suspended Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Нямам думи... скоро филм с толкова трогателен край не бях гледал,и не не съм плакал.. просто ми зе потиха очите! 10/10 :XXXXX Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Гледах Source Code. Хареса ми доста. Много неангажиращо филмче за разпускане. Интересен сюжет, готина развръзка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MoNiTa Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Горе-долу ми хареса. Оценка - 7/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Снежанка и Седемте Джуджета на Disney (на видео касета, припомням си когато в пети клас излезе и ми я купиха с менюто на Mcdonalds, бяха много на мода) 10/10 :Д Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Death at a Funeral / Смърт на погребение (2007) 10/10 Уникален филм!Който носи на такъв хумор ще му хареса със сигурност Death at a Funeral / Смърт на погребение (2010) А това е римейк на филма,малко по-слабичък поне за мен.Но си заслужават и двата,гледайте 9/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Death at a Funeral / Смърт на погребение (2007) 10/10 Уникален филм!Който носи на такъв хумор ще му хареса със сигурност Death at a Funeral / Смърт на погребение (2010) А това е римейк на филма,малко по-слабичък поне за мен.Но си заслужават и двата,гледайте 9/10 И аз ги гледах и двата, но определено английската версия е трепач! Американците не успяха да я докарат Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MoNiTa Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Big Momma's House / Агент XXL (2000) Страхотна комедия, мога да го гледам още 100 пъти и няма да ми омръзне! Оценка - 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MoNiTa Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Beauty and the Briefcase / Бизнесът на влюбването Много свежо филмче, хареса ми! Оценка - 9.5/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 Beauty and the Briefcase / Бизнесът на влюбването Много свежо филмче, хареса ми! Оценка - 9.5/10 Добре, че ти го казах хаха. Радвам се, че ти харесва Любим ми е давам 10 000/10 - малко са му! Гледайте, мисля, че ще ви хареса. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 10/10 Думите са излишни! Прекрасен филм ... веднага ми се нарежда сред любимите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 9/10 Много як филм. На моменти ми идваше леко психарски, ама като цяло ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 много луд Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Потомците/The Descendants 2011 5/10 Гледах го единствено заради Хавай,но е много изтъркан сценария! Не препоръчвам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Eat Pray Love / Яж моли се и обичай (2010) 7/10 Не е точно това,което очаквах,но за запълване на времето става! Мислих,че ще е по-дълбок като сюжет и изиграване.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Just Go with It (2011) 9/10 И този го гледах заради Хавай Ама е много готин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Юни 3 Report Share Публикувано Юни 3 Project X/ Проектът Х 9/10 Яко филмче. Давам му 9, защото има няколко скучни момемента. Иначе си го бива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Couples Retreat(2009) 4/10 И тва ако ми е комедия ;xx Единственото хубаво е природата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 A few best men/Най-добрият кум 5/10 Очаквах наистина много повече. Толкова много ми го бяха хвалили преди да го гледам,а в действителност се оказа съвсем различно. Въпреки че си има и своите добри моменти, не бих го гледал отново. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 Love Comes Softly / Любовта идва полека (2003) http://www.zamunda.net/details.php?id=141902 10/10 Много хубав филм и определено си заслужаваше отделеното време.На моменти дори се просълзих. Смятам да изгледам цялата поредица.Филма може да се гледа и семейно.Действието се развива полека и не е за хора,които очакват някаква бурна любов и т.н.Филм за ценители си е.В другите части съм сигурна,че ще става още по-интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Mirror Mirror / Огледалце, огледалце (2012) 4/10 Не ми хареса изобщо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Thinner / Проклятието (1996) След като прочетох книгата, това ми дойде като шамар. Отвратително помийско, изкуствено и малоумно на моменти. Финалът беше потресаващо тъпо променен, актьорът от главната роля беше толкова фалшив, че нямам думи... И въобще не си ги представях така да изглеждат героите. 1/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Thinner / Проклятието (1996) След като прочетох книгата, това ми дойде като шамар. Отвратително помийско, изкуствено и малоумно на моменти. Финалът беше потресаващо тъпо променен, актьорът от главната роля беше толкова фалшив, че нямам думи... И въобще не си ги представях така да изглеждат героите. 1/10 Книгата е супер яка,но филма е ужасен! Аз пък току-що изгледах това: Голяма боза...Филмът е изцяло комедия,и то доста сладникава.И за капак накрая се появи Шон Бийн като бащата на Снежанка,изобщо не му отиваше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 8/10 Както казах и в ChatMania, много приятен филм с впечатляващ финал. Поучителното накрая е "Не си задавай въпроса защо все ти се случват лоши неща, може просто това да е изпитание и днес да е твоя ден. Всяко лошо нещо ти се случва за добро". Много е силна поуката от филмът, има голям смях, емоция, че дори и меланхолия с репликата "Като малка всичко бих дала да съм на мястото на тази птица и баща ми да ми обръща такова внимание!" Нещото което ме накара да намаля оценката е, че реално такъв човек като главният герой едва ли съществува, освен ако не е луд. Беше наивен повече от нормалното и някак си в началото стана директен. Това не ти се случва за 24 часа. За това с една единица заради това и заради включванията на някои герои, като компанията на бившата секретарка на шефа беше излишна. И другата единица която свалям и давам 8 е, защото почти 90% от времето се развива само в тази къща, като чуеш "Дъщерята на шефа" очакваш някакво по-интересно развитие и като цяло има преплетени ситуации. Това са ми забележките, всичко друго е на ниво. Гледайте го и няма да съжалявате! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 12 Report Share Публикувано Юни 12 Changeling / Подмяната (2008) От месеци не бях гледал толкова силен и впечатляващ филм, едно голямо браво на целият екип, който пресъздаде тази история по такъв брилянтен начин Героинята на Анджелина е страхотна, повече хора като нея трябва да има. Гледайте го, няма да съжалявате 10 / 10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MoNiTa Публикувано Юни 13 Report Share Публикувано Юни 13 Eдин от любимите ми филми, мога да го гледам още стотици пъти.. Възхищавам се на героинята на Дженифър Лопес и на нейната сила да продължи, въпреки тежките обстоятелства.. Жена с борбен дух, готова на всичко за детето си, майка за пример. Ако не сте гледали филма, време е да го направите, няма да съжалявате! Оценка - 10/10 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.