DevilWish Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Зрителна измама (2013) 8 от 10. Силен филм, добри ефекти, непредвидим сюжет. Хареса ми. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 The Philosophers / Философите (2013) Отдавна не бях гледала толкова ексцентричен и различен филм. Интересен ще е на онзи, който вникне в него и го обмисли, защото наистина е поучителен. Не е за хора, които очакват някаква динамика и напрежение, филма не е такъв. Доста може да го сметнат за скучен, лично на мен ми хареса много. 10/10 Беше невероятен. Накара ме да се замисля, но не съм сигурен дали разбрах идеята напълно! Мисля, че трябва да го гледам отново. Според мен, идеята на сценариста не е да предаде някакво общо послание за за нещата. Този филм е направен, за да се интерпретира и в крайна сметка всеки сам да направи собствените си изводи от видяното. Аз лично, признавам си, не схванах края! Опитвам се да намеря смисъла в него, но за сега не успявам. Ще изгледам филма отново, а ако някой друг го е гледал, моля да изкаже собствените си впечатления и по какъв начин си обяснява края. 10/10, гледах с огромен интерес и в нито един момент не ми беше отегчително. Невероятен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Живи легенди.Най-добрият Бг филм,в последно време.Препоръчвам го Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Super 8 Очаквах толкова много, страхотно начало и голяма мистерия в първия половин-един час, но после е като поредната тъпа боза с клиширан край Разочарование е края! 5/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Колонията Много напрегнат и интересен ми беше, въпреки слабите визуални ефекти, но го оставям настрана това. Краят е меко казано - незадоволителен. Имах чувството, че на екипа просто им е писнало да снимат и са си казали "до тук, стига толкова" :1000 (29): Главния актьор беше страхотен! 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Очевидно ти не си фен на този тип анимации, така че не знам какво си очаквал, този филм е направен за феновете на такъв тип филми и много хора го оценяват. Сори, ама това не ти е търсенето на Немо. И песните са много въздействащи и с хубави текстове, като не са и чак толкова много, има си и забавни моменти, има си и интересна история, специално и умишлено фокусът не е поставен върху сюжета, а върху това да ти е приятно, докато го гледаш. Последно гледах "Frozen" на Disney: Бях очарован просто от този филм, толкова приятно за гледане нещо май не съм гледал през живота си. Супер позитивен и ме накара да се чувствам много добре, почти веднага поисках да го изгледам пак, изгледах го и даже си бях уредил среща да го гледаме на кино.. но се оказа, че вече не го дават, доста тъпо, но пак мога да си го гледам вкъщи колкото пъти си поискам. 10/10 Подкрепям напълно! :1000 (33): Много ми хареса филма. 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 White house down Хареса ми! Знаех как ще свърши още преди да съм го гледал, без да съм чел коментари или нещо от сорта, подобни филми са толкова предвидими.. :1000 (29): Гледаше ми се екшън обаче, напрегнати сцени и динамика - получих всичко това + невероятния Чанинг Тейтъм 10/10 по скалата на американските филми. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 The wolf of wall street О, да! За мен този филм е шедьовър и определено шума около него не е напразен. Сюжета не се движеше само в една стилистика, имаше комедия, имаше сериозност, имаше епичност!!! И на всичкото отгоре, Леонардо Дикаприо минава през всички тези емоции с такава лекота, че поредното му разминаване с оскар си е наистина грехота. Поуката от филма всеки сам може да си я извади, аз извадих моята и предпочитам да не я споделям. Но наистина си струва да се гледа, не ми беше отегчително, не ми беше скучно, а напротив - исках да гледам още. Препоръчвам го силно на онези, които обичат тънкия хумор, иронията, не се смущават от прекалена вулгарност и са готови да понесат наистина шокиращи сцени. И само една препоръка - не го гледайте с по-малките си братя и сестри, братовчеди или деца, този филм ще съсипе психиката им. :1000 (29): 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 VERONICA MARS (2014) 8/10 Това ми беше любимият сериал. Обожавам го и с нетърпение очаквах филма. Като цяло феновете на ще останат доволни, тъй като всички интересни персонажи са се включили и във филма и филмът дава отговор на много от въпросите, които не получихме в сериала, поради неговото прекратяване. Много съм доволен и си заслужаваше чакането. Сега прочетох тук-там, че замислят втори филм и нов сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 300 Средна работа, даже не ми се аргументира. 6/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Frozen Готина анимацийка, но ми идва прехвалена, определено... снежния човек спасява положението. 6/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Sunset Blvd. (1950) 8/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 "47 Ронини". Добре,че не ходих на кино.Доста прецакан филм. Оценка 4/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 House bunny Развлекателно беше, дори имаше и забавни моменти. :1000 (6): 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 (редактирано) The Exorcist / Заклинателят (1973) Вярата в Злото. Тези две страни на вярата вдъхновяват писателя Уилям Питър Блати и режисьора Уилям Фридкин за създаването на ЗАКЛИНАТЕЛЯТ - плашещата, но реалистична история на невинно момиче, обладано от зъл дух. Като студент през 1949 г., Блати научава за 14-годишно момче от щата Мериленд, което успешно е било освободено от обладалия го зъл дух. Две десетилетия по-късно този инцидент вдъхновява Блати за неговия шокиращ роман. Носителят на ”Оскар” Уилям Фридкин прави впечатляващ филм, превърнал се в събитие както за критиците, така и за публиката, въпреки потискащите си внушения. Популярните в близкото минало холивудски актьори Елън Бърстин, Лий Коб, младата Линда Блеър и шведската звезда Макс фон Сюдов правят в този филм едни от най-добрите си роли. 25 години след създаването си, ЗАКЛИНАТЕЛЯТ остава един от най-шокиращите и силно въздействащи филми. 9/10 Редактирано Март 30 от pacho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ами последно некъв за супермен беше. не беше толкова зле, даже си ми и хареса де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 The Physician/Лекарят 2013 Много хубав филм, страшно увлекателен! Като продължителност е дълъг, около 3 часа но изобщо не усетих кога минаха. Препоръчвам го. 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Safe Haven (2013) / Убежище 10/10 Нямам какво да кажа просто! Зашеметен съм! Невероятен филм... финалът ме изкърти просто, много неочакван, но в добър смисъл. Не искам да се изхвърлям, но този филм, както и "Как живея сега" са, може би, най-хубавите и смислени филми, които съм гледал за последните няколко години. Не знам, не знам, на финала гледах с отворена уста! Много неочаквано ми дойде всичко. Препоръчвам ви го! Колебаех се дали да го гледам, но като прочетох няколко коментара в Youtube, свързани с финала се позамислих какъв ли ще е точно и то какъв се оказа.... страхотен! Гледайте, няма да съжалите дори за секунда. Любовна история, приплетена с екшън и мистерия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Останах без думи, когато го изгледах. Един от най-добрите филми, които някога съм гледал. Пълен е с неочаквани обрати, адски добър е. Препоръчвам ви го на 100%. 10/10 за невероятната игра на Анджелина и прекрасния сюжет! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 "POMPEII" 2014 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 И аз го гледах, понеже видях поста на чушка. Толкова много ми хареса, че нямам думи... Нареди ми се в топ 10 на всичко което съм гледал, а то не е малко. Страхотен сюжет, актьорска игра...Просто нямам думи! Задължително трябва да се гледа от всички, но хората които гледат главно тъпизми да не го гледат, определено не е за тях. Доста тъжен филм. След като го изгледах осъзнах, че най-важно е да си силен и да имаш надежда, защото ако ги имаш ще имаш и всичко останало. 11/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Помпей 2014 Холивудска шитня Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.