Marrtin Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Вчера Цеца е откривала с Necu da budem ko masina, която от 1995 не я е пяла никъде, това е все едно нашата да открие с "Праволинеен мъж". :1000 (29): 2002 на Маракана я е пяла. Аз все пак се надявам да чуем някой ден Zadrzacu pravo, Nije monotonija, Nocas kuca casti или Stereo bol. Има ли линк към концерта от вчера? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Ааа, може. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marrtin Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Пяла е и Sta je to u tvojim venama. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 (редактирано) Да, време е и да изпее Ustani, budi se!!! Нещо много интересно във фолк гилдията в Сърбия - на юбилейния концерт на Зорица Брунслик излезе да пее Весна, след като около 30 години са скарани, заради мъж - Kemis, акордеонист и композитор. Първо Весна се жени за него, а после се твърди, че Зорица й го взема. 20 години вече е съпруг на Зорица. Тя си има традиция на концертите освен свои песни да пее и на колеги и след първия припев те да излизат с нея на сцената. :1000 (29): Редактирано Ноември 30 от pacho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Интересна статия за образованието на някои големи имена в сръбската музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marrtin Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Ето изпълненията на песните от Decenija от концерта на маракана през 2002, но не са с добро качество: 07 - Zabranjeni Grad - Marakana.mp3 http://www62.zippyshare.com/v/srNiJCjs/file.html 08 - Brze Brze - Marakana.mp3 http://www62.zippyshare.com/v/q4EGAPc1/file.html 09 - Zadrzacu Pravo - Marakana.mp3 http://www62.zippyshare.com/v/lW9vNy2U/file.html 10 - Bruka - Marakana.mp3 http://www62.zippyshare.com/v/SDuCe5Tn/file.html 11 - Tacno Je - Marakana.mp3 http://www62.zippyshare.com/v/3gcdWe1j/file.html 12 - Dragane Moj - Marakana.mp3 http://www62.zippyshare.com/v/MQ8rS9QF/file.html 13 - 39.2 - Marakana.mp3 http://www62.zippyshare.com/v/CzoUCi1A/file.html Имам ги и от другите албуми всички без Опроштана вечера и Мртво море, ако искате мога да ги кача. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Най-накрая решен съдебният спор между Dara Bubamara и Jelena Karleuša Върховния съд в Белград е излязъл с решение, според което Jelena Karleuša трябва да изплати на съпруга на Dara Bubamara, Milan Kesić, и френската продуцентска къща „Mkouboi Ikbal“ съответно 200 000 и 500 000 динара, заедно с лихвите от декември 2013 (от датата на жалбата) заради нарушаването на морални и авторски права, както и съдебните разноски. Най-накрая решен съдебният спор между Dara Bubamara и Jelena Karleuša Съдът е признал, че JK без разрешение от автора е взела песента “Krimi rad”, влязла в албума й “Diva”, и е наложил да бъдат унищожени всички аудио и видео носители с този запис. - Тази вечер моят съпруг беше много радостен от присъдата в спора с обвиняемата. Ще спя като бебе, и между другото, който се закача с мен, плаща скъпо. Истината винаги побеждава в края на сериала – написа Bubamara във Фейсбук профила си и приложи съдебното решение срещу вечната си съперничка Karleuša. На Jelena не й остава нищо друго, освен в 15-дневен срок да обжалва присъдата си в Апелационния съд. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 И сега какво тези 16 000 000 гледания ще изгорят, така ли? Интересно защо жалбата е подадена чак декември 2013, като песента и клипът излизат юли 2012! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Песента е крадена от някъде си, така ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Песента е крадена от някъде си, така ли? Доколкото разбирам, без изобщо да съм запозната със случая, Карлеуша е взела песента без разрешение от автора, с други думи - не я е купила от негото и не е получила легалното право да я записва и разпространява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marrtin Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Песента е крадена от някъде си, така ли? Дара е купила Крими рад, а после Карлеуша я взима без да я е купила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Карлеуша призовава в профила си във фейса да не лъжат медиите, защото делото е било отложено - качила е и даже снимка от уж официален документ на съда. Явно Дара играе и тя игрички. Харесва ми, че там скандалите СА скандали и всичко си решават в съда. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Jelena говори на инглиш. Коя чалгарка като нея? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marrtin Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Две от новите на Сека излязоха вече ,скоро ще излезе албумът: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Весна със страхотна песен! Dugo sam tu i dugo cekam da ova noc desi se i volim te vec sa ledja zato kreni se da za uvek to sto pijes ti , pijem i ja Refren 2x Ponovi za mnom da ovaj zivot je lep osmeh deciji Ponovi za mnom i ne rusi mi svet Ako si neciji stegni mi ruku da nas ne primete i kreni za mnom vise te ne pustam ne , ni bogu ne dam te Dugo sam tu i dugo cekam da ova noc desi se i volim te vec sa ledja zato kreni se da za uvek to sto pijes ti , pijem i ja Refren 2x Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Еее и Дара и тя избухнала вчера на фестивала. Много различна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pesho91 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Повечето песни от този фестивал са много добри, а тази има супер зарибената мелодия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marrtin Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Всичките нови на Сека ги има в интернет вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 О, най-накрая излезе! На второ слушане клипираните си остават най-добри, най-вече Lek za spavanje. След това Nemoj sa njim и Ti se hrani mojim bolom ми се виждат с най-голям потенциал. Brada ot tri dana и Dobri druze moj – горе-долу. Баладите - и те стават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Милица Павлович е императрица, уникална е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marrtin Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Милица Павлович е императрица, уникална е! Имаш вкус. Тя и Katarina Grujic са най-яки от новите певици. Поздрав: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Как се могли да изтрият 15 милионият клип на този хит: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Брутална е! Защо тия олигофренки нашите певачки вместо да пускат копиета на Оцко не намерят някой добър сръбски композитор. На Павлович последните песни са от брутална, по-брутална .. Dominacija, Selfie. Брутални! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Април 27 Report Share Публикувано Април 27 Имаш вкус. Тя и Katarina Grujic са най-яки от новите певици. Поздрав: На мен като цяло сръбските певици ми излгеждат еднакви всички, освен Цеца и Милица Павлович. Да правят дует! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Брена продължава да си качва в канала стари клипове в HD, този особено е с отлично качество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.