Alter Ego Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Това е интересно, защото показва, че Драгана още мачка. И е страхотно, че се кара с охраните и премахва всякакви забрани и заграждения, за да слезе близо сред хората. Нормално, това е фестивал, слично като празник на град, не е нейн концерт, хората не са платили карти, това не е никакво мерило като казва Здравко Чолич. Видя ли и Сваровски тоалетната на Гага ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Благодаря за инфото, маке...но едно не ми е ясно...или поне аз така си мисля, че всички говорят, че Карлеуша не може да пее и че тогава в Звезде гранд я караха да пее песни на колеги, един вид да покаже, че наистина може...би ли обяснил и за това... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Нормално, това е фестивал, слично като празник на град, не е нейн концерт, хората не са платили карти, това не е никакво мерило като казва Здравко Чолич. Видя ли и Сваровски тоалетната на Гага ? Да, ама не може да се отрече, че хората са там заради нея и пеят като ненормални - то се виждат реакциите. Жената си е звезда все още... Видял съм ги тия скечове или каквото там са отдавна - ами не ми допада цялото това показване, много ми е селско и кичозно. Знам, че не го прави с лоши намерения, ама е комплексарско отстрани да си показва покъщнината сто пъти и да се натъртва на разни детайли. Ето нали, да не кажеш после пак, че само я хваля. :ддд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Най - накрая да се примирят двете.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Много ме забавлява това видео, като ги гледам..голям смях! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Благодаря за инфото, маке...но едно не ми е ясно...или поне аз така си мисля, че всички говорят, че Карлеуша не може да пее и че тогава в Звезде гранд я караха да пее песни на колеги, един вид да покаже, че наистина може...би ли обяснил и за това... Дивна Карлеуша, майката на ЈК, беше казала че медиите наложили това мнение още през 90те години че ЈК не може да пее, не знам дали е Арканова хайка или не. Най - накрая да се примирят двете.. Не са се помирили, просто хубави думи си разменили преко камера. ЈК каза че Дара е мала и сладка а Дара каза че ЈК е голяма и сладка. Да, ама не може да се отрече, че хората са там заради нея и пеят като ненормални - то се виждат реакциите. Жената си е звезда все още... Видял съм ги тия скечове или каквото там са отдавна - ами не ми допада цялото това показване, много ми е селско и кичозно. Знам, че не го прави с лоши намерения, ама е комплексарско отстрани да си показва покъщнината сто пъти и да се натъртва на разни детайли. Ето нали, да не кажеш после пак, че само я хваля. :ддд В малките места всяка звезда е пречакана като да е богиня. Моето мнение е че днес Драгана е най-слаба от всички звезди от нейната величина, което не означава че е забравена или неотразима, но бледнее. Толкова е богата и нека влага повече в клиповете, нека е иновативна... трябва и' и по-кадърен екип. Ето примерно в Он и она, в вокалите да се чуваше Он и Он / Она и Она и ето ти хита на албума. Като направи Карлеуша с Содома и гомора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Дали двете отново ще се съберат.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Дивна Карлеуша, майката на ЈК, беше казала че медиите наложили това мнение още през 90те години че ЈК не може да пее, не знам дали е Арканова хайка или не. Не са се помирили, просто хубави думи си разменили преко камера. ЈК каза че Дара е мала и сладка а Дара каза че ЈК е голяма и сладка. В малките места всяка звезда е пречакана като да е богиня. Моето мнение е че днес Драгана е най-слаба от всички звезди от нейната величина, което не означава че е забравена или неотразима, но бледнее. Толкова е богата и нека влага повече в клиповете, нека е иновативна... трябва и' и по-кадърен екип. Ето примерно в Он и она, в вокалите да се чуваше Он и Он / Она и Она и ето ти хита на албума. Като направи Карлеуша с Содома и гомора. И ти твърдиш, че тази - Зелена Еуглена може да пее, та тя е по-обработена от Сузанита в последната песен. На Зелена Еуглена гласът й е яко аутотюн и обработка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 И ти твърдиш, че тази - Зелена Еуглена може да пее, та тя е по-обработена от Сузанита в последната песен. На Зелена Еуглена гласът й е яко аутотюн и обработка. Факт е че песните на ЈК не се лесни за пеене. Потврдено от музиканти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 На мен ми е по-интересно защо се скараха Цеца и Шкорич... Роби, Драгана и да беше в Белград останала, сама си го казва: "Много съм досадна за новинарите". В смисъл такъв - личният й живот не е скандален, няма изцепки. Ако заради това влиянието й е намаляло, то по-добре. Пък и тя самата си е такава. Дори мъжът й й е казвал: "Ако не искаш проблеми, затваряме телевизията, спираш да пееш и готово". Тя самата не се чувства добре в такава среда. Но трябва да се признае, че все пак не е от слабите играчи, тъй като не забравяй, че нейните най-силни години бяха най-мутренските и смутни за Сърбия. Не се е възползвала генерално от някакви облаги, не е затворница, не си е снимала предника и задника, не е пяла тотални глупости - с какво да е интересна? По-скоро към нея вече има уважение. Първо през 1998 се закучи, за да докаже на Цеца и Аркан с концерта си в Хала пионир, че още може да мачка, макар че от страх си нае и охрана. По-късно срещна мъжа си и приоритетите се смениха. В момента мисля, че си е доволна от положението, защото то е нещо като "и вълкът е сит, и агнето цяло". Радва се на добри позиции в Сърбия, пее в почти всички възможни балкански държави за разлика от други изпълнители, гледа си семейството. Не поема толкова често участия първо защото физически е непосилно да съвмести всичко, а и сама е казвала, че иска, като има две участия в месеца примерно, да се раздаде на макс за тях и това й стигало за месеци напред. Наистина тая жена е пълна с енергия, привлича хората около себе си. Да, прав си - редно е да влага повече средства в кариерата си, но мисля, че когато това е било най-важно за нея, го е правила повече от всеки друг. Ще се радвам, ако видя неин взривяващ клип, но мисля, че в телевизията й не работят кой знае какви оператори и режисьори. Дори Миличевич не й направи кой знае какъв клип за дуета. За по-мащабни продукции трябва да остане в Белград. