Just_Me Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 5 часа , pacho каза: В коя арена Драгана ще прави концерт, за общия с Лепа Брена ли става на въпрос? преди 8 часа , adorable каза: Драгана защо не прави никаква реклама на концерта в Арена? Уж е "заказан" такъв, пък реално нито дума, нито постер, тийзър - нищо. На 25 Ноември ще е концертът в Арена София с Лепа Брена. Sold out е още от края на Май 😃 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 2 часа , Just_Me каза: На 25 Ноември ще е концертът в Арена София с Лепа Брена. Sold out е още от края на Май 😃 За Белградската има също май. Spektakl koji se čekao: Dragana Mirković zakazala koncert u Areni povodom četiri decenije karijere WWW.TELEGRAF.RS Mega zvezda folk muzike Dragana Mirković odlučila je da četiri decenije karijere obeleži velikom regionalnom turnejom koju će otpočeti 29. decembra muzičkim spektaklom u Štark areni. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Карлеуша споделя карта на “обединените Балкански държави” която изключва България, Албания и Румъния. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 @pacho 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 28 минути, stereoto_ каза: @pacho Това е някакъв кошмар, не се знае дали е мъж или жена 😂😂 Може да участва в следващия филм за “То” 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 преди 15 минути, Bunn каза: Това е някакъв кошмар, не се знае дали е мъж или жена 😂😂 Може да участва в следващия филм за “То” Тия песни са брутални от предния албум ДИВА! ❤️ В песента с Неш изглежда доста прилично! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Чекамо. В последните години наистина на моменти изглежда страшно и леко травеститско. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Много интересна песен. Не беше пускала от 4-5 години. Някой е почнал да й урежда и участия у нас. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Миле Китич много изпаднал ми се струва да ходи по селски събори 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 От 2.09.2023 г. от 18:14, pacho каза: Много интересна песен. Не беше пускала от 4-5 години. Някой е почнал да й урежда и участия у нас. Познай кой - Сашка, разбира се. Само че Рада тук ни е крайно непозната, ама нищо. Слушах интервюта с нея напоследък - тя според мен има някакъв проблем, че е твъърде естествена и обикновена и прекалено държи на това, до степен на наивност чак. Иначе качества има, но някак ми е неамбициозна за тоя тип бизнес и сцена. Харесвам я, въпреки че отдавна няма силно парче. А чичо Миле... ми ако им дават добри хонорари и са добре приети, защо да са изпаднали, като и при тях всички пеят по "търговима"... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Čekanju je došao kraj! Karte za spektakl Dragane Mirković u Areni u prodaji od 18. septembra - Vesti online WWW.VESTI-ONLINE.COM Još otkako je pre nekoliko meseci objavila da će 29. decembra publici prirediti spektakl u beogradskoj Areni, nestrpljenje među brojnim fanovima Dragane Гага се задействала... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 И аз я гледах Рада в едно от последните й. Като цяло е добър човек и се говори, че много помага на хора и деца в нужда. Явно не иска да влиза чак до такава степен в тамошния шоубизнес, затова не е толкова активна. Говореше, че някои хора я критикували, че носи дрехи за по 20-30-40 евра, а тя няма претенции за дрехите си. Много ме кефи Карла как крещи като заклана в 2-3 от новите си песни, разни такива "АААааАаай" измежду частите с музиката. Примерно тук.Относно песента и "Минут", която трае 1 минута и има само тишина в нея, пишат, че това й е най-добрата песен ха-хааа. Като цяло "Romane", "Абу Даби" от последния, а от Алфа - "Alien" "Block" и "Тakita" слушам само. Пак не е малко, от предишния й само 1 ми хареса. Иначе върви много зле с гледанията, не знам какви са настроенията там, ама май не ги е впечатлила много. Драгана трябваше сега есента или пролетта да направи едно голямо Ушче или стадион. Последната Арена й беше тясна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Рада наистина е добра, то си личи. Но имам чувството, че е изпаднала в някаква дупка, че не може да си намери адекватен човек... и това го замаскира с някакво инфантилно поведение по интервюта. Дано срещне своя партньор. Гага беше на Ушче преди 4 г. Но не беше супер официален концерт и май беше на вход свободен. Имаше нещо. Но да, може да напълни, просто с малко повече рекламка. Едва ли иска да се занимава обаче и ще се ограничи до Арена, което пак е нещо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Цеца е жури в новият сезон на Zvezde Granda Това предаване качват ли го някъде, някой прави ли му български субтитри? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Тя и в предишните 2 сезона беше ментор, не е от сега. И за разлика от някои наистина работи с отбора си и им отделя време. Качват го в канала им в тубата, неделя в 2 през нощта веднага след излъчването по Пинк https://youtube.com/@ZvezdeGrandaVIPPER?si=27SzXhSzbXFJEdwS Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 преди 1 час, DrAkO каза: Тя и в предишните 2 сезона беше ментор, не е от сега. И за разлика от някои наистина работи с отбора си и им отделя време. Качват го в канала им в тубата, неделя в 2 през нощта веднага след излъчването по Пинк https://youtube.com/@ZvezdeGrandaVIPPER?si=27SzXhSzbXFJEdwS Честно казано не съм го следял от няколко години насам. Мисля че това беше последния сезон който гледах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Аз пък гледам точно откакто Цеца влезе, защото спряха скандалите и сеирите. И спред самия Саша Попович по-високи рейтинги не са имали досега, веднага след Задруга-та. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 А тема: "Всичко за сръбската скара" кога да очакваме? 🤡 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 От 8.09.2023 г. от 19:49, pacho каза: И аз я гледах Рада в едно от последните й. Като цяло е добър човек и се говори, че много помага на хора и деца в нужда. Явно не иска да влиза чак до такава степен в тамошния шоубизнес, затова не е толкова активна. Говореше, че някои хора я критикували, че носи дрехи за по 20-30-40 евра, а тя няма претенции за дрехите си. Много ме кефи Карла как крещи като заклана в 2-3 от новите си песни, разни такива "АААааАаай" измежду частите с музиката. Примерно тук.Относно песента и "Минут", която трае 1 минута и има само тишина в нея, пишат, че това й е най-добрата песен ха-хааа. Като цяло "Romane", "Абу Даби" от последния, а от Алфа - "Alien" "Block" и "Тakita" слушам само. Пак не е малко, от предишния й само 1 ми хареса. Иначе върви много зле с гледанията, не знам какви са настроенията там, ама май не ги е впечатлила много. Драгана трябваше сега есента или пролетта да направи едно голямо Ушче или стадион. Последната Арена й беше тясна. Аз се очудвам, че тази не ти е любима като е правена по твой вкус: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 11 часа , Andrew Cunanan. каза: Аз се очудвам, че тази не ти е любима като е правена по твой вкус: Учудвам. Мислиш си, че ми познаваш вкуса, ама си далеч да ти кажа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 СМАЗАЛА е! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Идва да приключи окончателно всички други 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 @pacho @adorable @DevilWish@Kriminal 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: @pacho @adorable @DevilWish Odakle joj energija Абу Даби ме зариби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.