Alter Ego Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Вторият хит на Славица, много ми липсва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 И Мария Шерифович е сигурна за журито в ЗГ. Обаче имало обаждане от ПИНК и и' понудили албум и безплатна реклама. Тя си останала верна на Саша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Любима Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Рада и Милан Станкович в дует. Скоро! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 На Тина последните песни хич не ми харесват, все някакви песни писани като за спонзоруши. Купи ми това, води ме там блаблабла.. Албума през 2007 и беше много добър. "Бамбус" тогава ми беше фав. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 През ноември третият Пинк Фестивал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Да си припомним Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 I da nisi - jesi I da nećeš - hoćeš Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Не спират да я въртят по Grand TV и DM Sat Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Aleksandra Prijovic - "Senke" / #coming Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Aleksandra Prijovic - "Senke" / #coming А Катарина кога Много прекалява Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Тези песни какви хитове бяха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Потвърдено! Журито на Пинкове звезде : - Шабан Шаулич - Драгана Миркович - Дара Бубамара - Зорица Брунцлик - Александра Радович (поп певица) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Потвърдено! Журито на Пинкове звезде : - Шабан Шаулич - Драгана Миркович - Дара Бубамара - Зорица Брунцлик - Александра Радович (поп певица) Цеца? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Цеца? Е знаеше се че Цеца няма да е там, още през юни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Е знаеше се че Цеца няма да е там, още през юни Ами не ги следя хаха гледам ги понякога и тогава разбирам кой са Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Потвърдено! Журито на Пинкове звезде : - Шабан Шаулич - Драгана Миркович - Дара Бубамара - Зорица Брунцлик - Александра Радович (поп певица) Страхотен състав. :1000 (19): Драгана - легенда! Нямаше ли и Сека да се включи? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Страхотен състав. :1000 (19): Драгана - легенда! Нямаше ли и Сека да се включи? Ами тя трябва да роди през октомври. Сигурно затова е отказала. Иначе очаква се от Дара да се кара с всички т.е Пинкова ЈК Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Ами тя трябва да роди през октомври. Сигурно затова е отказала. Иначе очаква се от Дара да се кара с всички т.е Пинкова ЈК Толкова ли е сприхава? Съмнява ме някой от другите в журито да я търпи хах. Знам, че харесва Драгана. С другите също не виждам какъв конфликт може да възникне. Или имаш предвид с участниците? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Толкова ли е сприхава? Съмнява ме някой от другите в журито да я търпи хах. Знам, че харесва Драгана. С другите също не виждам какъв конфликт може да възникне. Или имаш предвид с участниците? Ами Дара е остра на език ако някои я изкритикува. С Драгана не, но от Зорица и Дара може да се очакват драми, също така и тази Александра Радович не обича много турбофолкерките, тя даже и с някои поп певици не е в добри отнощения, иначе е много талантлива. Тя има приватно училище за пеене в което Милица Павлович ходела на часове. Това и' е последната песен, иначе има много хитове като Chuvam te, Bivshi dragi... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Ами Дара е остра на език ако някои я изкритикува. С Драгана не, но от Зорица и Дара може да се очакват драми, също така и тази Александра Радович не обича много турбофолкерките, тя даже и с някои поп певици не е в добри отнощения, иначе е много талантлива. Тя има приватно училище за пеене в което Милица Павлович ходела на часове. Това и' е последната песен, иначе има много хитове като Chuvam te, Bivshi dragi... Знам я, тя прави доста приятни и интересни песни. Абе, добро жури са подбрали. Трябва да има явно и някой като Дара за цвят. Кога стартират? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Драгана и Зорица на едно - супер. :1000 (29): Дара също заслужава такова признание, има доста хитове и популярност. Вместо Шабан можеше да поканят Джей, да е още по-забавно. Да си припомним! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Гледам Бобан Здравкович пак се е довлекал в Пайнер. Екстрата още не се е върнала и всичките й дружки по нея довлече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Много любима мутренска песен. :1000 (29): Като малък бях изумен как могат да хвърлят телевизора във водата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.