pacho Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Няма, това й е тайната на успеха. Почти всяка песен след 1994-та е закована от-до, музика, текст - всичко изпипано. Хит до хит - и балади, и умерени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Тя Дачева коя ли песен нейна не копира - бетер е от Глория навремето. :1000 (29): Ужас, тая "Мъжките момичета" не мога да я трая, ама наистина е 1:1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Да, в C-club са вклучени, само че Probudi me kad bude gotovo стана някакъв хит а Zagrljaj не се забележи. Интересно защо тогава към днешна дата втората има 2 пъти повече гледания. Тая "Пробуди ме" е доста слаба, слушах я веднъж, ама не ме впечатли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Интересно защо тогава към днешна дата втората има 2 пъти повече гледания. Тая "Пробуди ме" е доста слаба, слушах я веднъж, ама не ме впечатли. Да, и аз това забелязах. Ами Zagrljaj е песен с повече живот в текста и мен ми повече харесва. Цеца повече налагаше Probudi me.... Не стана голям хит но все пак е Цеца, печелеше класации като хит на лятото макар че Северина мачкаше като луда тогава. Нито една от двете песни не пя на Ушче 2, и наи-малко песни пя от Ljubav zivi. пп. Очаква се през 2017 нов албум от Северина. Тук емоцията е невероятна. Dobro sam proshla ми е фаворит от последните албуми на Цеца. Уникална! Жалко че ги свалиха от YT. https://www.vbox7.com/play:e4ec15fded&p...&order=date Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Друго си е LIVE Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Друго си е LIVE Мхм, има някои песни като Тражио си све и Лепотан примерно, на които повече ме кефи да слушам лайв версиите отколкото студийните. Така и не разбрах защо й свалиха концертите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Мхм, има някои песни като Тражио си све и Лепотан примерно, на които повече ме кефи да слушам лайв версиите отколкото студийните. Така и не разбрах защо й свалиха концертите... И мен много ме е яд - тия лайв изпълнения имаха понякога повече гледания и от оригиналните - емоцията, особено на концертите на Цеца, е страшно зареждаща. Но предполагам е, за да не пречи на продажбите ѝ на билети. В крайна сметка, когато всеки концерт на Цеца го има в ютуб, много хора биха предпочели това вместо да отидат и да я гледат на живо. Не намирам друго обяснение. бтв, някой забелязал ли е с какво нежелание пее всеки път Турбулентно? Има някои концерти, на които все пистолет са ѝ опрели в главата, то няма такова мусене и неориентираност в песента. На единия концертимах чувство, че ще слезе от сцената по средата на песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Мхм, има някои песни като Тражио си све и Лепотан примерно, на които повече ме кефи да слушам лайв версиите отколкото студийните. Така и не разбрах защо й свалиха концертите... Лепотан и Иди док си млад заедно с Београд, Кукавица и Маскарада са ТОП 5 на Цеца през 90те (а почти и днес е така) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Маца Дискреция призна че се занимава с проституция http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/maca-d...a-bih-prezivela Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Маца Дискреция призна че се занимава с проституция http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/maca-d...a-bih-prezivela Ужас. Ама поне една да излезе и да си го каже в прав текст. Роби, и там ли има наивни фенове, дето мислят, че всичко, което хвърчи, се яде - или изпълнители и фенове са с открити карти като тази мадама? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Ужас. Ама поне една да излезе и да си го каже в прав текст. Роби, и там ли има наивни фенове, дето мислят, че всичко, което хвърчи, се яде - или изпълнители и фенове са с открити карти като тази мадама? Има и открити и покрити. Аца Лукас примерно признава си че бил наркоман. А това за проституцията повече важи за т.н "риалити звезди" които след това стават "певици". В СРБ риалити форматите са много скандални. Няма като в БГ да ги пускат да ходят на участия и слично. Ако влезеш там си докато не те изгонят и нямаш никаква информация какво се случва извън къщата където са затворени. Даже има случаи в които момчето на маиката направи дете на дъщея и' (която тогава е имала 16 години) докато маиката беше в риалити. Виж тази Сандра Медуза какво поръчва на гаджето си (ако трябва превод казваи) И Карли си каза още преди много години - "Све певачице су курве" пп. Качени са и новите песни на Драгана https://www.youtube.com/user/DraganaMirkovicDM/videos Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Клипа на "Невиност" излиза в понеделник 13:30ч. (14.30 БГ време) на Пинк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Тази песен, като я чуя и ми се пълнят очите.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Тази песен, като я чуя и ми се пълнят очите.. Да, много са тъжни и песента и клипа. И на тази песен за славата са ми насълзавали очите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Много тъжен текстът, изпяването е повече от прекрасно, музика, мелодия...такива песни трябва да се правят.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Маца Дискреция призна че се занимава с проституция http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/maca-d...a-bih-prezivela ОМГ! :1000 (10): пп. Качени са и новите песни на Драгана https://www.youtube.com/user/DraganaMirkovicDM/videos Сетиха се най-накрая. Клипа на "Невиност" излиза в понеделник 13:30ч. (14.30 БГ време) на Пинк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 А понеже в предишните постове качихте няколко лайфа от концерти на Цеца, аз да питам - след тоя толкова успешен албум не се ли говори за Ушче 3?Мечта ми е да отида да я гледам там.Да чувам как публиката пее всяка песен с нея, а не като тук само някой песни!Атмосферата е друга, на концерт със 150 000 души! Има ли някой от тук, който е бил на някой от концертите и в този парк?Ако има да разкаже за емоцията, да сподели впечатления! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Много тъжен текстът, изпяването е повече от прекрасно, музика, мелодия...такива песни трябва да се правят.. И тази от Нада Топчагич е много тъжна. Майката е на село, има слава ( нали има хора които си празнуват слави примерно Митровден, Атанасовден, Спасовден и слично) и сина и' и снахата са в града и забравили че имат слава и майката всичко подготвя и ги чака но ги няма и си казва утре може би ще дойдат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 А понеже в предишните постове качихте няколко лайфа от концерти на Цеца, аз да питам - след тоя толкова успешен албум не се ли говори за Ушче 3?Мечта ми е да отида да я гледам там.Да чувам как публиката пее всяка песен с нея, а не като тук само някой песни!Атмосферата е друга, на концерт със 150 000 души! Има ли някой от тук, който е бил на някой от концертите и в този парк?Ако има да разкаже за емоцията, да сподели впечатления! 2018, лятото - 30 години на сцена - нов албум + Ушче 3. Мисля, че каза, че вече е започнала да преслушва мелодии. Дано да има концерт, щото и преди се е канела и обещавала от по-рано и все нещо се е прецаквало. 97-а есента е трябвало да има трети концерт в Пионир, но е забременяла с Анастасия, 2000 - Маракана, 2005 - Ушче 1. После Ушче 2 колко време го е обещавала... И аз супер много искам на Ушче 3... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Не стана голям хит, но пък е приятна за слушане, но трябваше да я направят и на български, щеше да бъде интересно да чуем Индира на български. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 01:15 Жал ми е за колегите които завършиха университет и не могат да се наемат, затова след като завърших станах СТАРЛЕТА след това и ПЕВИЦА. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Маца Дискреция призна че се занимава с проституция http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/maca-d...a-bih-prezivela На тая па грозотия кой ще й даде пари? “Признала“ си е само за да си направи реклама, барем някой закъсал се върже! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Линк за онлайн TV PINK ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 В среда премиера на нова песен (балада) от Северина. Албума идва скоро (март месец може би). Снимки от клипа на Цеца - http://www.pulsonline.rs/aktuelno/ekskluzi...evinost/8q161n1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.