Jump to content

Отплата

Препоръчани коментари

serial_otplata_poster.jpg

"Отплата" е разказ за цената на отмъщението, за пораженията, които то нанася на човек, избрал да поеме по неговия път, и за силата на любовта – единственото спасение от призраците на миналото и единствената надежда за ново начало и нов живот.

Главният герой Александър Георгиев е банков служител, чието семейство загива в катастрофа по вина на влиятелен бизнесмен. След инцидента Александър е в кома, по време на която нещата се подредени така, че той става главен обвиняем за трагедията. След шумен процес Александър е осъден на дълъг затвор. Когато идва краят на наказанието му, неговият живот е напълно разбит, но има една единствена обсебваща мисъл – да отмъсти на виновниците...

Режисьор: ИВО СИМЕОНОВ

В ролите: Велислав Павлов, Орлин Павлов, Стефан Щерев, Ива Янкулова, Ивайло Драгиев, Пламен Пеев, Анатоли Попов, Джоко Росич и др.

Жанр: Криминална драма
Сподели в други сайтове

Скучно ми е беше на мен... Някак си мрачен ми идва филма, актьорския състав в общи линии ми е противен. Ще му дам шанс на филмчето още някоя др серия, но за сега не ме грабва :mf_surrender:

image.jpg
Сподели в други сайтове

Емилия в Клуб Нюз казва, че ще играе лош персонаж, ще е с мъжа си за пари и ще има дете ... след почивка започвали да снимат втори сезон. :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05: Също така се включва от четвърта серия.

Утре ще гледам 1 епизод, че вчера не можах и мисля да следя сериала, промотата бяха обещаващи, а и няма как да изпусна Ема .. 1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Филма става все по-интересен,но камерите все едно са им на 100 години.Далеч са от продукцийте на БТВ

Все едно гледам Български филм от 2002

Но е много обещаващ :P

Сподели в други сайтове

Скучно ми е беше на мен... Някак си мрачен ми идва филма, актьорския състав в общи линии ми е противен. Ще му дам шанс на филмчето още някоя др серия, но за сега не ме грабва :mf_surrender:

+1 и на мен ми идва много мрачен и скучен...

Актьорите са много слаби, толкова изкуствена и превзета игра не е имало дори в "Забранена любов" <_<

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Много смотан ми беше 2 епизод, каквото и да е направил свидетеля чак да го убиват не трябваше ... заслужи си сега Ангел 7 - те години затвор, можеше да си отмъсти и без да се превръщат в долни убийци .. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

• 2 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...