nenooo123 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Стига се мазниш на adorable!!! Защо трябва да му се мазня не разбрах? Това, че и аз харесвам Драгана Миркович, какво общо има с него..нали за това тази група тук да качиш това, което харесваш, слушаш или промотираш..ох, маке не ми се занимава с теб. :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Защо трябва да му се мазня не разбрах? Това, че и аз харесвам Драгана Миркович, какво общо има с него..нали за това тази група тук да качиш това, което харесваш, слушаш или промотираш..ох, маке не ми се занимава с теб. Шегувам се бе Ненуж Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Шегувам се бе Ненуж Ти недей се шегува с мен, че ... На Карлеуша какво става с албума? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Ти недей се шегува с мен, че ... На Карлеуша какво става с албума? Че какво ? Не знам, няма ново инфо, всичко което знам е писано на предните страници. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Скоро обсъждахте Снежана. Ей това й е най-яката песен, другите са й прекалено фолклорни. Много хубаво и приятно лице има в това видео. Има и един дует с Нино Решич. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Роби, опасни сте значи хаха. Бетер журито в Пинкове хахах. Сега аз като Зорица освен да се разсърдя и да напусна хахаха. Ама като се замисля, съм си чиста мека Мара като Драганица. Нено е почитател на доброто старо ретро, така че поздрав за него и за всички вас, така за лаку ноч: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 ''Nevinost'' май флопна. Започна ударно с гледания, но сега е слабичко. На грешна песен заложи! Искам си клип на ''Andjeo drugog reda''. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 ''Nevinost'' май флопна. Започна ударно с гледания, но сега е слабичко. На грешна песен заложи! Искам си клип на ''Andjeo drugog reda''. Тя щеше да снима и Метар одавде - впрочем това й е един от най-големите хитове от албума в сръбско. Но то така или иначе мина година и няма смисъл да снима каквото и да е - песните си вървят със слайдшоутата или каквито там се водят и си имат гледания. Смисъл от клипове няма, ако ще са тъпи. Аз много харесах и Добротворне ствърхе, а нея пък никой не я отрази. Сега събира песни за нов албум за догодина. Драгана от новия албум трябва да снима още Требаш ми ти, Зоро, Само ми е добро, Идемо яко и други... ама и тя едни клипове прави... Зорица пък най харесвала Крш и лом от албума. Хм... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 А Цеца се появи и стана популярна през 2001 година благодарение на Планета, че я налагаха много. Ето тази част от коментара ти ме подсети да ви питам аджеба от къде на къде през 2001ва-2002ра по Планета се въртяха песни на Цеца?Дали някой знае реалната причина?По това време се въртяха само няколко клипа заснети от Новогишната програма на Гранд(след като покрай Рени, Пайнер станаха официален представител на Гранд за България), но в тия години албумите на Цеца бяха издавани от City Records, така че няма логика клиповете на "Zabranjeni Grad", "39.2" и "Dragane moj" да са се въртяли по Планета благодарение на договора на Пайнер с Гранд!?!А всички знаем, че и преди години, и до ден днешен изпълнители, които не са част от Пайнер, могат да излъчват клиповете си по Планета само ако плащат за ротация!Дали Цеца не е плащала да я въртят по Планета?Звучи странно, но като помня, че имаше моменти в които съм засичал тия 3 клипа по няколко пъти на ден, може би това е било част от стратегия за налагането и тук?!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Роби, опасни сте значи хаха. Бетер журито в Пинкове хахах. Сега аз като Зорица освен да се разсърдя и да напусна хахаха. Ама като се замисля, съм си чиста мека Мара като Драганица. Нено е почитател на доброто старо ретро, така че поздрав за него и за всички вас, така за лаку ноч: Aз преферирам журито от ЗГ пп. Цеца флопнала ? Клипа трупаше гледания заради клипа, да видят хората какво е направила, а песента отдавна е чута, песните от албума и' достатъчно се разгърнаха, не е интересна вече с тези скучни клипове. Така и за миналият албум обеща че ще снима Турбулентно и Добро сам прошла. И клипа на Турбулентно излезе ноември 2013 а за Добро сам прошла чакахме до март 2015. Да не стане същото чакане и за