nenooo123 Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Да, вече става банално. Изучиха се доста често. Аз вече бях 3 пъти на Цеца и в близките 2-3 години ако направи пак, не бих отишъл. Но пък на Лепа Брена все още не съм ходил. Не си ходил. Срам. Хванах я по ДМ сат тая, много яка, Мина Костич търкаше цици в тоя, докато той пееше. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Аз не бих отишъл на Брена. Не мисля, че има кой знае какви хитове, на които да избухна, камо ли пък нови такива, а и гласът й нещо не ме грабва. Едва ли ще изпусна неустоими живи изпълнения или шоу. По-скоро на Весна дори бих отишъл. Като цяло сърбите прекалиха с идването при нас, особено Брена и Цеца. Все едно и също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Не знам, но мен Брена не ми изглежда много добре, има си някои проблеми с здравето но не иска да говори за това. Иначе страно ми беше че и на финала на ЗГ не присъства. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Лепа ако доведе Прийович да я подгрее, ще отида. Иначе не съм и фен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Милица Павлович подготвяла изненада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Лепа ако доведе Прийович да я подгрее, ще отида. Иначе не съм и фен. Води я миналия път, никой не я отрази. :1000 (24): Милица Павлович подготвяла изненада. Ще спре да пее? :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 И към днешна дата Прийович е безизвестна у нас. Няма смисъл. Искам Мира Шкорич да дойде, ама надали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Мира Шкорич да дойде, ама надали. Лубимката ти Снеки била бременна, не знам колко е верно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Лубимката ти Снеки била бременна, не знам колко е верно Ти да видиш, мислех си че долу е завъдила паяци, от години не говори за дечковци. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Ти да видиш, мислех си че долу е завъдила паяци, от години не говори за дечковци. :1000 (29): Ми не знам, майка ми ми каза. Аз не съм чул. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Бременна на 49? Брена и Прийовичка са следващите, заедно ще си ги износват... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Милица Павлович подготвяла изненада. Чакаме нов хит от нея, Песните на Йелена са толкова ужасни, колкото самата нея. Само Цеца и Милица стават от сръбкините в момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Чакаме нов хит от нея, Песните на Йелена са толкова ужасни Мда затова са гига хитове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Мда затова са гига хитове Фактът, че са "гига" хитове нищо не означава, то и "Сен Тропе" беше гига хит и "ММА", но това не означа, че нещо повече от хлебарка би харесало тези шитни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Фактът, че са "гига" хитове нищо не означава, то и "Сен Тропе" беше гига хит и "ММА", но това не означа, че нещо повече от хлебарка би харесало тези шитни. Двете песни на ЈК са с супер текстове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Севе в дует с балканския Justin Bieber #soon Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Мая изкара страшен албум, пръска с гледания в тубата. Лятото е на Мая и Карлеуша май май. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Мая изкара страшен албум, пръска с гледания в тубата. Лятото е на Мая и Карлеуша май май. Не знам за лятото, но годината е на кралица Севе. 3 мегахита, 3 брутални песни: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Мая изкара страшен албум, пръска с гледания в тубата. Лятото е на Мая и Карлеуша май май. Слаба е Мая, интереса е повече заради Джала и Буба. Иначе рано е за прогнози. Какво стана с Прийович след Карлеуша ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Карлеуша обаче е мега комплексарката. Тя може да се лее помията срещу всеки, но си забранила коментарите и скрила харесванията на новите песни. Селското си е селско, колкото и да се прави на псевдо-дива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Карлеуша обаче е мега комплексарката. Тя може да се лее помията срещу всеки, но си забранила коментарите и скрила харесванията на новите песни. Селското си е селско, колкото и да се прави на псевдо-дива. Така е от началото, заради феновете на Цеца които не знаят да респектират чуждото старание. Коментарите не са забранени. Признай ДИВАТА! Време е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Карлеуша обаче е мега комплексарката. Тя може да се лее помията срещу всеки, но си забранила коментарите и скрила харесванията на новите песни. Селското си е селско, колкото и да се прави на псевдо-дива. Те повечето й песни са на този принцип. И да, комплексарка е и догодина Усчето й пак ще е провал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Те повечето й песни са на този принцип. И да, комплексарка е и догодина Усчето й пак ще е провал. С Гранд продакшън зад гърба и', не вярвам. Тук няма борбата да е само ЈК vs Цеца, а и Гранд vs Пинк Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 5 Report Share Публикувано Юли 5 Гранд какво ще направи, ще раздава покани? Определно Цеца пак ще има повече публика. Друго лято толкова сръбски песни не съм слушал никога - Дара, Йеца, Мая, Прийович, Министарке - пръснаха всичките. Много яко са подредени думичките. I taman s uma kad te smetnem, sretnem te s njom Sve je gluma i dok trepnem na mestu je mom Kakav moras biti kreten da legnes sa njom, A mene da zoves, eee :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.