nenooo123 Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Това е от 1998 в Хала Пионир и е последният й голям солов концерт в Белград до 2010, когато прави благотворителния в Сава центар и 2014, когато пръска Арената. Та тоя концерт от 1998 го прави напук на Аркан и от страх за първи си наема охрана, защото в периода 1994-1998 голям тормоз вижда от него. Според мен Цеца не е толкова виновна за случилото се, защото на нея пък са й бръснали главата и какви ли не унижения е претърпяла, за да има протекции. Идеята да се отмъкват за Цеца текстове и песни, писани от Туцакович за Драгана, съм склонен да вярвам, че идва от Аркан. Отмъкването на награди и заплахите също. Сигурно й олеква след смъртта му. Не че тя и Карлеуша са единствените потърпевши, но по стечение на обстоятелства те се явяват най-голямата конкуренция на Цеца във времето. Ти беше го разказал и преди тази история през 90-те..значи имало си ги е мръсните игрички едно време..мутренските години..Цеца мълчала..иначе Драгана пръска .. спомням си като дете, когато видеокасетите и клиповете им едни шарени и ми беше кеф да гледам нон - стоп Драгана и компания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Хитовете на Драгана от 2006 не може ни да се доближат до Грома и Пилето на Цеца. Грома беше като Деспасито днес, писваше от всяксъде, на ДМ САТ на всеки 10 минути пускаха Грома на Цеца. Хората навсякъде говореха че тази песен вече и на Бог писнала. След Грома, най-голям хит на 2006 беше To mi nije trebalo на Дона Арес. Не знам дали заради конкуренция Желко е забранил Гага през 2006 на Пинк но той си е егоист, Саша не е такъв. Но с какво би се страхувал Пинк тогава от ДМ ? Пинк вече не беше само забавна и музикална телевизия, имаха новини и беше национална ТВ, имаха и Пинк Екстра където въртяха само песни. ДМ имаше само СМС поръчки 24/7 с изклучение от 19 до 20h когато вървеше сериал. Имаха и днес имат предавания които никак не могат да конкурират ни с Пинк тогава, а нито с Гранд днес. Просто тогава интернета беше не толкова достъпен и хората си поръчваха песни [и аз имам пращано СМС когато Тоше почина (16/10/2007)]. И самата ДМ САТ беше сила тогава и успя да направи няколко хитове на Драгана от албумите и' от 2006 и 2008, за жал последните два албуми нямат по-голям хит с които да кажеш че са се запомнили албумите. Драгана сигурно днес оставя впечатък на народна певица и никои от младите не би слушал там тези неини народни хитове. Права е Карлеуша, Juzni vetar днес се слуша само от селяните и от хората които са били млади във времето на пика на групата. Иначе днес с доброта т.е тиха вода не става звезда. Такива времена са. Ето да сравним младите - Рада Маноилович може да е еквивалент на Драгана. Грешките на Танчето Савич издигнаха Рада на върха на ЗГ, Милица Тодорович беше малка чакаха я да напълни 18, от всички женски звезди от ЗГ Рада и Ивана Павкович са взели 2-ро място и Тодорович е спечелила, останалите все по-надолу са се класирали. Но направиха завидни кариери. Рада беше наи-младата певица наградена за Певица на годината с Оскар популарности, само с 2 години кариера но да имапе хитове но и гърба на Гранд. Помня как Мая Марияна оплакваше се че много рано било на Рада да и' дадат таква награда. Рада тогава правеше по-модерни песни, мен ми беше фаворит още докато течеше ЗГ сезон 2007, но какво се случи ? Изникна амбициозната Милица Павлович (която можем да я сравним с Карлеуша) и след това Прииович (Цеца). Какво стана с Рада ? Тя има участия, има силен менаджир, но тези две от всякъде стават по-актуални и превземат трона на Рада. A и самата Рада започна с това народно внасяне в песните че чак и мен Павлович ми стана по-лубима от Рада. Свидетел си колко качествена е последната песен на Рада, но ето в четвъртък Паволич ще пърсне сигурно с мега хит. По-оплиувана от Милица Павлович от страна на журито не е имало в ЗГ. Но тя всичко влага в