Jump to content

Всичко за сръбската музика

Препоръчани коментари

Всички започнаха яко да мачкат Вики :3fdb8960598fa63e:

А защо е това отношение към нея. На мен ми изглежд много свястна, успяла е, семейство си има. Защо я нападат?

Сподели в други сайтове

А защо е това отношение към нея. На мен ми изглежд много свястна, успяла е, семейство си има. Защо я нападат?

Ами скучна е в журирането. И аз не знам, преди нон стоп я питаха последна да коментира и нейният коментар винаги беше - "Всичко е казано какво да кажа аз ?" Когато Саша посочи тя първа да коментира винаги след това останалите от журито демантират нейният коментар. Примерно ако каже че било добро, останалите казват че не е добро и обратно.

Знам че харесваш Мина : :rap:

Сподели в други сайтове

Цеца е разцепила снощи в Нови Сад (както винаги когато пее там :3fdb8960598fa63e: ). Открила е с Маскарада и е пяла Циганите.

Дамир Х. работил върху албума на Анастасия, който щял да излезне лятото (да отбележим, че дъщерята на Гло пропя преди тази на Цеца :1000 (29): ).

Александра и Филип май са направили белята. :fuck:

Сподели в други сайтове

Снощи бях в Арена на бенефиса на Златните момичета и отвън никъде не видях пано за концерта на Драгана. Тя ако си мисли, че без реклама ще й се получи, се е объркала. И Никос лятото напълни залата с клизма. Дори за на Индира и някакви там безизвестни сръбския бал има транспарант пред залата...

Сподели в други сайтове

Много я обичам тази песен, много ми приповдига настроение и мога да я слушам много, също така харесвам и песента "Мазо,мазо" :Vishenka_05:

Тази Бранка е на баща ми љубима певица :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Бранка е много дива и същевременно и гласовита. Има уникална дискография. На времето нашите много купуваха видеокасети със сръбска музика и особено сборни и от там помня, че Бранка с тези две песни беше включена..ей прекрасни времена. :Vishenka_05:

Ето още една нейна любима песен! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Снощи бях в Арена на бенефиса на Златните момичета и отвън никъде не видях пано за концерта на Драгана. Тя ако си мисли, че без реклама ще й се получи, се е объркала. И Никос лятото напълни залата с клизма. Дори за на Индира и някакви там безизвестни сръбския бал има транспарант пред залата...

14691282_1217008095012275_2046632431230154022_o.jpg

От преди месец.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...