pacho Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Не знам да е казвала дати, но виждам сега, че било изтекло демо на една песен. И май ще има дует с Kanye West. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Певиците и сестри Инди и Едита се бият. В същото време преди 2 седмици Инди изкарала песен с текст, написан от Едита. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Добра е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Новият албум на Теа Таирович е трепач! Може и пак да има много кавъри, ама като са хубаво направени си е друго 😃 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Брутална! Песента звучи като старите хитове на Цеца, Милица отново е с брутален вид. Във видеото обяви и концерт на 23ти декември. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 14 часа , Willy каза: Брутална! Песента звучи като старите хитове на Цеца, Милица отново е с брутален вид. Във видеото обяви и концерт на 23ти декември. Над 215 К за 14 часа за Сърбия добре ли е ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Днес докато прелиствах каналите по ДСТВ даваха реклама за предстоящ концерт на Миркович в Благоевград. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Muse Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Кажете нещо за Дарко? Харесва ли ви ? Чухте ли новите му песни? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Само тази ми харесва на мен. Цеца в Бургас на 29.07., ама билетите са 66лв. и то на промоция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 23 часа , Fast каза: Днес докато прелиствах каналите по ДСТВ даваха реклама за предстоящ концерт на Миркович в Благоевград. Кога е концерта? Можеш ли да дадеш повече инфо? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, Wild_Style каза: Кога е концерта? Можеш ли да дадеш повече инфо? Bilet.bg | Концерт на Драгана Миркович в Благоевград BILET.BG Вижте, купи си билет/и за Концерт на Драгана Миркович в Благоевград! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Това май ще се бори със SAVA I DUNAV за сръбския хит на годината Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Започнах да се интересувам от новите имена и определено има много силни таланти. Бресквица засега ми е любима, но също много ми хареса Ема - новата ѝ песен е нещо което бих си представил да изпее Галена Също така забелязах Теодора, която явно е много хейтвана като наша Гери Никол и Биляниш - засега не ми е много отличителна като глас и визия, но има приятни песни Spoiler Опитвам се да харесам и Елена Китич, но нещо в нея ми е антипатично Spoiler Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 верно ли тая икона най-сетне щяла да пуска албум? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Също така забелязах Теодора, която явно е много хейтвана като наша Гери Никол и Биляниш - засега не ми е много отличителна като глас и визия, но има приятни песни Свий скритото съдържание Покажи скрито съдържание Теодора има много брутали! преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: верно ли тая икона най-сетне щяла да пуска албум? Официално обяви за август, но този албум го бави вече 10 години... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Теодора прави песни от 2016, това е първият й хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Статус "к'во" ремикс е напълно излишен в траклиста. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 17 часа , Andrew Cunanan. каза: Статус "к'во" ремикс е напълно излишен в траклиста. Има 10 песни, което е минимума, но като се сетим, че и прави клипове и се старае доста, бута яко евра за инвестция, визията е различна във всеки проект, текстовете са прилични, то можем да кажем, че няма забележка. От нейната генерация ще излезе Йелена, а Прийовичка ще е Цеца, ясно е. Разликата е, че тук все още няма скандал. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 1 минута, stereoto_ каза: Има 10 песни, което е минимума, но като се сетим, че и прави клипове и се старае доста, бута яко евра за инвестция, визията е различна във всеки проект, текстовете са прилични, то можем да кажем, че няма забележка. От нейната генерация ще излезе Йелена, а Прийовичка ще е Цеца, ясно е. Разликата е, че тук все още няма скандал. Миличка много ме радва мен, аз съм й фен още от Богиня. Наистина е забележителен професионалист и във всичко влага много време и енергия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Тя от малка е имала големи амбиции. Иначе пеенето й е горе-долу като на Карлеуша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 преди 48 минути, pacho каза: Тя от малка е имала големи амбиции. Иначе пеенето й е горе-долу като на Карлеуша. Милица никога не е била върховна певица от гледна точна на вокални възможности, но просто й се получи. Научи се да усеща правилната формула, а при тях все още "албум с нови песни", пускала е й сингли, но песните в албумите й винаги са били по-силни. Отделно, че се усеща, че не го прави, защото се очаква от нея и пари не жали, браво! Очакваме новия албум, до няколко дни дано излезе, мисля, че ще има доста ретро звучене, да видим. Дано е работила повече с Брая. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Албума на Милица Павлович излиза на 19.06 🔥 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Как ми се иска и в България така мащабно да работят. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 50 минути, pacho каза: Как ми се иска и в България така мащабно да работят. Такива продукции при нашите могат да пускат само мутренските съпруги. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.