Alter Ego Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Драгана за първи път говори как е страдала през 90-те години... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Драгана за първи път говори как е страдала през 90-те години... Не е за първи път, в последните години нещо й стана и започна да говори на тая тема. То понякога страховете на хората се отключват след години закъснение и едва тогава ги асимилират. Според мен пак ще говори обрано и заобиколно и само ще намеква. В една емисия доста директно си ги каза нещата, но я изтриха. Гламур ли беше... Не помня точно. Дали ще може скан сега на това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Не е за първи път, в последните години нещо й стана и започна да говори на тая тема. То понякога страховете на хората се отключват след години закъснение и едва тогава ги асимилират. Според мен пак ще говори обрано и заобиколно и само ще намеква. В една емисия доста директно си ги каза нещата, но я изтриха. Гламур ли беше... Не помня точно. Дали ще може скан сега на това? Аз не ги купувам, но ако намеря ще споделя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Не знам къде да си задам въпроса, но май това е най-подходящата тема. Изобщо не разбирам от сръбска музика и още по-малко от самия сръбски език, но си спомням, че бях чела из форума за част от текста на "Зависима" на Джена, че било сръбски израз, който за тях си има много специфично значение - мисля че беше това, че Джена щяла син да има. Та като човек на думите веднага ми стана любопитно, ако някой знае какъв точно е изразът и какво значение има в сръбския език, би ли могъл да ми го обясни? Благодаря! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Не знам къде да си задам въпроса, но май това е най-подходящата тема. Изобщо не разбирам от сръбска музика и още по-малко от самия сръбски език, но си спомням, че бях чела из форума за част от текста на "Зависима" на Джена, че било сръбски израз, който за тях си има много специфично значение - мисля че беше това, че Джена щяла син да има. Та като човек на думите веднага ми стана любопитно, ако някой знае какъв точно е изразът и какво значение има в сръбския език, би ли могъл да ми го обясни? Благодаря! Аз мисля че това е че в сърбските песни се пее за "правене синови" . Tова си е типичен фб статус нали имаше когато женските споделят нещо ала "Ако има друг мъж в живота ми, това ще е нашият син"... Иначе и в Трепни - "имачеш дечицу" - означава "ще имаш деца" . Иначе има много народни сърбски песни в които се пее за деца / синове и щерки/. Тези са от по-модерните. Може би и греша, ако някои знае по-добре нека ме поправи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Не мисля, че е сръбски израз "Знаеш, че ще има друг мъж за мене, само ако син си имаме с тебе". По-скоро Мариета пак е преправяла ФБ статуси от рода на "По-добра от мен ще бъде само дъщеря ми!", "Единственият мъж в живота на една жена, който я обича истински - това е баща й!" и този, който е постнал Alter Ego. Не че наш'те по принцип не се вдъхновяват или не крадат направо от сръбските текстове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Цеца защо не снима клип Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Аз не ги купувам, но ако намеря ще споделя. Ще се радвам, ако намериш, понеже ми е интересна тая тема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Благодаря ви! Не знам защо съм останала с впечатлението, че е нещо много по-дълбоко, а не пародия на ФБ статус. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Вчера Мира Шкорич е правила голямо шоу в Звезде гранда. :1000 (29): И са пяли песен на Галена, цялото жури на крака. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Част от новата песен на Александра, много ми напомня на някоя песен https://www.instagram.com/p/BLq1ESCjtq8/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Част от новата песен на Александра, много ми напомня на някоя песен https://www.instagram.com/p/BLq1ESCjtq8/ Напомня на Poslednje vece на Dragana. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Днес на заснемането на Пинкове звезде Александра напуснала студиото заради Дара, след това се върнала и казала на продукцията че ако още един път бъде надната от страна на Дара, ще напуснала журито. