pacho Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Какво става, нещо интересно? Щерката на Цеца изкарала 2 нови песни, ама май вървят слабо. Намалили са продукцията нещо напоследък. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Сузана Йованович пуснала направо видеоалбум, ама много слаби песните, даже й сърбите пишат, че било досадно да я слушаш. От дуета им с Вики М. очаквах повече. Харесва ми тази само. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Посветена е на починалия ѝ баща Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Най-доброто от последните песни на Дино. Чакаме турне ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Извинявам се за двойния пост, но каква е историята на тези двамата: Брескавица пее невероятно, Вояж ми е мех, но е тагнал Десита за дует. Май е доста тренди в Сърбия, всички песни са му над 15 милиона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Ден преди премиерата е излязла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 14 часа , devotioner каза: Извинявам се за двойния пост, но каква е историята на тези двамата Брескавица пее невероятно, Вояж ми е мех, но е тагнал Десита за дует. Май е доста тренди в Сърбия, всички песни са му над 15 милиона. Доколкото знам просто са скъсали, не е имало изневери или други екшъни, нищо че медиите веднага това написаха 😅 Брескавица има много готин глас, да! Вояж сега гърми с "Plesi, plesi", един от многото soundtracks към "Juzni vetar 2". Видях го че следва Десита, но не съм видяла нищо за дует 😯 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 преди 34 минути, Moovit каза: Ден преди премиерата е излязла. "Пей, сърце" на сръбски 😄 Но защо пише, че сърби са композиторите, а не Оцко хахх Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 На Сандра новата е як к*рвенски хиттт Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Време е албумите на Цеца и Вики да излизат! Стига са ги пазии толкова! @Alter Ego Има ли новини по този въпрос? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 час , stereoto_ каза: Време е албумите на Цеца и Вики да излизат! Стига са ги пазии толкова! @Alter Ego Има ли новини по този въпрос? И Карлеуша пуска албум скоро, сети се и тя най-накрая 😄 При Цеца поне винаги си заслужава чакането ❤ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 напоследък не я спирам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Еее най-накрая си е взела децата и ги води към Сърбия! 😍 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Таблете ноћас нећу попити И ока сву ноћ нећу склопити Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Марина много го е закъсала. Тя даже трудно говори... гледам, че я канят напред-назад и тя вече приема. Тъжно ми стана за нея. Преди 2 години изглеждаше и говореше нормално. Дано да се закрепи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Тука пак бива, на промоцията на Сузана Йованович беше в количка и хептен грохнала Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Много интересни неща казва, как е отказвала на разни певци, Dzej е нейно откритие, казва и как е писала тесктовете - по музиката и интуиция и също така, че е имала текстове "гениални глупости". Говори и за турбофолка от 90-те. Скоро разбрах, че Фута й е съпруг - брутален тандем, такъв се случва веднъж на 100 години сигурно. Едно 90% от това, което слушам е писано от Futa, Zlaja Timotic и Марина като текстопистка. На момента се познава стилът им. А Марина е гениална, такава емоционалност и образност в нейните текстове никъде не съм прочитал. И това в съчетание със страхотни композиции, мелодии и аранжименти, на моменти експериментални между изворната музика и рока. Ето това ми е топ текст. Фрагмент: Tugo mojih dana Dublja od svih okeana Jutra su mi najbolnija Dali su i tvoje zore Uzburkane kao more More tuge u mojim ocima Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Йелена каза че ще пусне новия албум до края на лятото и каза, че всички знаем кога свършва лятото. Значи да го очакваме на 21. септември, в 21:21 часа. Обаче не уточни през коя година ще го пусне. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 преди 12 минути, Kriminal каза: Йелена каза че ще пусне новия албум до края на лятото и каза, че всички знаем кога свършва лятото. Значи да го очакваме на 21. септември, в 21:21 часа. Обаче не уточни през коя година ще го пусне. Тя първо да пусне песента с Пабло Витар, че минаха 5 месеца от тийзъра и 1 година откак анонсира този проект 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 преди 13 часа , Just_Me каза: Тя първо да пусне песента с Пабло Витар, че минаха 5 месеца от тийзъра и 1 година откак анонсира този проект 😂 Или пък преди всичко това "да лек за главу попије" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Таня Савич има готова песен - "U mraku" 😍 Мина почти половин година от "Opet", така че дано пусне новата скоро! 😁 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Това коменторано ли е? Специално ми го прати един приятел сърбин. Btw, Драгана какво е направила с канала си пак... Нещо все проблем след проблем... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 5 часа , adorable каза: Това коменторано ли е? Специално ми го прати един приятел сърбин. Btw, Драгана какво е направила с канала си пак... Нещо все проблем след проблем... Не е коментирано, ама гледам Карлеуша бая сторита качи - умира си от кеф 😄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.