Ivanhoe Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Orphan / Сираче Голяма психарче е това дете, отдавна не бях гледал такъв филм. 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 About Schmidt 8/10 - Кара те да се замислиш за някои неща. Не е обикновеният скучен филм, макар че има и такива моменти - ама те са част от живота просто. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Сам вкъщи Нямаше как да не го изгледам и тази зима. 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 'The Proposal'/"Предложението" (2009) 10/10 Обожавам Сандра Бълок Много готино филмче, много ми харесва. Препоръчвам го на тези, които не са го гледали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Танци-манци Много диво филмче. 9/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 And So It Goes 8/10 - харесвам такива лежерни истории, имаше и смях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Хареса ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 10/10 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Ако може пишете имената на филмите, защото след време изобрженията не се отварят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Men, women and children Филма е страхотен! Почнах да го гледам със скептичната мисъл, че ще е боза, но много ми хареса. Смислен е. 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 The Hobbit: The Battle of the Five Armies- велик, уникален филм! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 ANNIE (2014) 10/10 Отдавна не се бях забавлявал така по време на филм. Много готин, забавен и различен. Зареди ме с енергия за цялата седмица. THE BEST OF ME (2014) 10/10 Много силен и въздействащ филм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 "Чарли и шоколадовата фабрика" - нямаше да го гледам, хвърлях по око, докато вършех други неща, но успя да ме заинтригува. Сладък, но коварен и лек и тежък по същото време. Има нещо във филмите на Тим Бъртън, което ме влече необяснимо и винаги след всеки негов филм да изпитвам желание за още. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Gone girl 0(10/10) Очаквах сълзлива драма, но нямаше нищо такова. Задържа интереса ми до самия край и през цялото време се развиваше не очаквано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 The interview Добра реклама му направиха от Sony на този филм. Все пак, комедията е абсолютно дебилна и по американски глуповата, но ако се кефите на такъв тип хумор - сваляйте, заслужава си. Оценка 4/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Когато си в Рим Хареса ми 8/10 Телепорт Не исках да свършва, много ми хареса. 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Когато си в Рим 8/10 Телепорт Не исках да свършва, много ми хареса. 10/10 не гледаш ли екшъни,трилъри :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Whiteout / Ледена смърт Слабичък и доста предвидим филм. 5/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 The Judge / Съдията (2014) Мнение: Много клиширано и мелодраматично, дойде ми в повече евтината семейна драма. Определено очаквах да е по-интересно. Актьорската игра беше на ниво, но ме натовари доста филма с простотии и беше твърде дълъг. Оценка: 5,5 / 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 7/10 Готин е, ама имаше и слаби моменти..даже щях да заспя в киното. Определено първа част е най-хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Става за гледане, но като се има предвид актьорския състав определено очаквах повече. 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 "The Maze Runner" за трети път. 7/10 - Такива сюжети са ми много присърце.Добра игра, хубави ефекти и чудесно развитие.С нетърпение очаквам втората част. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Desperado / Десперадо (1995) Мнение: Любим филм от детството, който реших да гледам отново, защото не си го спомням. Какво да кажа - класика! В топ 5 за всички времена ми влиза, чудесна атмосфера и актьорска игра. Уникално красива и секси Салма Хайек! Любителите на днешните екшъни да гледат това, истинска класа. Оценка: 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Очи от Рая Силен филм 9/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 2/10 Снощи реших да го изгледам, но така и не успях. Първите 10 минути ме грабнаха, самото заглавие и началото, след това стана ужасно скучен и го проспах целия, което е жалко, защото филм който ми е интересен и ме грабне, няма как да го проспя целия. Препоръчвам го само на такива, които искат да се приспят с нещо, това е точното - скука и половина и вече между 15-20 минути ще сте заспали! Пробвайте, сигурно има по-добър ефект от лексотана! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.