кариерата си. До сега не е показвала гадже в явност, докато на другите две може би и това им изигра (или играе) лоша шега. Преди нея Саша казваше че Рада била най-търсена но след миналогодишния по-различен договор между Рада и Саша, започна Саша да говори че Павлович макар че не е най-добрата певица, работи най-много. Сега и Прииович е позлатена кокошка, но докога ще видим. А Тодорович хич не е сериозна а може да е з най-звезда в момента, много е харизматична. Такъв ти е бизнеса днес. пп. За да има концерт трябва и успешен албум и супер хит. Не напразно Цеца готви и пуска албуми 2-3 седмици пред УШЧЕ концерите. Всичко е само изговори и бягане от истината. Сигурно е получила упла от случаят с Карлеуша през 2013. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ми Роби, аз не мисля, че Нисам ни метар од тебе и Последнйе вече са народни хитове, това си е чист поп-фолк, не изворни или народняшки песни. А иначе след като 20-годишни пеят с цяло гърло Умирем, майко и Питаю ме у мом краю, значи ги знаят. Точно тези нейни песни не са хитове в България. Защо според теб ги споменавам? Защото дори не съм ходил в Сърбия, виждам достатъчно клипчета от фестивали, където ги пеят, бендове също, както и самата Драгана прави фурор с тях. В България направиха сумати кавъри на тях също. Нека не я изкарваме Ивана, щото Ивана е 1. троянски кон 2. няма самостоятелни концерти почти 3. не е имала енергията, гъвкавостта, танците и клиповете на Драгана. И Драгана е истинска добър човек, а не престорена "певачка на народа". Аз мога само да се поклоня на Драгана, че след злополучната катастрофа и проблемите с гръбнака успява да пее 4 часа на живо в Арената в Белград и в София и да танцува, както в периода на Баш тебе волим я, която също е хит - и която и Карлеуша даде за пример, че не е народняшка песен. Разбирам, че не те кефи Драгана, ама нека не я изкарваме, че не е от звездите там. В Белград или във Виена, остава си легенда. Да заключим този спор, че и аз те уважавам като човек. Дано ме разбереш правилно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Ми Роби, аз не мисля, че Нисам ни метар од тебе и Последнйе вече са народни хитове, това си е чист поп-фолк, не изворни или народняшки песни. А иначе след като 20-годишни пеят с цяло гърло Умирем, майко и Питаю ме у мом краю, значи ги знаят. Тези песни не са хитове в България. Защо според теб ги споменавам? Защото дори не съм ходил в Сърбия, виждам достатъчно клипчета от фестивали, където ги пеят, бендове също, както и самата Драгана прави фурор с тях. Нека не я изкарваме Ивана, щото Ивана е 1. троянски кон 2. няма самостоятелни концерти почти 3. не е имала енергията, гъвкавостта, танците и клиповете на Драгана. Аз мога само да се поклоня на Драгана, че след злополучната катастроха и проблемите с гръбнака успява да пее 4 часа на живо в Арената в Белград и в София и да танцува, както в периода на Баш тебе волим я, която също е хит - и която и Карлеуша даде за пример, че не е народняшка песен. Разбирам, че не те кефи Драгана, ама усещам, че искаш да я принизиш. В Белград или във Виена, остава си легенда. Да заключим този спор, че и аз те уважавам като човек и да не бива да смесваме нещата. Говоря ти за актуалноста днес и как стоят нещата днес ако би направила концерт. С какво заклучи че я сравнявам с Ивана ? Напротив, и да не ме кефи аз уважавам труда и това каквото е правила Драгана, не казвам че не е достоина за уважаване. Но факт че ДМ сат има много влияние върху тези хитове на Драгана щото на други ТВ не са се рекламирали тези албуми. И днес на всеки час пускат песни от новия и' aлбум и този дует с Ханка Палдум по 100 пъти, но не се получава. Вече нямат поръчки, освен чичкови които си търсят половинки та тези от екипа започнаха да пускат интересни факти от живота в мястото за отговор на поръките. И зодията ни е такава да ценим добрите хора и да мразим нечестното, но и обичаме