Jump to content

Всичко за сръбската музика

Препоръчани коментари

Не е точно така, защото първите фолк предавания тръгнаха именно по Канал 1 тогава - Фолкмаратон почна там, имаше едно Поп+фолк, имаше едно със скечове дето Латинка Петрова там участваше, първата люпилня на новокомпозиран фолк Пирин Фест (после Пирин Фолк) пак там...имаше още едно, в него естрада, фолк и народно пускаха. Да не забравяме и култовото Топ фолк по Нова. И в тея предавания гостуваха всички звезди - тогава основно от Пайнер, Фолктон и Милена рекърдс, плюс имаше едни Пик мюзик, в нея бяха Еми Стамболова, Шишарката и Тони Дачева за кратко. Ара дълги гонидини имаха една Таня Боева като суперзвезда и Лия. После ги нароиха многото останали.

Да се върнем на Сърбия - до дни Милица и МС Янко - Люби ме будало!

Сподели в други сайтове

Защо така мислиш?

щото не прави хубави клипове последните години, появиха се много по-качествени продукции за клипове, а и майка му, му казала че нещо в последно време клиповете му не стават.

Сподели в други сайтове

щото не прави хубави клипове последните години, появиха се много по-качествени продукции за клипове, а и майка му, му казала че нещо в последно време клиповете му не стават.

Не знам, преди време беше образец за режисьор. Явно е свалил нивото и тарифата. Кои са новите вървежни режисьори? И не просто да са вървежни, а да са наистина добри.

Сподели в други сайтове

Деян беше актуален и иновативен за турбофолка, като и Скерлев за поп-фолка. Много хубави клипове е направил. Но появиха се много по-качествени компании.

Александар Кеки (Visual Infinity) си остава според мен мен наи-добрия реж. (Тихи убица, Харфа, Издајице, клиповете на Дуня Илич, Пази коме завидиш...)

Макар че и IDJ videos правят супер клипове, реж им е снимал и с някои световни звезди...

Тези Toxic са с качество но аматиорски, вижда се по клипа на последната песен на Катарина Грујич.

Wave преди беше под друго име, но нищо специфично в клиповете.

Има още реж. които не са толкова продуктивни...

На мен този беше последния клип от Миличевич, които ме впечатли, в комбинация с песента разбира се :

Сподели в други сайтове

Taзи Даниела беше много обичана, талантлива певица, наричаха я "кралица на сплавовите". За тази песен конкретно направи 2-3 опити с клип от Миличевич, но нито един от заснетите клипове не и допадал и реши да хъврли повече пари за да направи наистина хубав клип. Последните години не е добре психически и не знам как е и какво прави.

Револуцията с този клип, няма нужда да се коментира

Oт по-новите предимно Милица Павлович снима с тях (Operisan od ljubavi, Jos se branim cutanjem, Demantujem, La Fiesta, Selfi, Dominacija)..

Сподели в други сайтове

Освен последните бълвочи на Мая Берович преди това леля Мили снима това, ниво Джина Стоева 2004

Да не говорим, че беше духовен гуру и арт директор на онова недоразумение Словко, дето представи ЧГ на Евровизия и позорно зае последните места.

Сподели в други сайтове

Дуета на Цеца и Саша Матич се казвал “Lažov notorni” била по музика на Горан Раткович Рале, текст Марина.

Това ще е мазало! Толкова да обичам стила на Рале!

Нямам търпение!

Да излиза по-бързо!

Сподели в други сайтове

Докато Гранд дават песни на финалистите от ЗГ, Желко Митрович ще ги прави риалити звезди финалистите на ПЗ :3fdb8960598fa63e:

Sara Reljić, Zorana Stefanov и Andrijana Radonjić влизат в ZADRUGA.

И Нада Обрич влиза, като и Сладжа, която взе второ място в последния сезон на Парови.

Това риалити ще зададе удар на Прва ТВ, с какво ли ще се защитат те? Само с ЗГ ли ? :3fdb8960598fa63e:

Интересно ще е.

Сподели в други сайтове

Маке, я кажи сега Карлеуша и Дара в какви взаимоотношения са двете..понеже преди малко попаднах на един клип от преди седмица и Дара вика за нея, че е много сладка и велика.... и другият ми въпрос е Карлеуша и Мира Скорич уважават ли се, понеже знам, че Мира беше приятелка с Цеца?
Сподели в други сайтове

Маке, я кажи сега Карлеуша и Дара в какви взаимоотношения са двете..понеже преди малко попаднах на един клип от преди седмица и Дара вика за нея, че е много сладка и велика.... и другият ми въпрос е Карлеуша и Мира Скорич уважават ли се, понеже знам, че Мира беше приятелка с Цеца?

Aми аз имам писано в предните страници че конфликта ЈК - Дара е повече ШОУБИЗНEС и реклама. Те едно време бяха приятелки и след това се захапваха за различни неща чрез медиите, едната захапе, па другата отговори и така в кръг. Паднаха и лоши думи и това "Как може Дара да е скратено име от Радойка(това е правилното име на Дара)" като и "Пуно кошта"(Много коства) и съденето от страна на Дара че ЈК откраднала Крими рад от това EXITTOWN... както си каза Дара това е все ШОУБИЗНЕС, да ги има в медиите, да си прават реклама. И съм сигурен че утре може да си подадът ръка и да влезнат в риалити формат, докато Цеца и Карлеуша никога не би се помирили. ЈК и с Сека не е в добри отнощения, преди години ги затвориха заедно в едно студио на Пинк и поставиха скриена камера и беше интересно как си говорят, но определено Сека беше по-изплашена. Иначе Мира Шкорич и ЈК бяха в коректни отнощения но в това отворено писмо за което Цеца съди Карлеуша, ЈК беше подкачила и Шкорич и от тогава си размениха няколко лоши епитети и това е, не знам сега как са, сигурно и не се засичат много.

Ето видеото с Карлеуша и Сека :

Сподели в други сайтове

Toва е много интересно :3fdb8960598fa63e:

Това е интересно, защото показва, че Драгана още мачка. И е страхотно, че се кара с охраните и премахва всякакви забрани и заграждения, за да слезе близо сред хората.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...