pacho Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Ех... само на 68 години вчера починал Маринко Роквич, рак на панкреаса. Да почива в мир. В инстаграм качваше клипове как спортува, но няма прошка с рака... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 Най-добрите песни на 20-тия век. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 16 минути, Kriminal каза: Най-добрите песни на 20-тия век. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: СЗТО е от 2002-ра 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 3 минути, Kriminal каза: СЗТО е от 2002-ра Не смяташ ли, че Мама Мафиот има също и ключови песни за същия период? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Ноември 8 Report Share Публикувано Ноември 8 преди 3 часа , Kriminal каза: Най-добрите песни на 20-тия век. От нейните бих добавила "Ko ovu dramu rezira" 😍 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 преди 12 часа , Andrew Cunanan. каза: Не смяташ ли, че Мама Мафиот има също и ключови песни за същия период? Разбира се, че да, любимата ми нейна 39,2 е от 2002-ра 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 Все още преоткривам Драгана. Страхотна песен, страхотна мелодия, изпълнението за отличен. Този бридж ми влезе в главата. Da smo se samo jos malo ljubili jedno bi drugo od bola ubili Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 27 Report Share Публикувано Ноември 27 Моля, някой да каже коя е песента, която звучи в началото до към втората минута. Има някакви фолклорни мотиви, в текста чувам само " znam za sve...... sunce...." и нищо не намерих в нета. На 0:58 се чува добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 23 часа , pacho каза: Моля, някой да каже коя е песента, която звучи в началото до към втората минута. Има някакви фолклорни мотиви, в текста чувам само " znam za sve...... sunce...." и нищо не намерих в нета. На 0:58 се чува добре. На Кија Коцкар - Аморова стрела! хитов хит 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 преди 19 минути, Kriminal каза: На Кија Коцкар - Аморова стрела! хитов хит Брутално звучи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 @pacho, виж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не съм и очаквал, че има отношения с този господин. Цеца на апаратима. 😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Еее, вярваш ли, че очаквах точно това да напишеш хах. Но песента, казват, е хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Чувала сам те од истине Оно што не знаш, то не боли те. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 49 минути, DrAkO каза: Нямах очаквания, но изкараха много красива и нежна песен. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Песента действително е хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Драганче вече е в българския трендинг Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 28 Report Share Публикувано Декември 28 @pacho, виж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Гледах я аз, ама водещата ми е малко.... актриса. Тя Снежана винаги е бягала от такива теми, даже имаше скандал с някоя от медиите там, че ѝ бяха задали личен въпрос преди години. Болна тема ѝ е, ама не говори. В крайна сметка, ето Тони Дачева си осинови и даде щастие, дом и възпитание на едно дете. Всеки може да го направи. Цеца май е пръснала доста пари за новогодишна програма, ама си е дърво, а дъщеря ѝ е още по-голямо.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 преди 23 часа , pacho каза: Цеца май е пръснала доста пари за новогодишна програма, ама си е дърво, а дъщеря ѝ е още по-голямо.... На мен ми е странно, че Анастасия не иска участия/концерти. Какво като има пари? Нека ходи поне за кеф. Ама явно е с голямо самочувствие. Ако не се лъжа и Прийович е заможна, ама не се спира 🤷♀️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 1 Report Share Публикувано Януари 1 1991 vs 2021 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Националната им телевизия много добра програма направили, без бутафории, всички на живо, сцени на няколко локации. Изглежда сякаш предават на живо. Само да си оправят обложката, че този стопкадър не е от тая програма. Драгана я снимали на Кале мегдан. Всъщност от нея е, ам,а Цеца нали е окупирала тубата и не дава никой да й качва песните... сакън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Драгана беше в Смедерево, на Калемегдан бяха Сека и Хюрикейн. В някои градове изпълненията са лайф записи, вижда се, че микрофоните са бутафорни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.