Дали има откъде да се намери новия албум на Aca Lukas? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.