Jump to content

Всичко за сръбската музика

Препоръчани коментари

преди 7 часа , pacho каза:

То мина 1 година от тоя албум, тя тепърва ще го промотира.... голям флоп се оказа. 

Поне плочите изглеждат яко.

Тия двете кукумявки ще спрат ли с ирониите... На Дара спешно да ѝ се забрани да говори! Цеца да си гледа внуците и да пуска песни, ако ще пуска, а не да се занимава с Драгана, защото пак е карала хора, този път Барбара Бобак, да я имитират в измисленото ѝ шоу. Докато Драгана пълни зали навсякъде.

Аман от клюкарки и интригантки, баш те тръгнали за бракове да говорят! Да пеят там и да кротуват. Цеца поне това може все още. Но хората се скъсаха да правят музика и да правят концерти... Няма я Марина вече и виждаме зор. Не може цял живот всичко най-добре да е само за Нейна милост, свърши това време.

Йелена е зловеща на моменти, факт, но е трендсетър на Балканите. Малко само ѝ липсват и по-музикантски неща, имам предвид по-запеваеми и шлагерни. Другото не го отричам, слушам го, но не е за всеки повод и място и това я прави доста лимитирана.

На Милица песните не съм спирал, само това за Прада-та не ме грабна особено. Трябва още нови песни да пусне тая година, и да спре да ги пуска наведнъж, ама те май почти всички така правят.

Сподели в други сайтове

От 16.05.2024 г. от 21:47, Just_Me каза:

На Теодора песните са ми малко като на конвейер, няма някоя запомняща се или някоя, за която да си кажа "уау". Запазих си в плейлиста 3 песни, които стават - Zena bez adrese, Ostavljas и Bruka.

На Барбара и Сандра Африка..нищо не ме грабна от новите им песни.

Изгледах сега клипа на "Ljubavi" на Емир Джулович - ма то някво евтино копие на "Да си тук" на Меди :D Блузата му даже е същата 😅

И на мен на Теодора са ми любими - Zena bez adrese, Bruka, Ostavljas, Cinema и Vodolija. Но целия албум ми хареса от - до, което е нещо ново при мен за сръбски изпълнител.
И на мен на Сандра и Барбара не ме грабнаха песните, не са моите.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

GENIUS.COM

Get all the lyrics to songs on Tea and join the Genius community of music scholars to learn the meaning behind the lyrics.

чай

Теа Таирович

Очаква се на 31 май 2024 г

:D :D :D 

Сподели в други сайтове

преди 14 часа , DevilWish каза:

Тая пък колко важности си придава. Толкова ми е антипатична, че няма накъде. Има ли начин да следим дали албумът й е успешен или провал? Като страшна натегачка за хитове и успех ми изглежда. Като някоя Кума Лиса е, има нещо лукаво в нея.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Balkandji1 каза:

Тая пък колко важности си придава. Толкова ми е антипатична, че няма накъде. Има ли начин да следим дали албумът й е успешен или провал? Като страшна натегачка за хитове и успех ми изглежда. Като някоя Кума Лиса е, има нещо лукаво в нея.

Предполагам, че по гледанията й. Аз много харесвам албумът на Теодора например. Мога да направя някаква съпоставка. 

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Just_Me каза:

1 от песните на Теа изтече или я качиха по грешка 😅

Оригинал:

Дано и ние я вземеме! Песента е егати хита! И двете версии ми харесват. И все пак оригинала си е оригинал. Да видим дали това ще е един от хитовете в новия албум. Няма да се учудя! 

Сподели в други сайтове

От 29.05.2024 г. от 14:03, Balkandji1 каза:

ужасна е.
Гледания се купуват, а Теа си купува от Индия и от Турция, така че трудно може да се прецени какво е положението с новите й песньовки.

Сподели в други сайтове

не ги спирам от въртене, но ми се иска за следващия албум Мили да смени звученето и да спре с Фивос. 

Сподели в други сайтове

Да, и аз искам това гръцко звучене малко да поизбледнее, време е... но явно си я влече.

Ще се наложи да смени посоката скоро. Нека пак е различна от другите, но да не повтаря себе си.

Сподели в други сайтове

Току що, adorable каза:

Да, и аз искам това гръцко звучене малко да поизбледнее, време е... но явно си я влече.

Ще се наложи да смени посоката скоро.

за следващата ера може да стане раперка като

Сподели в други сайтове

Аз съм ЗА да са приятелки, но не и да се влияе от нея в музикално или лично отношение - не мисля, че точно тоя вайб ѝ стои. Най-много нещо в стил Машала и дотам. Аз мисля, че и самата Йелена, колкото и да е носител на новия звук, може да прави и по-музикантски и мелодични неща. Иначе аз още си слушам XY и Абу Даби.

Милица е много напреднала вокално, пее доста чисто и вярно и мисля, че биха ѝ лежали по-акустични поп неща като на ранната Бритни - в стил Girl in the mirror, Where are you now, примерно. Все пак е започнала с школата на Александра Радович и като я слушах да пее акустично Ne zovite me и др. парчета - ами супер е. Много чист вокал, има и техника... и най-голям напредък виждам именно в нея. Другите си вярват и знаят, че са големите гласища и затова не полагат никакви усилия. Затова резултатите при тях от тая немарливост са винаги след години. Тя дори климатика в колата не пускала, за да се пази...

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...