Alter Ego Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Съдът присъдил детето на Севе да бъде 200 дни от годината с баща си, Севе затова пуснала тази песен и много други публични персони я подкрепят с хаштага #ijasammajka Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 Слушаме ли летни хитове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 18 Report Share Публикувано Юни 18 (редактирано) Много хубава песен. И въобще целият албум е много добър. Браво на Сека! А това звучи доста обещаващо. Някой знае ли кога излиза песента? Редактирано Юни 18 от Vancho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 19 Report Share Публикувано Юни 19 https://www.instagram.com/p/BVJ8fjGBksm/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 Севе и в Новините в HR търси правда за детето си. Признава че била бремена с ин витро и изгубила бебето, но не искала да изгуби и детето си. https://www.facebook.com/severina/videos/10155455950387053/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 20 Report Share Публикувано Юни 20 new Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 21 Report Share Публикувано Юни 21 Много тъпо интервю, не ми хареса изобщо. Като нямат нови песни, не знам защо гостуват да обсъждат глупости. С дъщеря й са абсолютни кифли - нещо като Глория и Симона, а Велко се изживява като мутра, но какво да правиш - цял живот това им е била средата. Цеца е прекалила с устните, грозно е чак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Той не се изживава, той си е, все пак е син на мутра, колкото и да бяга пак там стига. Дъщеря ѝ е много зле, груба, гаден глас, изкуствена.... не знам с какво точно би прокопсала в тоя бизнес. Точно като Глория и Симона са, нашата само е една идея по-симпатична. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Сина на Брена - Стефан става певец, заснел видео на првата си песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Следваща стъпка - дует с Прийовичка. Момъка няма никаква харизма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 И Мачето идва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Мая ще ги мачка всичките, много ме кефи, още от Црно злато. Синът на Брена пее много добре, дори не съм подозирал и доста май го харесват и славата на майка му ще му помогне много. Пак добре, че един от двамата ѝ наследява кариерата и призванието. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Мая ще ги мачка всичките, много ме кефи, още от Црно злато. С последния си албум нищо не направи, маи всички песни бяха от ДХ. Дано този е като пред-последният и', маи е заложила повече на Джала и Буба Корели. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Винаги ми е било странно от къде Мая има пари за песни, като е няква никва. И по ДМ сат като рекламират участия нейните са твърде малко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Винаги ми е било странно от къде Мая има пари за песни, като е няква никва. И по ДМ сат като рекламират участия нейните са твърде малко. Mда, веднага от началото започна да работи с Марина и с топ композитори, досега гради кариера без скандали, само с хитове, което е похвално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Katarina Grujic - #PARANOICAN 27.06. 15:30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Katarina Grujic - #PARANOICAN 27.06. 15:30 Страхуваме ли се от Карлеуша Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Много яко свирят Маестрал, обаче певицата... хем има глас, а никаква техника и визия :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 27 Report Share Публикувано Юни 27 Абе Sasa Kavacevic да не е болен от нещо или да си е правил нещо по лицето, защото нещо много различен ми идва ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Начакахме се... днес е денят да чуем новите две песни (Bankina, Ostavljam te), след дуетите ще пуснала и албума (не се знае кога) и догодина отново планува Ушче ( Ceca vs Jeca) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Уникална!!! Чуйте я! Не знам дали я знаете, представи Евровизия на Детската Евровизия през 2007 май беше .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Уникална!!! Чуйте я! Не знам дали я знаете, представи Евровизия на Детската Евровизия през 2007 май беше .. Беше и част от Сърбският вариант на The voice, преди няколко години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Mного интересно интервиу, как големите звезди и Прииович хич не звездеят а Груич и Милица Павлович били много неодговорни и закаснявали. И разбира се воините на ЈК с Цеца и Дара. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Къде да гледаме онлайн финала на шоуто. Карлеуша е обявила начален час 21:00. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.