истината, мразим да бъдем лъгани. Toва е истина, как искаш го приеми, нека приклучиме спора Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Това е от 1998 в Хала Пионир и е последният й голям солов концерт в Белград до 2010, когато прави благотворителния в Сава центар и 2014, когато пръска Арената. Та тоя концерт от 1998 го прави напук на Аркан и от страх за първи си наема охрана, защото в периода 1994-1998 голям тормоз вижда от него. Според мен Цеца не е толкова виновна за случилото се, защото на нея пък са й бръснали главата и какви ли не унижения е претърпяла, за да има протекции. Идеята да се отмъкват за Цеца текстове и песни, писани от Туцакович за Драгана, съм склонен да вярвам, че идва от Аркан. Отмъкването на награди и заплахите също. Сигурно й олеква след смъртта му. Не че тя и Карлеуша са единствените потърпевши, но по стечение на обстоятелства те се явяват най-голямата конкуренция на Цеца във времето. Защо обърна плочата за злата Цеца? :1000 (29): Цеца доколкото знаем почти по задължение е била с Аркан, поради това, че я измъква от предното ѝ гадже, някакъв голям престъпник. Нищо чудно в последствие да му е станала фикс идея на Аркан и кой знае какви договори са подписвали и кой знае какви задължения има спрямо него, дори и след смъртта му. Чак и до затвор стигна, продължавайки бизнесите му. Не се знае. В крайна сметка Драгана през този период се е спрявала по-добре от Цеца и откакто се задоми, омъжи и забременя Цеца дръпна много, та до днес. Страшен звук от песните на Драгана през 1993-1995. Страхотни мелодии, нови, различни, модерни и традиционни едновременно. И двете са ТОП певици, страхотни наследнички на Брена и Весна. Тука каква е мръсница. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Eто Рада как хванала Харис, била 9 години по-стара от него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Eто Рада как хванала Харис, била 9 години по-стара от него. Отвратително! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Не знаех, че Рада е по - голяма от него..мислих, че тя е по - малка от него или че са на една и съща възраст...не съм много запознат там с тяхната политика откъм награди и всичко, но това, което казвате и тяхната не е била лесна...значи не само при нашите изпълнители, ами и при сръбските...но оставям с впечатлението, че всякаш едно време е било по - хубаво, когато старата генерация бяха на върха смисъл такъв, като при нашите нямало злоба, скандали, както сега при новите певици, които сами си правят пиар, скандали и т.н Имаше една на времето през 2009 година Сандра Африка, която направи кавър на "Зле разпределени" на Преслава..никога не съм я харесвал, много една такава груба ми изглежда по външност, а пък откъм гласови данни е пълен отврат... Иначе Драгана Миркович и за мен си остава най - свястната и най - естествената до към днешна дата..жената иска с всички да е в прекрасни взаимоотношения, но явно другите не мислят така.. Маке, я кажи имало ли е при сръбските изпълнители, които са стигали до бой, както ако си спомняш на едни награди на Нов Фолк , Ивена и Габриела, които се биха .. и другият ми въпрос имат ли награди, като Нов Фолк да правят церемонии и всички музикални компании да се събират..интересно ми е да науча.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Винаги съм си мислил, че Таня Савич е била налагана, като Преслава.. или се бъркам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 В миналото наистина са били ценени тези награди, особено за певица на годината. Весна казваше че за да бъдеш нагрден за певица на годината, трябвало да имаш не само хит, а и албум, тираж и задължително турне. В последните години едино Оскар Популрности, Дани естраде и Београдски Победник съществуват(ха), но колко имат влияние и респект то се вижда. Иначе по-успешна от първата сезона на ЗГ, ни е имало нито ще има. Тогава всички 6 - Бане Моичевич (тои