-A. Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Такава музика не слушам. Твърде кръчмарска ми идва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 Такава музика не слушам. Твърде кръчмарска ми идва! Е има и достатъчно модерни неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Велко (сина на Цеца) участва в една песен на новия албум на Цеца, рапува. Дали това е дуета за който се говореше не знам. Чуйте една по-различна версия на Hajde da se volimo Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Мили си е Мили... И той е писал доста тъпотии, лично аз една песен на оркестъра му Милиграм не харесвам, освен последния им сингъл...който е супер комерсиален и звучи като гръцки кавър :1000 (29): но пък много радва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Е, много е добра! :1000 (30): Нямам търпение за новата песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 В Grand News Милица Тодорович каза че подготвя нов албум. А колко време се чака песен от нея, за албума да не говорим какво чакане ще е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 До края на месеца две песни с клипове от Гага. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 http://dragana-forum.com/ekskluzivno-tizeri-novih-pesama/ Второто звучи обещаващо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Цеца е снимала клип !!!' Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Да, тя се уплаши от конкуренцията - Брена ги вади през месец, Драгана два снима, Мира Шкорич също, Карлеуша подготвя и тя. Оставаше да не снима. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Да, тя се уплаши от конкуренцията - Брена ги вади през месец, Драгана два снима, Мира Шкорич също, Карлеуша подготвя и тя. Оставаше да не снима. :1000 (29): Повече ми се струва че другите (трябва да) се страхуват от Цеца Днес Наташа Беквалац беше в Iz profila, гледах я. :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Цеца е снимала клип !!!' Ако мислиш за снимката в фб на която пише "SOON" това е от фотосесия за обложката на албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Aleksandra Prijovic вярно ли е на 20? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Aleksandra Prijovic вярно ли е на 20? Да :3fdb8960598fa63e: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Да :3fdb8960598fa63e: Сигурно заради мръснишкия поглед ми изглежда по-голяма. :1000 (29): :1000 (29): Цепи с песни обаче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Габриела и братът на Цеца вече не са заедно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 двоен пост Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Габриела и братът на Цеца вече не са заедно! Коя е Габриела? Не съм на ТИ със сръбския хайлайф. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Коя е Габриела? Не съм на ТИ със сръбския хайлайф. :1000 (29): Габриела Пейчев, дето пя Губя те бавно в Пинкове звезде пред Цеца. Какво е станало? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 https://www.instagram.com/p/BFJWx1kEW85/ Haris е качил наш Галин ;d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Ако мислиш за снимката в фб на която пише "SOON" това е от фотосесия за обложката на албума. Верно ли? Жалко .. Време е да видим пилотния клип към новото Це Де .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Тази Биляна е много яка. Някой има ли мастър на песента? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Рада много слаби песни пусна. Цеца днес ли празнува РД? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Пачо, нищо не каза за тийзърите на Гаги-то. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Защото ги гледах преди да ги постнеш. Кефи ме там с черното - прави я по-слаба. И втората мелодия ми звучи по-модерна, малко етно. Ще видим де, да не казваме големи думи. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.