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Е пее си жената бе..тука на старите си песни си пее..извивките си ги докарва.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 На мен ми е по-интересно защо се скараха Цеца и Шкорич... И аз искам да разбера каква е причината и истината за тяхното приятелско прекратяване... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Ето примерно Брена, колко се старае и влага с всичките си сили да е в тек с времето. Лека по-лека почва да се говори за албума и, не се смнявам че няма да е силен, но дано има успеха на "Уджи слободно". Астролог в началото на годината каза че това ще е последната силна година за нея, да видим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nenooo123 Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Ето примерно Брена, колко се старае и влага с всичките си сили да е в тек с времето. Лека по-лека почва да се говори за албума и, не се смнявам че няма да е силен, но дано има успеха на "Уджи слободно". Астролог в началото на годината каза че това ще е последната силна година за нея, да видим. Лепа Брена остава завинаги една голяма Мега Звезда....и никой няма да я стигне.. заедно с Драгана Миркович, Весна Змиянац, Шабан, Цеца... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Ето примерно Брена, колко се старае и влага с всичките си сили да е в тек с времето. Лека по-лека почва да се говори за албума и, не се смнявам че няма да е силен, но дано има успеха на "Уджи слободно". Астролог в началото на годината каза че това ще е последната силна година за нея, да видим. Астролозите може ли да не промиват мозъка на хората и не са ли просто астролози, а не врачки със съмнителни заложби... Това е много относително и субективно чия година е силна и последната такава ли ще е. Брена си е легенда. Защо се допитват така до подобни хора тия певци, да им дават наклон... Казвам го от личен опит - не е полезно, невинаги поне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Астролозите може ли да не промиват мозъка на хората и не са ли просто астролози, а не врачки със съмнителни заложби... Това е много относително и субективно чия година е силна и последната такава ли ще е. Брена си е легенда. Защо се допитват така до подобни хора тия певци, да им дават наклон... Казвам го от личен опит - не е полезно, невинаги поне. Te не са се допитвали. Просто новинари ходят и питат за дадени звезди. Постнах го в началото на годината, но изтрили видеото. 2017 e годината на ЈК! И последната ударно успешна година за Брена! (като песни) (според този ясновидец) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Eдна от най-силните балади, жалко че не се оцени като "Острво туге" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Като гледам това е годината на Прийовичка и на Милица Павлович, каква Зелена Еуглена. Много яка песен и страхотно видео, макар и снимано с телефон. Северина е класа!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Според мен Прийовичка сгреши че пусна пилотен сингъл баладичен в начало на лятото. Трябваше да пусне ТЕЛО като пилотен сингъл през иони а останалите песни да остави за септември. Самата тя си казва че Тестамент, Тело и Клизав под се одвоили. И ЈК си е силна с дуетите и все пак е рано, до края на годината Севе и Брена трябва да пуснат албуми, за Карлеуша не се знае кога но очаква се... А да, и албума на Емина излиза през септември. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Страхотен им е дуетът. Тази Милица голям ъпгрейд е претърпяла от Звезде гранда насам. Много разпознаваем глас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Аз смятам, че Прийович направи най-правилното като пусна първо Testament като сингъл. Много по-добре е умерено баладично парче, отколкото комерс. При баладата можеш да минеш с извинението, че е балада и затова не се е оценила, а при комерса прошка няма - или избухваш, или се дъниш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 На мен ми допадат новите песни на Северина, Рада, новият албум на Дара, както и на Сека, но той май нещо не дръпна. Сека и Дара не снимат никакви клипове и съответно ще си реализират песните смотано и ще изпуснат шанса си. Албумът на Драгана си остава топ като съдържание, макар и не толкова комерсиален и без кой знае какъв изявен хит. Брена я уважавам като име, като дама, но нещо каквата и песен да издаде, не се впечатлявам. Дано ми допаднат новите й предложения, де - ще ги чуя със сигурност от любопитство. Сигурно сега и Цеца подготвя албума за догодина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Сигурно сега и Цеца подготвя албума за догодина. Марина каза че все още не е почнала да подготвя албума на Цеца. Заедно трябвало да преслушават мелодии. Далечната 2005, ЈК, Дара и Саша Видич. Сега само лоши думи имат един за друг Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Аз смятам, че Прийович направи най-правилното като пусна първо Testament като сингъл. Много по-добре е умерено баладично парче, отколкото комерс. При баладата можеш да минеш с извинението, че е балада и затова не се е оценила, а при комерса прошка няма - или избухваш, или се дъниш. Но пък ТЕЛО можеше да се доближи до предните три мегахита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.