Трифон Публикувано на Март 18 Report Share Публикувано на Март 18 1 GIRL GONE WILD 2 GANG BANG 3 I'M ADDICTED 4 TURN UP THE RADIO 5 GIVE ME ALL YOUR LUVIN' 6 SOME GIRLS 7 SUPERSTAR 8 I DON'T GIVE A 9 I'M A SINNER 10 LOVE SPENT 11 MASTERPIECE 12 FALLING FREE "По-голямата част от албума ще зарежда с много енергия и екшън!", споделя певицата за предстоящия си албум. Новият албум на Мадона е 12 поред, като през 2008 година тя издаде "Hard Candy". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Обложката изглежда убийствено, страхотна е, браво за идеята. И името на албума също ми допада като замисъл. Дано има хубави песни, предстои да чуем Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 На мен пък ми се завива свят от обложката :1000 (29): Не очаквам добър албум. От чутото до момента няма дори една нота, която да ме грабне. А и като гледам не само мен, при положение, че всичко излязло до момента се провали, включително рекламираното пред уж рекордна публика на СуперБол. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Пълен провал за Мадона. След 3 години пълно отсъствие от музиката феновете бяха зажаднели за нещо ново от нея и не мога да повярвам как можа да изкара такива бози, че дори и при това положение да не стигнат до никъде.... Не очаквам нищо от албума Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Никога не съм харесвал музиката на Мадона, ама дори аз очаквах нещо, но наистина всички получихме едно...... нищо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 С всяка нова песен в последните 5,10 години Мадона ми става все по-любима. Не съм от почитателите на творчеството й от началото, но в последните години ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Никога не съм харесвал музиката на Мадона, ама дори аз очаквах нещо, но наистина всички получихме едно...... нищо. Това, когато се разочаровах от първите 2 сингъла, след като чух целия албум се оказа добър, "Gang band" е уникално яка, както и "Masterpiece", "I don't give a..", "I'm a sinner" и вече зарибилата ме "Girl gone wild" Всъщност само 2-3 песни изобщо не харесвам, албумът не хваща от 1во слушане, а от поне 3то. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
djleketo Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Супер сИ e песента Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.