borisslav1 Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Зависи какъв тип сериали харесваш Този от докторските е най-добрия. Има драматични случки и дълбоки послания, поднесени по интересен начин. Разбира се и слаби моменти е имал или нещо, което да не ти допадне. Струва си, гледай го. Малко много ми идват 14 сезона, а имам само 1 месец до лятото, сигурно няма да смогна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Аризона на мен няма да ми липсва грам, но Ейприл да... И поне да я бяха убили, а не да я събират с Мат. Повече си подхождаха с Ейвърчо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Днес в епизода за последен път ще видим Аризона(Джесика Капшоу) и Ейприл(Сара Дрю).................... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Защо и Ейприл, аз даже не разбрах кога напусна болницата, не знам какво съм гледал. Стана тъпо с бремената бивша на военния доктор. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 Защо и Ейприл, аз даже не разбрах кога напусна болницата, не знам какво съм гледал. Стана тъпо с бремената бивша на военния доктор. Ми те само го споменаха в епизода, ей така за между другото. Ако не се лъжа напуска, защото иска да участва в други проекти. А се радвам, че Теди се връща. Че се навъдиха нови тъпи персонажи... И отдавна не беше имало толкова положителен епизод и финал на сезона като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.