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Днес на заснемането на Пинкове звезде Александра напуснала студиото заради Дара, след това се върнала и казала на продукцията че ако още един път бъде надната от страна на Дара, ще напуснала журито. Аз мисля, че има нужда от Александра в продукцията, защото е по-млада и е представител на попа, което дава друг поглед в оценяването. Дара е чалната и наистина прекалява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Част от новата песен на Александра, много ми напомня на някоя песен https://www.instagram.com/p/BLq1ESCjtq8/ И тази май ще е хит. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Очаквам да избухне! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 http://www.svetplus.com/vesti/62673/eksklu...ion-jedan-video Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Една от най-любимите ми песни от тази година, и биографична донякъде, пълна с живот и истина Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Снощи на концерта на Миле Китич нямаше къде игла да пусне човек. Залата се пръскаше, не че съм се съмнявал, но никъде не бях чул да са били изкупени билетите. Имаше просто сцена, 3 видео стени и 20 прожектора - супер семпло, а всъщност толкова достатъчно. Още с влизането си предизвика супер фурор и тръгна с една от най-емблематичните му балади. Нямаше слабо този човек - и настроение, и земен постоянно питаше какво иска публиката да изпълни, на кое повече се радват. В паузата пяха Марта Савич и Валя. На нея искам да обърна специално внимание - евалата! Сама си е извоювала присъствието си там, покрай участието и в БИАД и посещението на Миле в клуба - харесал я и я е поканил. На жената не са и нужни концерти на Пайнер, където според мен и никой нямаше да я отрази, да не говорим, че нямаше да бъде и поканена. Изпя народна песен, "Ще горя" и "Все си ти" и мога да кажа, че хората си я уважиха, дори и в залата се зави хоро. Доста хора видях също да снимат клипчета с телефоните на "Ще горя".Дъщерята на Миле Китич, която също се изявявала като певица, явно, е абсолютно копие на Гери Никол - и в маниер и стил, звучене, глас, всичко. След това Миле отново срути залата, завръщайки се с "Хубава си моя горо". Два биса. Уникален концерт беше. Ако някой иска да ме добави в общия чат отново да пусна клипчета от Миле и Валя. Ленчето е пяла в нашта арена. https://www.instagram.com/elenakitic/ Прийович е снимала клипа. :1000 (6): Тематиката на текста на Груич май ще е подобна на Брат на Цеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Сашка Прийович докога ще се бави? Писна ми вече да чакам! :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Кралицата Джеи Кеи (ЈК) досега записала 5 нови песни, на другите върнала текстовете на Марина щото били много "краини", искала малко да ублажи. А албума на Дара е оставен за следващата година, като и концерта щото била много заета с журирането и с участията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Не знам дали е редно тук да говорим за концертите на сръбските певци в Арена Армеец, но не намерих подобна тема и за това реших да пиша. Концерта на Миле Китич ми хареса много, но до сега не ми се беше случвало да присъствам на концерт на сръбски изпълнител, и през половината време той да "пее" на пълен плейбек!Бил съм на всички концерти в Арената, на изпълнители от западната ни сеседка, но никой от тях не си позволи да пее на плейбек!Почувствах се като на концерт на Планета от 2002ра-2003та година, когато само някой изпълнители пееха на живо, а останалите си отваряха устата като риби на сухо!Честно казано ми стана обидно, защото той идва за пръв път в София, а и е много голямо име!Да не може да пее бих го разбрал, но на песните изпълнени с оркестъра всичко беше ок - за какво беше тоя плейбек и тия стойки докато си отваряше устата така и не разбрах!Интересното е, че хората вече не са като едно време - освен да гледат, те и чуват и още щом тръгна плейбека започнаха да се споглеждат и да се питат какво става!На никой в залата не му се вярваше!Дъщеря му Елена пък надвикваше плейбека, но гласа и е толкова писклив че хората около мен започнаха да си запушват ушите, защото беше неприятно за слушане - можеше просто да си отваря устата като баща и и всичко щеше да е ок! Евала на Марта Савич - представи се перфектно! Още по-голямо евала на Валя - от нея очаквах да излезе на плейбек, но ме изненада и то доста приятно, защото се оказа, че е доста гласовита!Много добре се представи момичето и беше подбрала много добре песните, с които да се изяви, защото публиката и се зарадва много, особено на "Ще горя"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 За първи път участник от България (роден на българска земя) в сръбско музикално шоу. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.