втори клип от последният албум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Преди грам не я отразявах тази песен, обаче по едно време така ме грабна. Много внушително е и видеото, особено последните кадри с нея. И този текст.... Pitas li se bar ponekad za kim zvona zvone za kim nebo tiho jeca kao noci one Da li za mnom, il' za tobom il' sto zora svice recice se tebi samo ali kasno bice Ref. Tugo mojih dana dublja od svi okeana jutra su mi najbolnija da li su i tvoje zore uzburkane kao more more tuge u mojim ocima Sto ja nemam novu ljubav ni razlog da zivim ne kajem se, ne plasim se nikoga ne krivim Ni subotu, ni nedelju ni ostale dane sve sto imam u zivotu u suzu mi stane Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Aз преферирам журито от ЗГ Преферирам да не идва от prefer на английски - "предпочитам", или от сръбски и пак значи същото? Започвам да се обърквам с тези езици, не е лесно. Журито на ЗГ е скандално - Карлеуша като вземе думата и почне да спори с Вики най-често, ми идва да метна лаптопа през терасата. Не ми се мисли какво им е на тия гости в студиото. Като кокошки са в журито. А Аца Лукас е толкова спиртосан, че вече и фъфли и нищо не му "разумем". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Преферирам да не идва от prefer на английски - "предпочитам", или от сръбски и пак значи същото? Започвам да се обърквам с тези езици, не е лесно. Журито на ЗГ е скандално - Карлеуша като вземе думата и почне да спори с Вики най-често, ми идва да метна лаптопа през терасата. Не ми се мисли какво им е на тия гости в студиото. Като кокошки са в журито. А Аца Лукас е толкова спиртосан, че вече и фъфли и нищо не му "разумем". Да, преферирам = предпочитам. Не само Карлеуша а всички (дори и Саша) унижават, газат и мачкат Вики, то наистина си е скучничка но... в събота ще е яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Преди грам не я отразявах тази песен, обаче по едно време така ме грабна. Много внушително е и видеото, особено последните кадри с нея. И този текст.... Pitas li se bar ponekad za kim zvona zvone za kim nebo tiho jeca kao noci one Da li za mnom, il' za tobom il' sto zora svice recice se tebi samo ali kasno bice Ref. Tugo mojih dana dublja od svi okeana jutra su mi najbolnija da li su i tvoje zore uzburkane kao more more tuge u mojim ocima Sto ja nemam novu ljubav ni razlog da zivim ne kajem se, ne plasim se nikoga ne krivim Ni subotu, ni nedelju ni ostale dane sve sto imam u zivotu u suzu mi stane Ами Марина Туцакович май, sta drugo reci... Тук беше за последно с нейни текстове. За мен лично има много драматизъм в песента. Клипът е силен по традиция за нея за онова време. Марина можеше да пише за нея и за следващите албуми, ама... нали... да не започвам старата песен пак... Хубавото е, че след 120 години подновиха "saradnje", па макар и за дуета с Джокич. Дано не е някоя боза песента като цяло. Иначе добре си работят с Весна Петкович от "Умирем, майко" насам, а с Брая не знам защо са се "посваджали". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Да, преферирам = предпочитам. Не само Карлеуша а всички (дори и Саша) унижават, газат и мачкат Вики, то наистина си е скучничка но... в събота ще е яко. А какво им пречи Вики? Може и да е най-обективната, адекватна и информирана от всички клоуни там. Шерифович лесбийка ли е? Държи се като типична такава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 А какво им пречи Вики? Може и да е най-обективната, адекватна и информирана от всички клоуни там. Шерифович лесбийка ли е? Държи се като типична такава. Ами Вики винаги повтаря което другите вече са го казали. А ако и' дадат първа да си каже мнението, след това казват че не било така. Иначе да, лесбийка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Ами Вики винаги повтаря което другите вече са го казали. А ако и' дадат първа да си каже мнението, след това казват че не било така. Иначе да, лесбийка е. Уникална певица е иначе - универсална при това. А какво ще кажеш за Мая Николич - фолирант ли ти се струва? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Искам си клип на ''Andjeo drugog reda''. Ще снима. Чака да се стопли времето. Ето тази част от коментара ти ме подсети да ви питам аджеба от къде на къде през 2001ва-2002ра по Планета се въртяха песни на Цеца?