foxy_vd Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Сръбският бенд в кварталната ми кръчма, да започва да учи ей това, че нема бакшиши иначе.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Може ли линк за "Люби, люби", "Бая папая", "Детектив", "Могла съм" и "Богиня" на Кралица Милица? @pinkprincess в теб ми е надеждата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Може ли линк за "Люби, люби", "Бая папая", "Детектив", "Могла съм" и "Богиня" на Кралица Милица? @pinkprincess в теб ми е надеждата. Мисля, че е целият албум. http://dox.bg/files/dw?a=46e9dbd786 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Мисля, че е целият албум. http://dox.bg/files/dw?a=46e9dbd786 Нали знаеш, че те обичам!!! Благодаря много, много, много! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Нали знаеш, че те обичам!!! Благодаря много, много, много! Няма защо. :1000 (19): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Мегахит не е била, но е много хубава песен. Все пак не е като на Карлеуша тупалките. :1000 (33): Жалко че Nova religija не стана мегахит като Инсомниа. Иначе това е от финала на регионалния Голям Брат (участници от всички ЕxYu републики) през 2011г. където ЈК промотира песента. тогава и Севе промотира Брад Пит и уцели на мега-голям хит за разлика от ЈК. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Нали знаеш, че те обичам!!! Благодаря много, много, много! Боже боже какво виждам, нали не харесваше Мица Павлович ? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Започнаха да не се получават толкова нещата, но сигурно ще избухне с албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Е, сигурно и тя не е очаквала "Uspomene" да стане хит. Така или иначе двете песни са страхотни! "Litar vina" особено с тези тромпети ми пълни душата. :1000 (29): Сашка е голяма! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Е, сигурно и тя не е очаквала "Uspomene" да стане хит. Така или иначе двете песни са страхотни! "Litar vina" особено с тези тромпети ми пълни душата. :1000 (29): Сашка е голяма! Не знам дали е очаквала, но след като пуснаха дуета два месеци по-късно след като беше готов и плануван за февруари може би са очаквали Uspomene да пожнее успеха на предните мега-гига хитове. Това е първото парче което показва че не всичко изпято от устата и' става хит. А дуета им е много просечен, по нищо не се различава от другите масово излязали песни. Но пак повтарям че съм сигурен че ще избухне с албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Katarina Gruijc щеше да пуска албум ? Чака Прийовичка ли ??? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Katarina Gruijc щеше да пуска албум ? Чака Прийовичка ли ??? Не знам какво става, тя като знаеш по принцип си бави нещата. Иначе всички песни били от Дамир, текстовете от различни текстописци. Писаха че Танчето Савич планувало албум да пусне сега за лятото но оставило за есента, страхувала се от Александра. Дара обаче казва че не се страхува, излиза албума и' около 25-ти този месец. Да си припомним този хит от лятото 2009. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Да разкаже някой интервюто, че не знам дали в България ще има отпечатка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Да разкаже някой интервюто, че не знам дали в България ще има отпечатка. Тук трябва да го качат цялото. https://m.facebook.com/ceca.sloforum/?__tn__=C Или на РД на Анастасия Май, май така ще стане. Ceca Ražnatović ekskluzivno iz Crne Gore prenosi utiske o svom anđelu i ističe kako joj je samo ljubav važna, a moć i novac ne Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Клипа за Ангела от втория ред идва У Т Р Е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Стиже Еца Китич https://www.facebook.com/ElenaOfficialPage/...04991996375142/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Стиже Еца Китич https://www.facebook.com/ElenaOfficialPage/...04991996375142/ Искам да мачка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 JK Eurovision 2018 ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Карлеуша е откачена, ексцентрична. Може да се справи. Само трябва да работи повече вокално, защото много лесно се уморява и започва да звучи кофти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Слушаме ли балади ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Кога излиза, песните звучат много обещаващо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Кога излиза, песните звучат много обещаващо. На 30-ти Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Кога излиза, песните звучат много обещаващо. И на мен ми звучи обещаващо. Амиии... не знам и аз точно. Скоро. На Зорица албумът и той предстои, тя бая го проточи. Доста албуми като цяло тая година, и то още в първата й половина. още една нова песен от Бане-то. Много са му добри. Особено Jos si tu и Zena bez morala. Страхотно бъдеще го очаква този певец, ако продължава все така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.