pacho Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Знам, че е македонка, ама няма голямо значение. Сега ще я преслушам, ама в Шар Планина гласът й е тотално различен от другите й песни. Хубавица: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Знам, че е македонка, ама няма голямо значение. Сега ще я преслушам, ама в Шар Планина гласът й е тотално различен от другите й песни. Знам че обичаш баладите от женските вокали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 От мъжките балади имам няколко любими и сега се сетих, коя не съм споменавал, тръпки ме побиват: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 ЦЪК Очаквано и тази година фестивала ни ще е пълен с сърбски звезди Програмата може да я видите в линка по горе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Вечна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 Помним ли тази песен ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 2 Report Share Публикувано Август 2 CECA, Lepa Brena, Goran Bregovic по какъв повод са се събрали в България ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 CECA, Lepa Brena, Goran Bregovic по какъв повод са се събрали в България ? Като казах верно е че са били в БГ на приватно парти ето https://www.instagram.com/p/BIo2O8zh2tb/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Като казах верно е че са били в БГ на приватно парти ето https://www.instagram.com/p/BIo2O8zh2tb/ На частно парти на кого и къде точно? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 На частно парти на кого и къде точно? Не знам, пише само че е в БГ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Не знам, пише само че е в БГ Брей, голяма енигма това. Някой ако надуши подробности, да казва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Брей, голяма енигма това. Някой ако надуши подробности, да казва. Не знам дали ще те зарадвам ако ти кажа че е можен дует между Драгана и една риалити звезда - Гастоз! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Не знам дали ще те зарадвам ако ти кажа че е можен дует между Драгана и една риалити звезда - Гастоз! Кажи ми първо това за радост ли е. Сега го чувам този момък. По каква линия дует? Къде е пуснат тоя слух? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Кажи ми първо това за радост ли е. Сега го чувам този момък. По каква линия дует? Къде е пуснат тоя слух? Ами този Ненад (Гастоз) е риалити звезда, спечели някои от форматите в които участваше (и все още участва) и искал дует с Драгана. На Драгана и харесала идеята, но имала някакви условия които тои решил да изпълни. Не знам, все едно Глора да снима дует с Пламен Богданов :1000 (29): пп. Но не е 100 проценти сигурно. http://www.telegraf.rs/jetset/2286156-stiz...c-snimaju-pesmu Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Ами този Ненад (Гастоз) е риалити звезда, спечели някои от форматите в които участваше (и все още участва) и искал дует с Драгана. На Драгана и харесала идеята, но имала някакви условия които тои решил да изпълни. Не знам, все едно Глора да снима дует с Пламен Богданов :1000 (29): пп. Но не е 100 проценти сигурно. http://www.telegraf.rs/jetset/2286156-stiz...c-snimaju-pesmu Мерси за инфото, Роби. Много странно. Вариантите са два - или мега боза да стане, или нещо наистина добро, ако той се промени, както пише в статията. Не знам имиджът какъв му е, но щом казваш стил ала Богданов, ясна е работата хаха. Гага понякога прави супер налудничави колаборации - като например песента с Плави оркестар, но пък повечето й дуети са успешни - със Даниел Джокич, Бобан Райович, Зорица и т.н., и залага на качеството. Много ли е известен? Харесват ли го? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Мерси за инфото, Роби. Много странно. Вариантите са два - или мега боза да стане, или нещо наистина добро, ако той се промени, както пише в статията. Не знам имиджът какъв му е, но щом казваш стил ала Богданов, ясна е работата хаха. Гага понякога прави супер налудничави колаборации - като например песента с Плави оркестар, но пък повечето й дуети са успешни - със Даниел Джокич, Бобан Райович, Зорица и т.н., и залага на качеството.Много ли е известен? Харесват ли го? Ами добре четеш между редове, едни го харесват други не, факт е че няма добър и положителен имидж но популярен е М-у и с Ханка Палдум имаше дует Драгана Но мен дуета с Zejko Sashic най-много ми харесва от всички дуети на Драгана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Ами добре четеш между редове, едни го харесват други не, факт е че няма добър и положителен имидж но популярен е М-у и с Ханка Палдум имаше дует Драгана Но мен дуета с Zejko Sashic най-много ми харесва от всички дуети на Драгана Ами щом е феймъс сега, ще си помогнат взаимно, стига наистина да не се прави на палячо - явно това й е изискването, а пък за нея неговото присъствие ще е нещо свежо. Ще има интерес определено. Да, забравих за Ханка, и тя е легенда там - по-народняшки им е дуетът, но ми харесва, носи приятна меланхолия. Очи пуне туге е голям хит и е от силен период на Драгана. Много е готина в тоя клип, нали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Брей, голяма енигма това. Някой ако надуши подробности, да казва. Ей аз влязох тук, като мислех, че вие ще знаете на какво частно парти са присъствали, ама за съжаление и тук никой не знае! Камелия изтипоса няколко снимки във фейса с Лепа Брена и с Цеца.А пък Малина е качила клипче, в което се вижда как играе кючек на Лепа Брена - егати излагацията! Имало е и други известни личности на това парти, но кой го е организирал и по какъв повод никой не казва - дано е било нещо свързано с благотворителност! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Ееее, много интересно ми стана сега, каква е тая приватна журка, кой си ги е позволил. Завиждам му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Забравихме и това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Ей аз влязох тук, като мислех, че вие ще знаете на какво частно парти са присъствали, ама за съжаление и тук никой не знае! Камелия изтипоса няколко снимки във фейса с Лепа Брена и с Цеца.А пък Малина е качила клипче, в което се вижда как играе кючек на Лепа Брена - егати излагацията! Имало е и други известни личности на това парти, но кой го е организирал и по какъв повод никой не казва - дано е било нещо свързано с благотворителност! Ще проучим, бре - агенти има навсякъде. Те пък баш най-бездарните ни певици ли са отишли на това събиране? Направо са ни "отсрамили" пф. Ееее, много интересно ми стана сега, каква е тая приватна журка, кой си ги е позволил. Завиждам му. Може да е на някой секретен мастодонт хах. Айде, нали помниш - някой ден отваряш дискотека и ще ги поканиш всичките турбо легенди, аз ще помагам с менажирането - нещо като Фънки ще съм хах. Тогава ще са още по-ценни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Роснааа ливааадааааа. И оригиналът е хубав, приятен. Дори 24 часа не са успели да разнищят случая.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 За бездарни певици имах предвид от наша страна, да не си помислите нещо хах. Цеца и Брена са легендарни. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Очи пуне туге е голям хит и е от силен период на Драгана. Много е готина в тоя клип, нали? Дааа, клиповете на Гага са класика за Yu музиката през 90-тите! Диктувала правилата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Това лято всичко бледее след Цеца, а е едно от най-продуктивните от последните няколко лета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.