Дали някой знае реалната причина?По това време се въртяха само няколко клипа заснети от Новогишната програма на Гранд(след като покрай Рени, Пайнер станаха официален представител на Гранд за България), но в тия години албумите на Цеца бяха издавани от City Records, така че няма логика клиповете на "Zabranjeni Grad", "39.2" и "Dragane moj" да са се въртяли по Планета благодарение на договора на Пайнер с Гранд!?!А всички знаем, че и преди години, и до ден днешен изпълнители, които не са част от Пайнер, могат да излъчват клиповете си по Планета само ако плащат за ротация!Дали Цеца не е плащала да я въртят по Планета?Звучи странно, но като помня, че имаше моменти в които съм засичал тия 3 клипа по няколко пъти на ден, може би това е било част от стратегия за налагането и тук?!? Децения е издаден от Гранд, а в България от Пайнер. Единственият албум на Цеца издаван от Гранд някога. Пайнер са имали възможността да издадат албума тук заради договора с Гранд и са се възползвали от Планета да си промотират продукта, който предлагат. Нищо неестествено или конспиративно няма. Както са пускали клипове на техните изпълнители по това време, за да промотират албумите им, така и нейния. Не е имало стратегия от нейна страна. Тази ми е от топa. <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Уникална певица е иначе - универсална при това. А какво ще кажеш за Мая Николич - фолирант ли ти се струва? Да, уникална певица е Шерифович. М да, Мая е в ПЗ само за шоу и скандали (реитинг да вдига) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Да, от 2002 Пайнер си въртяха всички певци на Гранд тогава и продукцията им. Помня, че освен Цеца до спукване въртяха и Плавата циганка на Миле, Наташа Джорджевич също ми се върти из главата, Брена ест. От големите имена само Драгана не въртяха, тъй като тя след 1999 не беше в Гранд. Албумът й от 2000 издава Комуна, а до 2004 си ражда децата и се оттегля. Но Планета тогава беше яко сърбофилски настроена. После дойде ерата на Индира. Между другото, по Фен правят уникални поздрави - въртят яко сръбско, новите неща и ретро. Всеки ден Цеца, Драгана и Брена. Снощи даваха Царица, Плачи земльо и Невиност. Планета пасти да ядат. Само губят с програмната си схема. Поздрав с нещо любимо, което въртяха, когато Планета прохождаше: И песните от Горе од любави въртяха, а тоя албум май не е издаден с Гранд, а с Милиграм. Тогава вече може и да си е плащала за ротация. Пинкпринцес? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Обаче при сърбите в техните песни задължително присъства акордеона, няма песен, в която да не звучи акордеон..за което им свалям шапка и как си държат да си звучи на сръбско, а не на турско, арабско или цигански вокали, като при нашите.. На Илда любимата ми песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 И песните от Горе од любави въртяха, а тоя албум май не е издаден с Гранд, а с Милиграм. Тогава вече може и да си е плащала за ротация. Пинкпринцес? Да, не е издаван от Гранд, но предполагам са имали някаква уговорка, като са видяли какъв успех са постигнали с Децения и колко много са продали. Преди нали имаше един сайт, в който можеш да видиш как е изглеждал даден сайт през годините. Бях гледала този на Пайнер и в класациите на албумите по продажби и Децения, и Горе од любави бяха доста напред. За плащането - нищо не е плащала, защото тя не плаща. Тя само прибира. Понякога даже и незаконно. Ако ще се набутва с нещо, няма да го направи. Виж, че за един клип не дава пари, а търси от спонсори - ОМВ, туристическата агенция, електронните цигари, телефонната компания, за Расуло май беше някакво шампанско и т.н. Не мога да си представя точно ТЯ да дава пари за ротация в БГ. По-скоро ще остане без ротация, отколкото да се набутва. Ама това са мои впечатления де. :1000 (29): Фокса скоро спомена, че е отсвирила Пайнер за Идеално лоша, като са поискали да й кавърдисат песните. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Това си го спомням, голям смях падаше, като се имитираха..обаче всички изпълнители заедно, кой седнал, кой легнал, кой млящи дъвка..бахти якото!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Зорица какво се заяжда пак? Милата Драгана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Зорица какво каза на Драгана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.