спечели), Стеван Анджелкович, Танчето, Дарко Филипович, Неманя Николич и Славица Чуктераш. Те бяха топ6 и всички като група бяха много успешни, дори и в Америка ходеха на турне. Саша тогава реши на всички да им даде шанс да заснемат по един албум. Първо заснеха по една песен - Za moje dobro, Zivot mi oduzmi, Kosuju prvu, Ostavi me nece boleti, Ona ona... Все хитови. Танчето и Дарко бяха гаджета а Славица беше в вързка с Жика Јакшич (един от челната троика в Гранд). След това Славица и Танчето се скараха, Танчето твърдеше че Славица показвала гърдите на тогашното гадже на Таня ( не знам дали за Дарко е ставало въпрос). Това беше през 2006, Стеван и Милица Тодорович започнаха да се занимават с глумене в драма на Кустурица, която беше много успешна. Танчето уцели с Тако млада, след това Полудела и хита на 2008 - Златник. Тази песен била писана за Лепа Брена но тя казала че има достатъчно хитове и дала тази песен на Танчето да участва на Гранд Фестивала, и песента наистина стана мега хит. Обаче двата албуми от 2008 и Сестре по сузама, макар че мен много ми харесва aлбума от 2008, не и' родиха хит от сортата на тези три. Сукница и Где лубов путује станаха си хитчета но не големи. Гранд Фестивала от 2010 роди последния хит Инцидент, тя отново спечели някои от челните места на фестивала (като и с Полудела и Златник) обаче когато върчваха наградите господжицата Савич беше обидена от класирането си, и дъвкаше дъвка и Саша и лепна че това е некултурно След това едно, второ дете, Австралия, скандалите и' с семеиството, които казваха че Танчето се е много променила след като е станала богата, че ги е забравила, че Таня не говорила с сестра си... И най-вече отсъствието и' (Да повторя че кариера се гради в Белград ) сринаха потенциала на една звезда с много огромно бъдеще. пп. Танчето е циганка, ако не сте знали. Много е неблагодарна. Когато в началото замина за Австралия, Саша Попович дори и пари и' e пращал, тя се завърна пусна една, две ли песни за Гранд и видя че не се получава и хоп премина на Пинк. Когато Саша намекна в ЗГ този сезон че с Таня не се е чул и видял две години, тя казва чакала повик от него за да и' понуди да издаде албума за Гранд които подготвяла. Много се е вивнала в небето, Саша може и без нея. Също така имаше изцепки около падежите и правилното грамотно говорене в АмиДжи шоу и стана скандал и тя обвини водещия че трябвало тои да и' каже че направила грешка а тои премълчал за да не я обиди и да не се почувства неприятно. Започна една медиина воина с Дарко Филипович, бягането на мъжа и' с децата от СРБ но на граница го спрели... Права е Камелия, характера убива таланта, нажалост. Иначе има много биене, особено последните години в риалити програмите, кои с кого не ли се би. Преди се знаеше че Мира Шкорич и Весна Ривас се били, Мина Костич и Инди на Гранд Фестивала през 2006 (отново две циганки), за други не знам. Taзи песен ми беше лубима от албума на Танчето от 2008 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Таня, Инди - циганки? :1000 (29): Не знаех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Кажете ми за Гранд и Пинк - не са ли вече едно цяло? Отдавна нямам Пинк и не ги следя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Таня, Инди - циганки? :1000 (29): Не знаех. Да, Инди е сестра на Едита (Министарке) и тя е циганка. Мъжът от Джогани - Джоле е циган. Гаги от Фанки Джи му е брат. Този мъжът от Trik Fx им бил съсед - също циган. Taнцитe са им в кървта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 А да забравих да спомена че Танчето участваше в Tvoje lice zvuci poznato (Като две капки вода). Тя не знаеше англииски, сменяха и' един път, позволен и' беше плеибек едино на нея и все и' даваха лесни образи като Цеца и слично. Накрая в полуфинала където публиката с вотове реши Танчето да не се класира на финала, тя отново беше недоволна, че продукцията си имала фаворити, че