pacho Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Много хубав полуфинал са направили, а Габриела Пейчева почти и само песни на Цеца е пяла накрая. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Абе тва музикално "Дързост и красота" няма край. Брена е качила много класики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Явно PTC са мастерирали наново филмите "Hajde da se volimo", качеството е много добро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 http://atrl.net/forums/showthread.php?t=826461 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Вие откъде сваляте/слушате новите сръбски песни, че сайта от който гледах аз, го затвориха в началото на месеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Разби с тая песен: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 на 15ти ще има нашествие от Сръбски легенди по нашия край.... с Копиловци, местността Копрен - "Празника на балкана" - Шабан Шаулич или Цеца с. Брусарци - Събор на града - Таня Савич Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 Някой има ли я на mp3? Жестока песничка! Някоя от кадърните певачки да я взима! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Muse Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Някой има ли я на mp3? Жестока песничка! Някоя от кадърните певачки да я взима! http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=97099 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Еее, доста добра Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikmil23 Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 E ovako imam jedno pitanje, da li je tacno da je bugarska muzika ukradena ili uradjena obrada srpkoj muzici i koje je vase misljenje o tome? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 E ovako imam jedno pitanje, da li je tacno da je bugarska muzika ukradena ili uradjena obrada srpkoj muzici i koje je vase misljenje o tome? Nije! Пиша ти на български, ще ме разумеш! Българският попфолк не е краден от вашия. Като за начало и нашия, и вашия фолк се базират на фолклора, на изворната музика - а сръбския и българския фолклор са много близки. Особено в областите, където има смесено население. Може ние да сме почнали с кавъри на сръбски и гръцки песни, но и вашите певици имат доста такива - и Драгана, и Цеца, и Брена и то в пиковите им периоди. Нашият фолк си се базира на фолклора ни - използваме си музикалните инструменти, ритмиката, специфичното пеене, всичките ни попфолк певици изпълняват фолклор. Разликата е там, че ние нямаме традиция и голямо творчество в този жанр, защото по времето на комунизма музиката ни е била естрадната, а при вас фолка или "народнjaке" както му казвате. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikmil23 Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Svaka cast na odgovoru Oprosti ne znam bas najbolje vas jezik. Samo sam htio eto to da resim jer se kod nas prica ili govori da kao srbi ili srpski pevaci kradu muziku od bugarskih pevaca i da se onda prave takozvani plagijati... I hvala jos jednom na odgovoru Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Някой може ли да ми каже, колко горе-долу песни има Aleksandra Prijovic? Запалих се много по "Za nas kasno je" и "Sta bi". Гледах и доста нейни живи изпълнения и е доста талантлива. Малко прилича на Цеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 4 песни има общо, но ако се задържи със сина на Брена голямо бъдеще я чака Първите две https://www.youtube.com/watch?v=rwDTu1FpVZU Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 4 песни има общо, но ако се задържи със сина на Брена голямо бъдеще я чака Първите две https://www.youtube.com/watch?v=rwDTu1FpVZU Да, да, определено. Но има талант момичето. Тя май е била подгряваща на Брена на концерта й в Арената или съм грешка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Да, да, определено. Но има талант момичето. Тя май е била подгряваща на Брена на концерта й в Арената или съм грешка? Да, пя на концерта на Брена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 Правата са на Пайнера и трябваше той да се заеме, но не. И е ясно защо не, помним 2003-2006/7 колко песни точеше той от Гранд, сигурно гледа да са в приятелски отношения, пък и да тичаш срещу гигант като тях, не си е оферта. Знае ли кога ще му се наложи нещо, я за дует, я за продажби на албуми тук.Жалко за Джена, защото това си е чиста кражба на труд. Иначе девойката стана голяма звезда там, гадже е на доведения син на Брена. Аз я слушах на концерта на Брена в София, много е талантлива. Това е най-новото й парче и също е хит. Пачо, копирах ти поста тука да ти отговоря, щото ще мрънкат, че си има сръбски раздел... Та запалих се да я прослушам тая девойка точно от "Za nas kasno je". Гледах й доста клипчета и определено е много талантлива. Новата й песен също е доста добра. До колкото разбрах май ще издава скоро дебютния си албум, но не разбрах кога се очаква. Нещо чел ли си по въпроса? Знам, че си по навътре със сръбското. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Цеца вече има 9 песни за новия албум. Можело да добавят още 1-2. 6 били от Ханданович (Da raskinem sa njom, Turbulentno, Brat, Udace se suze moje), 2 от Боян Васич(Ne zanosim se ja) и 1 от Биляна Спасич. Нищо не казва за Мили. Албумът щял да бъде бърз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Пачо, копирах ти поста тука да ти отговоря, щото ще мрънкат, че си има сръбски раздел... Та запалих се да я прослушам тая девойка точно от "Za nas kasno je". Гледах й доста клипчета и определено е много талантлива. Новата й песен също е доста добра. До колкото разбрах май ще издава скоро дебютния си албум, но не разбрах кога се очаква. Нещо чел ли си по въпроса? Знам, че си по навътре със сръбското. Не съм, нещо младите не ги следя много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Каква е Дива още от началото на кариерата си, пее хитове на колежки и се раздава на 100%. Брутална е. Дива! Много рядък глас, гласище. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Много яко парче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 И Драгана Миркович с концерт в "Армеец Арена" през декември. Пайнер съвсем окапаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 И Драгана Миркович с концерт в "Армеец Арена" през декември. Пайнер съвсем окапаха. Екстрааа! Ще я напълни със сигурност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Нова песен и клип от Сека на 29-ти март, тя е бременна в трети месец Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.