stereoto_ Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Наскоро открих тази песен. Преди не ми беше правила впечатление, обаче е къртач. С времето установявам, че при Цеца просто няма слабо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Наскоро открих тази песен. Преди не ми беше правила впечатление, обаче е къртач. С времето установявам, че при Цеца просто няма слабо. Гледай тука какво става .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 На тази песен купени ли са й правата? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 На тази песен купени ли са й правата? НЕ Muzika i tekst: Miloš Roganović Aranžman: Miloš Roganović, Filip Miletić, Dušan Alagić Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Гледай тука какво става .. Оо, още една от тези, които слушам много напоследък. На Цеца повечето ѝ бързи песни имат едно такова латино звучене. Особено тази Bruka преспокойно си я представям на испански. Обаче видеата ѝ от този период са страшно добри. Не знам защо така за предния албум бяха толкова зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Оо, още една от тези, които слушам много напоследък. На Цеца повечето ѝ бързи песни имат едно такова латино звучене. Особено тази Bruka преспокойно си я представям на испански. Обаче видеата ѝ от този период са страшно добри. Не знам защо така за предния албум бяха толкова зле. Защото работи с този Милош... А тези старите са на Миличевич... макар че сега и той прави много тъпи клипове. Мен Доказ ми е любим клип на Цеца Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Не коментирахте Стания, "най-добрата след Цеца това лято" Ето това е клип на Миличевич. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Не коментирахте Стания, "най-добрата след Цеца това лято" Ето това е клип на Миличевич. То правеше голяма част от клиповете на ФЕН ТВ в златния им период 2007-2010, имаше добри попадения. Между другото да попитам каква е разликата между ЗАМ (Забава милиона) и Гранд, защото чета че са една и съща компания, но същевременно докато Гранд започват да издават албуми, то ЗАМ също функционират като отделна компания със свои изпълнители? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 То правеше голяма част от клиповете на ФЕН ТВ в златния им период 2007-2010, имаше добри попадения. Между другото да попитам каква е разликата между ЗАМ (Забава милиона) и Гранд, защото чета че са една и съща компания, но същевременно докато Гранд започват да издават албуми, то ЗАМ също функционират като отделна компания със свои изпълнители? 3AM беше дискографска къща през 1990-тите години, вече през 1998 Гранд започва и повечето изпълнители от ЗАМ ходят в Гранд... и ЗАМ се затваря. Иначе не е една и съща с Гранд, aко така пише в Wikipedia. ЗАМ не е бил на Брена и Попович. Ето това е студиото на ЗАМ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 3AM беше дискографска къща през 1990-тите години, вече през 1998 Гранд започва и повечето изпълнители от ЗАМ ходят в Гранд... и ЗАМ се затваря. Иначе не е една и съща с Гранд, aко така пише в Wikipedia. ЗАМ не е бил на Брена и Попович. Ето това е студиото на ЗАМ. Grand Production (formerly ZaM/Zabava miliona, occasionally referred to in the local languages as Grand Produkcija[1]) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Сега прочетох и така е било - След распада на Слатки грех, Саша Попович с неговият мениджър Рака Джокич започват с работенето на ЗАМ. През 1998, този Рака Джокич умира и като съсобственик вместо Рака е неговият брат, и Саша решава да започне сам с Лепа Брена. И така на 3-ти декември 1998 за първи път Гранд Шоу бил приказан на Пинк Тв и тази дата се смята за рожден ден на Гранд продукция. Сори за предния отговор, но и аз не знаех това Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Какво мислите за тази песен? Май не и обърнаха много внимание а на мен ми е любима след ''Trepni'. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Какво мислите за тази песен?Май не и обърнаха много внимание а на мен ми е любима след ''Trepni'. Мен ми е любима заедно с Трепни и Невиност. Ами като каза Цеца - "Някой песни веднага ще се харесват и ще станат хитове, другите ще останат в времето" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Какво мислите за тази песен?Май не и обърнаха много внимание а на мен ми е любима след ''Trepni'. От кога прослуша сръбско? Роби, може ли да ми обясниш в какво се изразява звездният статут на Аца Лукас, Халид Бешлич и Здравко Чолич в Сърбия? Изкарват ги титани на музиката, а тук са мега неизвестни. Как си обясняваш този парадокс? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 От кога прослуша сръбско? Роби, може ли да ми обясниш в какво се изразява звездният статут на Аца Лукас, Халид Бешлич и Здравко Чолич в Сърбия? Изкарват ги титани на музиката, а тук са мега неизвестни. Как си обясняваш този парадокс? Aca Lukas си е известен, поне при нас в Западна България. Чолич пее поп/рок музика и песните му се знаят от по-старото поколение, дори имаше концерт в Арена Армеец. Бешлич е босненец /мисля/ и е по-далечен от нашия вкус за музика. За ЗАМ - значи до 1998 Гранд и ЗАМ са били заедно, но след смъртта на единия собствени Саша се отделя и основава Гранд (взима и част от изпълнителите), а ЗАМ остава при брата с друга част от изпълнителите. Нещо като Ара Аудио Видео, която 2007-2008 официално се раздели на Ара и