похарчила си цененото време в подготвяне на образите, вместо да ходела на участия и да печелила пари. Ето тук как плаче, за изгубената си младост Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Този циганин? Това вече не го вярвам. Явно много бели цигани има из Сърбия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Този циганин? Това вече не го вярвам. Явно много бели цигани има из Сърбия. Братовчеди са с Инди Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Братовчеди са с Инди Ама и Инди не ми прилича на циганка. Виж, Мина Костич отвсякъде е циганейшън, ама Таня, този, Инди.... да си покажат венците, ако са лилави - цигани са. :1000 (29): Опасни са тези двамата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Моята реакция би било да подремна, не съм я чувал. Щом светило като мен не я знае, значи е неизвестна! И тука ли се появи да мърсиш бе?Няма ли модератори в тоя сайт да "светнат" един бан на "светилото"?!? Голям си капацитет щом не си чувал "Placi zemljo"! Най-много ми допадат такива със самочувствие без капка покритие Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 И тука ли се появи да мърсиш бе?Няма ли модератори в тоя сайт да "светнат" един бан на "светилото"?!? Голям си капацитет щом не си чувал "Placi zemljo"! Най-много ми допадат такива със самочувствие без капка покритие След като не благоговееш пред моето величие - напусни! Форумът не е агенция социално подпомагане, така че няма нужда да се бъхтиш, за да развиваш изкуствено наложена невменяемост. Цеца и Брена властват с хитове в България, Драгана - да се учи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Ама и Инди не ми прилича на циганка. Виж, Мина Костич отвсякъде е циганейшън, ама Таня, този, Инди.... да си покажат венците, ако са лилави - цигани са. :1000 (29): Опасни са тези двамата. Mина никога не е крила че е циганка, докато Инди никога не е казала че е циганка публично. И след като се биеха на Гранд Фестивала, Мина винаги подчертава че не е като някои певици които се срамували че са циганки. Джоле Джогани ги раздвоил, водещата казва че му бил чичко на Инди Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Oще тази липсваше :1000 (29): http://www.svet.rs/vesti/aleksandra-otkril...izem-na-estradu Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Съдбовния момент. На Рада и' се познава в гласа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Тая Мина Костич е ужасна. Едно време като открадна двете песни на Глория от новия албум през 2001 се правеше на ударена. Когато й звъняли за уреждане на правата, тя казала, че песните са нейни и не познава никаква Глория. А няколко години по-късно участваше в някакво предаване там заедно с Мария Илиева и разправяла на Мичето колко много харесва Глория от българските певици. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Тая Мина Костич е ужасна. Едно време като открадна двете песни на Глория от новия албум през 2001 се правеше на ударена. Когато й звъняли за уреждане на правата, тя казала, че песните са нейни и не познава никаква Глория. А няколко години по-късно участваше в някакво предаване там заедно с Мария Илиева и разправяла на Мичето колко много харесва Глория от българските певици. E, набрала си е малко, знаеш как е. Те и Глория ако през 1995 ѝ бяха звъняли какво щеше да каже? Иначе това за Мария Илиева не го знаех, къде са участвали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Тая Мина Костич е ужасна. Едно време като открадна двете песни на Глория от новия албум през 2001 се правеше на ударена. Когато й звъняли за уреждане на правата, тя казала, че песните са нейни и не познава никаква Глория. А няколко години по-късно участваше в някакво предаване там заедно с Мария Илиева и разправяла на Мичето колко много харесва Глория от българските певици. Пълен миндил е Мина, Глория защо не я съдила? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.