montil Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Търся една песен чух е във 2 нощес и докато пусна РС тя свърши пееше се Лондон Монте карло само това помна моля за Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
davena Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Търся една песен чух е във 2 нощес и докато пусна РС тя свърши пееше се Лондон Монте карло само това помна моля за Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Благодаря дали има мастер wav Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Angeloff_69 Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Тази песен много ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Тази песен много ми харесва Това беше хита на Пролетта 2015 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Тази певица е убиена, беше част от Звезде Гранда. Има 33 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Angeloff_69 Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Тази певица е убиена, беше част от Звезде Гранда. Има 33 години. Да, видях. Брутално убита с тъп предмет. Жалко, а толкова млада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Ето тази песен много често я слушам и ми се е забила в главата, нещо ретро има в мелодията и това ми харесва. Драгана Миркович няма нито една лоша песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Angeloff_69 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Харесва ми и то много. Сека е много красива. Това го гледам като хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Тази година песни ( за албуми не е сигурно) от Северина, Лепа Брена и Карлеуша. И албум от Цеца. Карлеуша в дует с МС Sajsi. Милица Тодорович в дует с Јелена Розга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Angeloff_69 Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Поздрав с този хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Някой знае ли кога ще излезе 4-тия сингъл на Katarina Grujic ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Много ми се иска от големите имена на сръбската музика да направят едно лятно турне из България, би било страхотно. Дори и да са няколко 3 от старата генерация и 3 от новата. А пък за подгряващи за концерта да поканят някоя от нашите певици. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Angeloff_69 Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Някой знае ли кога ще излезе 4-тия сингъл на Katarina Grujic ? Ето, сигурно това е от новата песен. https://www.facebook.com/GrujicKatarinaOFFI...e=3&theater nije srce nicija kolevka za bol.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Ето, сигурно това е от новата песен. https://www.facebook.com/GrujicKatarinaOFFI...e=3&theater nije srce nicija kolevka za bol.. Не, това е цитат от последната и песен - Грешка Малко е в сянката на Милица Павлович, не знам защо не издава повече песни през годината Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Помним ли един от най-големите хитове на 2005-та година ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Angeloff_69 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Тази певица е убиена, беше част от Звезде Гранда. Има 33 години. Нещо ново около убийството на това момиче? Има ли някаква информация? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Нещо ново около убийството на това момиче? Има ли някаква информация? Все още не са открили убиеца, но скоро ще се дознае. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Албума на Цеца излиза през юни. 11 песни Нито една от Мили 7 от Damir Handanovich 3 от Bojan Vasich 1 oт Bilja Spasić... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Албума на Цеца излиза през юни. 11 песни Нито една от Мили 7 от Damir Handanovich 3 от Bojan Vasich 1 oт Bilja Spasić... Жалко .. Все пак симпатизирам на Ханданович, но дано е направи нещо добро и най-вече различно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Малко ме притеснява това, дано не всичко е в стил "искам да съм модерна". Не че Da raskinem sa njom и Turbolentno са лоши песни, но по-традиционното звучене повече ѝ ходи. А защо не е работила с Мили? Да не са се скарали? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Кога излиза албумът на Драгана? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.