Диапазон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Роби, може ли да ми обясниш в какво се изразява звездният статут на Аца Лукас, Халид Бешлич и Здравко Чолич в Сърбия? Изкарват ги титани на музиката, а тук са мега неизвестни. Как си обясняваш този парадокс? Ами всичките са големи звезди. Здравко Чолич преди е бил много популярен, даже него вброяват за една от най-големите звезди за всички времена. Има много хитове и много песни които и днес се слушат и много ги пеят в музикалните формати. Много големи концерти. Здравко Чолич ми прилича на Веселин Маринов като БГ еквивалент, но много по-голяма звезда. Халид Бешлич, той е босанец, много голяма звезда, имаше катастрофа и му остана белег с окото нещо има проблеми. Иначе имаше дует с Вики през 2011, които беше си хитче. Аца Лукас има много кавъри но много яки песни и като текст и като пеене и като музика. Рядко някоя негова песен да не ми допадне. Той няма стаж като другите двама, но всяка година за неговия рожден ден 3-ти ноември пълни арената в Белград и имаше концерт на Маракана през 2013 година. Неговата жена е бивша на Zeljko Sashic, и песента Mali je ovo grad на Zeljko e посветена на нея. Също големи имена са и Дино Мерлин, Джордже Балашевич, ... да не говорим от народната музика като Шабан итд. Това е от последният му албум, много добри клипове прави в последно време, клипа е заснет в Скопие и Охрид. На Халид, това му е последният хит, песента е написана от Zeljko Joksimovic (певеца), той не пише за всеки и е много скъп. И тази песен остана евергрин... От Аца Лукас не знам коя песен да ти посоча, всички ми харесват, но тази балада ми е любима, LESCE e име на гробища в Белград. Не знам дали знаеш но той преди е бил наркоман и тази песен е посветена за това. И "Кафана на балкану" ми е фав пп. Много ми е жал че скриха снимките на Цеца от УШЧЕ, live версиите винаги са ми по-любими отколко оригиналите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Направете темаа и за гръцката музика Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 За ЗАМ - значи до 1998 Гранд и ЗАМ са били заедно, но след смъртта на единия собствени Саша се отделя и основава Гранд (взима и част от изпълнителите), а ЗАМ остава при брата с друга част от изпълнителите. Нещо като Ара Аудио Видео, която 2007-2008 официално се раздели на Ара и Диапазон. До 1998 Гранд не е съществувал... Саша е бил съсобственик с този Раша на ZAM. И след смртта му, Саша си прави ГРАНД заедно с Брена, след това много бързо ZAM се затваря. Друго инфо не знам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Тези тримата са си местни звезди, то не е нужно да ги знаят всички европейски държави. Особено Чолич - той е изпял "Курви сбогом", само че не с този текст. Бил е май доста по-далеч от народнякето, поп и естрада повече. Имам на всеки от тях по 1 любима. :1000 (29): Сега ще ги постна, иначе Халид имаше май дует с Драгана, имаха и едно лайв изпълнение на негова песен (тази, която ще постна). Студийната версия е много яка. Иначе при нас Чолич е доста слушан през 80-те. Миналата година нали замалко да направи концерт, ама му се искаше в Арена, пък нямаше достатъчно интерес... жалко. Истината е, че точно в началото на 90-те - топ оф дъ топ и в разпрадналата се Югославия са Брена, Драгана, Цеца, Весна - от там и при нас след падането на Живков и слушането на всякаква музика идват пиратските VHS с техни цели албуми и записи от тамошните телевизии. Буквално вакум се е получило, държали са ни на сухо.... Нада Топчагич също е харесвана тук, презаписвали са й аудио касетите, даже имам намерено такова копие на албума с песента "Jutro je, jutro je". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Пачо ти харесваш, по-бързите песни, мен баладите повече ме впечатляват. Ето тази песен на Дино Мерлин ми е многоо фав, и ако клипа е от 2008, не съм гледал друг клип които толкова много си пасва с всяка секунда от песента. Иначе Дино Мерлин си е кантавтор, тои си пише всичко от текст до музика и аранжимент. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Когато сме при Босанските певци... много са популярни босанските народни песни наречени "севдалинки". Този Сафен Исович беше наи-големия, сега е починат. Не харесвам народната музика но налагало ми се е да ги знам, от ТВ, дома моите много често слушат и така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Малиии супер, много линкове сте дали, чак забива страницата. Ще изслушам всички песни, за да се запозная, защото определено почти нищо не знам за тия тримата доайени на сръбската музика. Мерси много за поясненията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Фереро, и бавните харесвам, но май не мъжките, може би изключение прави Perje на Милан. "Bol za bol" например на Брена ми е даже по-хубава от "Кукавица". Свикнал съм да слушам в баладите женски глас, по им лежи. Иначе Халид има и още една много голяма, пеят я по форматите - "Put me zove". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Фереро, и бавните харесвам, но май не мъжките, може би изключение прави Perje на Милан."Bol za bol" например на Брена ми е даже по-хубава от "Кукавица". Свикнал съм да слушам в баладите женски глас, по им лежи. Иначе Халид има и още една много голяма, пеят я по форматите - "Put me zove". И една друга "Okuj me care" А Тоше харесвате ли ? Знаете ли кой беше ? Мен тази ми е любима негова песен на сръбски език. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.