stereoto_ Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Prva pesma u Arena Armeec - "Vazduh koi disem" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Преслава е там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Преслава е там. Като гледам, е фул. Евала на Цеца, само тя го може! И сцената този път е доста голяма и има видеостена поне. Не като предния път само някакви черна платна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Като гледам, е фул. Евала на Цеца, само тя го може! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Не знам какво да казвам вече - 5 реда на едната трибуна празни, навсякъде другаде фул, долу се пръска, добра сцена, страшен стайлинг. Цеца за два дни ще събере 25000-30000 човека. Пайнер сигурно в последните 4 години не са имали толкова публика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Цеце мачка като луда! Дано изпълни този хит и взриви залата: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 утре ще е истинския концерт... днес е просто репетиция Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Искам и азззз! ---------------------------- Пинк са писали за Азис. http://pink.rs/domaci/19003/pevac-bio-najp...top-frajer-foto Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Грам не ми хареса този път... може би след изнесеното от Глория и Драгана последните пъти, това на Цеца си беше отбиване на номера. Да не говорим колко на бързо мина. Звукът беше толкова ужасен, че на моменти се чудех коя песен слушам. Министарке - напълно излишни. Цеца излезе в 20:50 и си тръгна в 22:55. Може би в следващите 5 години няма да ходя на Цеца, за да ми долипсва. Може и аз да съм бъгнат и да искам нещо повече вече хахах. Иначе беквокалистката беше ето тази девойка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Вторият концерт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Може би 1000-2000 души отгоре да има от вчера. Ако има свободно време може да посети концерт на Драгана, Глория или Брена в следващите години, малко за разнообразие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Може би 1000-2000 души отгоре да има от вчера. Ако има свободно време може да посети концерт на Драгана, Глория или Брена в следващите години, малко за разнообразие. Кое не ти хареса снощи? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Кое не ти хареса снощи? Нямаше емоция от нейна страна. Беше с мега ледена физионимия. И изглеждаше, че не й се пее и занимава много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Нямаше емоция от нейна страна. Беше с мега ледена физионимия. И изглеждаше, че не й се пее и занимава много. Аха. Еми, жалко. Може нещо да не е била на кеф вчера или да е била уморена... Да си припомним как се мяташе като луда на Трула вишня на Ушче 2. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Ами то тези чести гастроли не са добре и за публиката, и за изпълнителя. Това пренасищане уби чалгата. Естествено, Цеца е далеч от това, то пък като идваш по 3-4 пъти всяка година, е нормално да не се раздаваш всеки път. Но може и нещо моментно да е било. Има едно много яко клипче, като пее "Турбулентно" - все едно са ѝ допряли пистолет до главата. Имам чувството, че всеки момент щеше да спре да пее и да замери някой с микрофона. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 За втора поредна вечер обръща флага ни наобратно. За бога, съседи сме, държава до държава, гъз до гъз, войни, врагове-съюзници, история. Толкова ли е трудно да запомниш флага на съседна държава? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 аз се изкефих на Макс! Накрая само ме изуми как всички се изнизаха след Име и презиме... и имаше някакъв измислен БИС, колкото да изпее пак ТРЕПНИ.. на която не видяхме клипа и след края пак никакви реакции .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Много странно, но и на 16 никакви реакции към края. Даже и бис не мога да кажа, че е имало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Много добре беше снощи, х адреса ми повече от този 2014-та. Беше в настроение Цеца, танцува, раздаваше се, общува с публиката, пращаше целувки на хора които я снимат, говореше си с хора, които чува че и викат нещо, като цяло даде всичко от себе си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Toва, след Трепни, официално е другият й хит от новия албум тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 На мен и Невиност ми се струва горе-долу популярна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Не знам, но се изумих колко народ я пее и знае и двете вечери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Какви са хонорарите на сръбските изпълнители? Някой знае ли, че ми е любопитно? Цеца, Драгана, Миле, Бая, Стоя... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.