Alter Ego Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 Тук самата си е контрадикторна. И тъпи избори прави. Трябва да има респект. пп. Това "Сол в море" е песен на Александра Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 На скоро имах възможността да гледам Пинкове звезде, ами не, пълна пародия са, Звезде гранда къде, къде са по - добри !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 В петък излиза новия (първ) албум на Николия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Много добра интуиция имам. :1000 (19): http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/hit-u-...nom-islamovicem Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 В петък излиза новия (първ) албум на Николия. С колко нови песни? Много добра интуиция имам. :1000 (19): http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/hit-u-...nom-islamovicem Дали няма да й е най-големият хит досега? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 С колко нови песни? О не знам. Но предполагам че всички ще ги пуснат или в ТOXIC или в IDJ play. Казва че била "вредна трудница". Иначе Лепа Брена тази вечер в Сараево (Зетра) ще получила награда за животно дели и ще пяла микс от 16 минути, не знам за какви награди се работи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 О не знам. Но предполагам че всички ще ги пуснат или в ТOXIC или в IDJ play. Казва че била "вредна трудница". Дано да са яки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Хубава е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Танчето в финансова криза! Върща се на село, при маика си! (Така е след като напусна Гранд, сега Саша няма да и дава пари ) http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/udaril...e-vraca-na-selo Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Защо толкова певици напуснаха Гранд от какво не са доволни? Даже не знаех, че Таня Савич е напуснала.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Защо толкова певици напуснаха Гранд от какво не са доволни? Даже не знаех, че Таня Савич е напуснала.. Не че не са доволни, а просто искат да не дават процент на Гранд ( за певците/певиците които станаха звезди благодарение на Звезде Гранда) а другите просто намериха по-добри условия в Пинк, конкуренцията ражда плодове, там няма емоции - както казват. Това е шоубизнес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Журито нещо почна много да си опонира, интересно стана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Александра П. и' намерила ново момче на Анастасия Ражнатович, някои кошаркар, френд на Филип, 11 години по-стар от Анастасия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Ей, маке.. я кажи сръбските певици правят ли си промоции Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Ей, маке.. я кажи сръбските певици правят ли си промоции Правят, понякога. Ето Николия сега няма да прави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Александра П. и' намерила ново момче на Анастасия Ражнатович, някои кошаркар, френд на Филип, 11 години по-стар от Анастасия Прийович - кралица! Много ме кефи как се хвана със сина на Брена и се намърда в компанията на дъщерята на Цеца. От някво село, до къде стигна... Да намира гаджета на Анастасия. :1000 (33): :1000 (29): :1000 (29): Новият на Анастасия нещо не ми харесва. Костадин беше по-як от него. Тя явно следва примера на майка си - досега всичките й гаджета са с няква сериозна разлика в годините... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Тя Александра нямаше ли да пуска нова песен, к'во стана? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Тя Александра нямаше ли да пуска нова песен, к'во стана? Щеше уж септември. После септември постна снимка от студиото как записва с Braja и Srki Boy. И оттогава май няма нова информация. Само пишеше, че ще се казва "Сенке". И аз искам да излиза вече. Интересно ми е кво ще пусне след 2-та мегахита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Щеше уж септември. После септември постна снимка от студиото как записва с Braja и Srki Boy. И оттогава май няма нова информация. Само пишеше, че ще се казва "Сенке". И аз искам да излиза вече. Интересно ми е кво ще пусне след 2-та мегахита. 3-те Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Имах предвид Sta bi и Totalna anestezija, като песни от тази година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Александра и силикон си сложи, и момчето си промени, и живота и се смени. Така беше и с Танчето преди 12 години, но ето след 12 години отново се върща там от където търгна. Дано Александра има повече късмет и ум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Журито нещо почна много да си опонира, интересно стана. Дара Бубамара много плоско мислене има, спори за глупости или неща дето е недоразбрала. И като оценява имам чувството че гледа само външния вид и коя песен пееш, те затова водещия вече я бъзика за песните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Дара Бубамара много плоско мислене има, спори за глупости или неща дето е недоразбрала. И като оценява имам чувството че гледа само външния вид и коя песен пееш, те затова водещия вече я бъзика за песните. То се знае че Дара е сложена там само да се кара и да предизвиква скандали за да е интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 То се знае че Дара е сложена там само да се кара и да предизвиква скандали за да е интересно. Зорица и тя се прави на важна. И като вземе да си слага разни великденски венци на главата, става на клоун. Никога не е могла да се облича. Драгана е най-адекватна за цялото жури. Александра си е ок, ама няма наблюдения над изворната музика и много я нападат журито. Шабан ми е излишен. Винаги един такъв полузаспал, бавен и мазен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.