чушка. Публикувано на Март 18 Report Share Публикувано на Март 18 "Отплата" е разказ за цената на отмъщението, за пораженията, които то нанася на човек, избрал да поеме по неговия път, и за силата на любовта – единственото спасение от призраците на миналото и единствената надежда за ново начало и нов живот. Главният герой Александър Георгиев е банков служител, чието семейство загива в катастрофа по вина на влиятелен бизнесмен. След инцидента Александър е в кома, по време на която нещата се подредени така, че той става главен обвиняем за трагедията. След шумен процес Александър е осъден на дълъг затвор. Когато идва краят на наказанието му, неговият живот е напълно разбит, но има една единствена обсебваща мисъл – да отмъсти на виновниците... Режисьор: ИВО СИМЕОНОВ В ролите: Велислав Павлов, Орлин Павлов, Стефан Щерев, Ива Янкулова, Ивайло Драгиев, Пламен Пеев, Анатоли Попов, Джоко Росич и др. Жанр: Криминална драма Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Скучно ми е беше на мен... Някак си мрачен ми идва филма, актьорския състав в общи линии ми е противен. Ще му дам шанс на филмчето още някоя др серия, но за сега не ме грабва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Емилия в Клуб Нюз казва, че ще играе лош персонаж, ще е с мъжа си за пари и ще има дете ... след почивка започвали да снимат втори сезон. Също така се включва от четвърта серия. Утре ще гледам 1 епизод, че вчера не можах и мисля да следя сериала, промотата бяха обещаващи, а и няма как да изпусна Ема .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Интересен е сериала. В началото наистина е малко скучно, но все пак не познаваме героите. Тепърва ще става интересно надявам се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FACHO Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Филма става все по-интересен,но камерите все едно са им на 100 години.Далеч са от продукцийте на БТВ Все едно гледам Български филм от 2002 Но е много обещаващ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 На мен пък ми харесва заснемането. И гледките ги дават по много оригинален начин. Ще стане интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Скучно ми е беше на мен... Някак си мрачен ми идва филма, актьорския състав в общи линии ми е противен. Ще му дам шанс на филмчето още някоя др серия, но за сега не ме грабва +1 и на мен ми идва много мрачен и скучен... Актьорите са много слаби, толкова изкуствена и превзета игра не е имало дори в "Забранена любов" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Много смотан ми беше 2 епизод, каквото и да е направил свидетеля чак да го убиват не трябваше ... заслужи си сега Ангел 7 - те години затвор, можеше да си отмъсти и без да се превръщат в долни убийци .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Много силен 11 епизод. Не вярвах, че Георги ще се самоубие. Нещата се объркаха доста. Днес е финала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.