adorable Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 преди 7 часа , pacho каза: То мина 1 година от тоя албум, тя тепърва ще го промотира.... голям флоп се оказа. Поне плочите изглеждат яко. Тия двете кукумявки ще спрат ли с ирониите... На Дара спешно да ѝ се забрани да говори! Цеца да си гледа внуците и да пуска песни, ако ще пуска, а не да се занимава с Драгана, защото пак е карала хора, този път Барбара Бобак, да я имитират в измисленото ѝ шоу. Докато Драгана пълни зали навсякъде. Аман от клюкарки и интригантки, баш те тръгнали за бракове да говорят! Да пеят там и да кротуват. Цеца поне това може все още. Но хората се скъсаха да правят музика и да правят концерти... Няма я Марина вече и виждаме зор. Не може цял живот всичко най-добре да е само за Нейна милост, свърши това време. Йелена е зловеща на моменти, факт, но е трендсетър на Балканите. Малко само ѝ липсват и по-музикантски неща, имам предвид по-запеваеми и шлагерни. Другото не го отричам, слушам го, но не е за всеки повод и място и това я прави доста лимитирана. На Милица песните не съм спирал, само това за Прада-та не ме грабна особено. Трябва още нови песни да пусне тая година, и да спре да ги пуска наведнъж, ама те май почти всички така правят. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Брутализъм! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Ja ja ja jaaaaaaaaaaaaa ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 От 16.05.2024 г. от 21:47, Just_Me каза: На Теодора песните са ми малко като на конвейер, няма някоя запомняща се или някоя, за която да си кажа "уау". Запазих си в плейлиста 3 песни, които стават - Zena bez adrese, Ostavljas и Bruka. На Барбара и Сандра Африка..нищо не ме грабна от новите им песни. Изгледах сега клипа на "Ljubavi" на Емир Джулович - ма то някво евтино копие на "Да си тук" на Меди Блузата му даже е същата 😅 И на мен на Теодора са ми любими - Zena bez adrese, Bruka, Ostavljas, Cinema и Vodolija. Но целия албум ми хареса от - до, което е нещо ново при мен за сръбски изпълнител. И на мен на Сандра и Барбара не ме грабнаха песните, не са моите. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Сега забелязах,че новите песни на Барбара Бобак са свързани с клиповете. Много яко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Има ли български кавър? много ми е позната Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Tea Tairović - Tea Lyrics and Tracklist | Genius GENIUS.COM Get all the lyrics to songs on Tea and join the Genius community of music scholars to learn the meaning behind the lyrics. чай Теа Таирович Очаква се на 31 май 2024 г Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Страхотна е тая Теодора! ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 БРУТАЛНА! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Душко Тошич се е опитвал да сваля Северина 😂 А Карлеуша и Северина се карат за старо изказване на Северина от 2022.. Голям цирк са 😄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Една от песните на Теа в новия албум Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 14 часа , DevilWish каза: Една от песните на Теа в новия албум Има ли ги някъде? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 1 час, stereoto_ каза: Има ли ги някъде? Още не. Тази я е пяла в шоуто на Цеца. Петък излиза новия албум. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 14 часа , DevilWish каза: Тая пък колко важности си придава. Толкова ми е антипатична, че няма накъде. Има ли начин да следим дали албумът й е успешен или провал? Като страшна натегачка за хитове и успех ми изглежда. Като някоя Кума Лиса е, има нещо лукаво в нея. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 1 час, Balkandji1 каза: Тая пък колко важности си придава. Толкова ми е антипатична, че няма накъде. Има ли начин да следим дали албумът й е успешен или провал? Като страшна натегачка за хитове и успех ми изглежда. Като някоя Кума Лиса е, има нещо лукаво в нея. Предполагам, че по гледанията й. Аз много харесвам албумът на Теодора например. Мога да направя някаква съпоставка. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 ❤️❤️❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 1 от песните на Теа изтече или я качиха по грешка 😅 Оригинал: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 8 минути, Just_Me каза: 1 от песните на Теа изтече или я качиха по грешка 😅 Оригинал: Дано и ние я вземеме! Песента е егати хита! И двете версии ми харесват. И все пак оригинала си е оригинал. Да видим дали това ще е един от хитовете в новия албум. Няма да се учудя! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 От 29.05.2024 г. от 14:03, Balkandji1 каза: Тая пък колко важности си придава. Толкова ми е антипатична, че няма накъде. Има ли начин да следим дали албумът й е успешен или провал? Като страшна натегачка за хитове и успех ми изглежда. Като някоя Кума Лиса е, има нещо лукаво в нея. ужасна е. Гледания се купуват, а Теа си купува от Индия и от Турция, така че трудно може да се прецени какво е положението с новите й песньовки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 не ги спирам от въртене, но ми се иска за следващия албум Мили да смени звученето и да спре с Фивос. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Да, и аз искам това гръцко звучене малко да поизбледнее, време е... но явно си я влече. Ще се наложи да смени посоката скоро. Нека пак е различна от другите, но да не повтаря себе си. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Току що, adorable каза: Да, и аз искам това гръцко звучене малко да поизбледнее, време е... но явно си я влече. Ще се наложи да смени посоката скоро. за следващата ера може да стане раперка като Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Аз съм ЗА да са приятелки, но не и да се влияе от нея в музикално или лично отношение - не мисля, че точно тоя вайб ѝ стои. Най-много нещо в стил Машала и дотам. Аз мисля, че и самата Йелена, колкото и да е носител на новия звук, може да прави и по-музикантски и мелодични неща. Иначе аз още си слушам XY и Абу Даби. Милица е много напреднала вокално, пее доста чисто и вярно и мисля, че биха ѝ лежали по-акустични поп неща като на ранната Бритни - в стил Girl in the mirror, Where are you now, примерно. Все пак е започнала с школата на Александра Радович и като я слушах да пее акустично Ne zovite me и др. парчета - ами супер е. Много чист вокал, има и техника... и най-голям напредък виждам именно в нея. Другите си вярват и знаят, че са големите гласища и затова не полагат никакви усилия. Затова резултатите при тях от тая немарливост са винаги след години. Тя дори климатика в колата не пускала, за да се пази... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.