pacho Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Jumanji: Welcome to the jungle Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MoNiTa Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Планината помежду ни(The Mountain Between Us 2017) И аз го гледах снощи, невероятен е! Препоръчвам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Umrao Jаan 2006- невероятен и много въздействащ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Crimson peak Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Wish Upon Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 12 силни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Младата Виктория Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Брилянтен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 SAW 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Three Billboards Outside Ebbing, Missouri и ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Walking Out Oценка 5,5/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 и ? Добър е. Гледах и този. Много депресарски. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Black Panther / Черната Пантера 8/10 Много як! Препоръчвам го! Гледах го днес на 3D и ми хареса много! Maze Runner: The Death Cure 6/10 Очаквах много повече, но останах разочарован. Хубав беше, но много слаб в сравнение с предните части Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Black Panther / Черната Пантера 8/10 Много як! Препоръчвам го! Гледах го днес на 3D и ми хареса много! Вчера го гледах на 4DX. Много ме изкефи. Препоръчвам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Dead Story Ужасен! Язък за хубавите актъори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 По принцип избягвам гей драми, защото историята винаги ми е супер блудкава, позната, предвидима. Тук е горе-долу същата, но е изразена много красиво. Много детайлна 80-тарска атмосфера, няма айфони, няма грайндр, просто комуникация + хубав саундтрак. Актьорската игра е на ниво. 9/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Прекрасен. Задължително препоръчвам. 11/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 The Boy (2016) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 The greatest showman 10/10 Много ми хареса. Отдавна не ме беше грабвал така филм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Уникален е !!!!! Този филм ме разтърси,много плаках, доста жесток филм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Avengers: Infinity War 10/10 Уникален! Жесток! Невероятен ! Надмина очакванията ми.. Просто нямам думи Фен съм на Avengers и за мен това е най-добрия филм от поредицата! С удоволствие бих го гледал още един път Очаквам с нетърпение другата част Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.